Frst22
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Servise verdim değişim istiyorum diye özellikle söyledim gidip tamir etmişler herhalde servis sitesinde bakıp anladığım kadarıyla, daha da garibi 4 gündür tamir tamamlandı yazıyor arayan soran olmadı hiç , başka bir tanıdığım kenarında pembelik var diye (çok azdı bir de) verdi direk değişim kararı çıktı 3-4 günde neye göre karar veriyorlar napıyorlar hiç anlamış değilim. Serviste cihazı verdiklerin zaten bir şeyden anlamıyor bana şehirde ilk şikayeti olan sensin diyerek zaten yavaş yavaş kafamı bozmaya başlamışlardı verirken daha.Bir de verdiğim sorunlar arasında küçük bir ekran problemi + ana ekran tuşunun titreşimi ile ilgili sorun da vardı ,servis böyle uygun görmüş ama ben değişimi alırım bir şekilde.Arkadaşlar bir çok arkadaşın yaşadığı hoparlör sorununu ben de yaşar oldum ya da farkettim diyebilirim. Hoparlörün hizasında 1-2 cm yukarısına telefonun arka tarafına parmaklarımla vurunca ses kesiliyor tekrar vurunca geri geliyor. Bu sorunu yaşayıp da servise giden arkadaşlar servis bu sorun için tam olarak ne dedi bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.