cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Duzeltir.Fabrika ayarlarına sıfırlamak ise yarar mi?
Duzeltir.Fabrika ayarlarına sıfırlamak ise yarar mi?
Gelecektir ama Samsung bu gibi konular da yavaş kalmakta 6-7 ay felan sürmekte yeni sürüm gelmesi.Samsung android 7.1 dağıtımına başladı mı yada gelicek mı bilginiz varmı?
seneye başlar.Samsung android 7.1 dağıtımına başladı mı yada gelicek mı bilginiz varmı?
Samsung pişmanlıkArkadaşlar son güncellemeden sonra şarjım hızlı bitmeye başladı ekran süresi 4 saate kadar düştü. Sizdede varmı böle bi sikinti
Telefonumda ısınma sorunu olduğunu düşündüğümü yazmıştım,fabrika ayarlarına döndürmek olumlu bir değişikliğe sebep olmadı.Bi 10 15 dk %50 parlaklık,normal performans, Asphalt8 oynadığımda battery 39 ac 43 gördüm. Sayılar çok da önemli değil fakat elle hissedilir fazla bir ısınma oluyor Özellikle sağ arka ve sağ çerçevede daha fazla sanki.
Telefonu servise götüreceğim mecburen.Sizce sorun nedir?Daha 1 haftalık değil telefon tamir görmesini istemiyorum aslında,değişim talep etme hakkım var midir?
bataryası sıkıntılı tüm samsungların. hızlı şarj yapayım darken telefonun içine ediyorlar.39 ile 43 normal degerler hocam oyun oynarken her telefon isinir bu isin 72° dereceye kadar yolu var inanin note4 o tarz oyunlarda 58° yi buluyor
Hizli sarj 2.0 destekli bir adaptor kullanirsaniz telefon daha az isinacaktir ve yine hizli sarj olucaktir diye dusunuyorumbataryası sıkıntılı tüm samsungların. hızlı şarj yapayım darken telefonun içine ediyorlar.
yine de çoğu cihazın bataryası sıkıntılı samsung'da.Hizli sarj 2.0 destekli bir adaptor kullanirsaniz telefon daha az isinacaktir ve yine hizli sarj olucaktir diye dusunuyorum
gereksiz uygulamaları silin. yine düzelmezse samsung diss grubumuza katılabilirsiniz.Bende şarj sorunu vardı güncellerden sonra olan bir sorundu bende, tavsiyeler üzerine telefonu sıfırladım ama hala devam ediyor çok çabuk bitiyor şarjım. Telefon daha bir haftalık güncelleme gelmeden önceki günde saat 5 e kadar teli hiç bırakmadan oynayabiliyordum ama şuan saat 12 gibi şarjım bitiyor sabah 9 gibi elime alıyorum ekran parlaklığı %50 wi-fi,konum,edge aydınlatması,konum,ekran dòndurme açık sizce sorunlu mu? Telefona yukledigim uygulamalar yüzünden de olabilir mi 53 tane uygulama yukledim cunki Şunuda belirtmek istiyorum ilk günlerdeki şarj yüzdemi hatırlamıyorum %30 civarıydı büyük ihtimalle aradaki %20 lik fark 5 saatlik bir fark yaratırmı?
--- Gönderi Güncellendi ---
Uygulamaları yüklediğim gün içinde güncellemede geldi hangisi sebeb oldu bilmiyorum.
Samsung u kötülemek gibi veya sevmemek gibi bir hissiyatım yok, telefondan da gayet memnunum şarj sıkıntım olmasına rağmen. Gruba da katılmıyorum.yine de çoğu cihazın bataryası sıkıntılı samsung'da.
gereksiz uygulamaları silin. yine düzelmezse samsung diss grubumuza katılabilirsiniz.
Samsung u kötüleme amacın ne?bataryası sıkıntılı tüm samsungların. hızlı şarj yapayım darken telefonun içine ediyorlar.
Kullanmış olmam ve yaşadığım saçma-sapan sıkıntılar.Uygulama
Samsung u kötülemek gibi veya sevmemek gibi bir hissiyatım yok, telefondan da gayet memnunum şarj sıkıntım olmasına rağmen. Gruba da katılmıyorum.
Samsung u kötüleme amacın ne?
Hangi telefonu kullandın?Kullanmış olmam ve yaşadığım saçma-sapan sıkıntılar.
Tab a6 7.0 2016. şarjı falan çok iyi gitmiyor. kasa çok dayanıksız. hafıza yeterli değil. 450 lirayı nereden çıkarttık anlamıyorum. android sürüm güncellenmiyor. vasat.Hangi telefonu kullandın?
Hocam uzun kullanımda olsa normal diyeceğim de bi 10 dk oyun oynamakla yada sadece 10 15 dk choromeda gezinmekle bu değerler olur mu?Ekran parlaklığını ısınacak diye %50nin üzerine hiç çıkarmıyorum.Herkes efsane telefon ısınma hiç yok falan deyince benimkinde bir gariplik var herhalde diyorum.Ilginctir yabancı forumlarda da telefon ısınıyor diyen nadiren var,burda da 2 kişi yazmış benden başka sadece.39 ile 43 normal degerler hocam oyun oynarken her telefon isinir bu isin 72° dereceye kadar yolu var inanin note4 o tarz oyunlarda 58° yi buluyor
Tab a6 7.0 2016. şarjı falan çok iyi gitmiyor. kasa çok dayanıksız. hafıza yeterli değil. 450 lirayı nereden çıkarttık anlamıyorumHangi telefonu kullandın?
Samsung bataryası çok kötü.Hocam uzun kullanımda olsa normal diyeceğim de bi 10 dk oyun oynamakla yada sadece 10 15 dk choromeda gezinmekle bu değerler olur mu?Ekran parlaklığını ısınacak diye %50nin üzerine hiç çıkarmıyorum.Herkes efsane telefon ısınma hiç yok falan deyince benimkinde bir gariplik var herhalde diyorum.Ilginctir yabancı forumlarda da telefon ısınıyor diyen nadiren var,burda da 2 kişi yazmış benden başka sadece.
Tablet olduğu için olabilirmi acaba? Üstelik 450 tl lik bir tablet daha ne bekliyorsun, sadece bir tabletten aldigin deneyimle bu yorumları yapman çok saçma.Tab a6 7.0 2016. şarjı falan çok iyi gitmiyor. kasa çok dayanıksız. hafıza yeterli değil. 450 lirayı nereden çıkarttık anlamıyorum. android sürüm güncellenmiyor. vasat.
Alt segment telefonlarda bunları görmen çok normal cunki batarya ları çok düşük, şarj sıkıntısı çekmek istemiyorsan en üst düzey telefon alabilirsin yada sadece şarj olsun diyorsan lenova gibi bir sürü batarya kapasitesi yüksek olan telefon varTab a6 7.0 2016. şarjı falan çok iyi gitmiyor. kasa çok dayanıksız. hafıza yeterli değil. 450 lirayı nereden çıkarttık anlamıyorum
Samsung bataryası çok kötü.
samsung a3 de kullandım. batarya çok kötü
yav o parayı samsunga yatıracağıma asus bilgisayar alırım nedir bu çektiğim. ucuz, kaliteli bir cihaz alınmıyor mu şimdi?! o zaman çıldırıp tuşlu kullanmaya devam ediyorumTablet olduğu için olabilirmi acaba? Üstelik 450 tl lik bir tablet daha ne bekliyorsun, sadece bir tabletten aldigin deneyimle bu yorumları yapman çok saçma.
Alt segment telefonlarda bunları görmen çok normal cunki batarya ları çok düşük, şarj sıkıntısı çekmek istemiyorsan en üst düzey telefon alabilirsin yada sadece şarj olsun diyorsan lenova gibi bir sürü batarya kapasitesi yüksek olan telefon var
--- Gönderi Güncellendi ---yav o parayı samsunga yatıracağıma asus bilgisayar alırım nedir bu çektiğim. ucuz, kaliteli bir cihaz alınmıyor mu şimdi?! o zaman çıldırıp tuşlu kullanmaya devam ediyorum
hayır alt segment dediniz. orta segment almam için yatırmam gereken para çok fazla.. ondan dolayı pc dedim.450 tl ye bilgisaray mı alacaksın? O karadaki bilgisaray sana tabletten daha çok sıkıntı çıkartır.
Ucuz ve kaliteli cihaz yok. Varsa da tek tük.
kazıklıyorlar ucuz yapsınlar.En büyük sorunumuz;
-1000 lira altı bir cihazla 4000 liralık cihazı 1 sanmak
Dolar çok yüksek. Diğer ülkelerde ucuz. Bizim kurdan dolayı böylekazıklıyorlar ucuz yapsınlar.
vergiler de var.Dolar çok yüksek. Diğer ülkelerde ucuz. Bizim kurdan dolayı böyle
aynen oda varvergiler de var.
Oda beni seviyor ama salondan emin değilimaynen oda var
Mesela Hamburgta 500 euroya sifir cihaz bulabiliyorsunuz rahatlikla ...aynen oda var