Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar bir çok arkadaşın yaşadığı hoparlör sorununu ben de yaşar oldum ya da farkettim diyebilirim. Hoparlörün hizasında 1-2 cm yukarısına telefonun arka tarafına parmaklarımla vurunca ses kesiliyor tekrar vurunca geri geliyor. Bu sorunu yaşayıp da servise giden arkadaşlar servis bu sorun için tam olarak ne dedi bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.
Servise verdim değişim istiyorum diye özellikle söyledim gidip tamir etmişler herhalde servis sitesinde bakıp anladığım kadarıyla, daha da garibi 4 gündür tamir tamamlandı yazıyor arayan soran olmadı hiç , başka bir tanıdığım kenarında pembelik var diye (çok azdı bir de) verdi direk değişim kararı çıktı 3-4 günde neye göre karar veriyorlar napıyorlar hiç anlamış değilim. Serviste cihazı verdiklerin zaten bir şeyden anlamıyor bana şehirde ilk şikayeti olan sensin diyerek zaten yavaş yavaş kafamı bozmaya başlamışlardı verirken daha.Bir de verdiğim sorunlar arasında küçük bir ekran problemi + ana ekran tuşunun titreşimi ile ilgili sorun da vardı ,servis böyle uygun görmüş ama ben değişimi alırım bir şekilde.

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Servise verdim değişim istiyorum diye özellikle söyledim gidip tamir etmişler herhalde servis sitesinde bakıp anladığım kadarıyla, daha da garibi 4 gündür tamir tamamlandı yazıyor arayan soran olmadı hiç , başka bir tanıdığım kenarında pembelik var diye (çok azdı bir de) verdi direk değişim kararı çıktı 3-4 günde neye göre karar veriyorlar napıyorlar hiç anlamış değilim. Serviste cihazı verdiklerin zaten bir şeyden anlamıyor bana şehirde ilk şikayeti olan sensin diyerek zaten yavaş yavaş kafamı bozmaya başlamışlardı verirken daha.Bir de verdiğim sorunlar arasında küçük bir ekran problemi + ana ekran tuşunun titreşimi ile ilgili sorun da vardı ,servis böyle uygun görmüş ama ben değişimi alırım bir şekilde.
Evet size anlattığım gibi alabilirsiniz ama umarım uğraştırmadan direk değişim verirler. Sizin hoparlör sesindeki sorun da mi benim bahsettiğim gibiydi? Ve hangi ilde yaşıyorsunuz?

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
güzel lafım yok ama bu parayı vermek .. ne bileyim söylencek çok şey varda insanlarımız seviyo pasa bastırıp egosal mastürbasyon yapmayı

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Evet aynen o şekilde tamamen aynısı
Hangi ilde servise verdiniz telefonu?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada şimdi yeni bir güncelleme geldi 600 küsür mblık ses sorununu düzeltir mi dersiniz :) umarım donanımsal değildir hiç servisle falan uğraşmak istemiyorum.

Yusuf GÜRAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 1 yıldır s7 edge kullanıcısıyım şimdi bir telefoncuya gittim s8 orkide gri rengi vardı takasa s7 edgenin üzerine 1500tl istedi. sizce nasıl bu para verilirmi?

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Telefonu 2500'den alsa 4000 fazla
4000'den ucuza satıyor olması lazım o zaman da S7 Edge'e 2200 felan teklif etti bu da cidden baya az

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Arkadaşlar sizce güncellesem mi
Screenshot_20170614-161028.png

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
yeni bir üyeyim aynı zamanda da çok yeni s8 kullanıcısıyım .sayfayı takip halindeyim. herkese merhaba ;)

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Güncellemeden sonra navigasyon çubuğunun kendiliğinden kaybolmasıyla ekran daha bir güzel görünmeye,kendini ön plana çıkarmaya başladı. Bu adamlar işi biliyor güle güle kullanın arkadaşlar

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vatan Bilgisayar'da hoparlör sorunu olan S8'lerde değişim yapılıyor mu?

Keyifli Garantili olarak almıştım. Kasko diye anlattı adam. Arkadaşım hemen iade yaparlar dedi.

Son düzenleme:

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende ses gidip gidip geliyor. Diğer yaşayanların farklıysa bilmiyorum. Telefonun ekranında neredeyse hiç belli olmayan bir çizik var. Kabul ederler mi diye merak ettim. Arkadaş Iphone 5s'inin ekranı birazcık kalktı diye Vatan'a gitmişti ve parmak izi çalıştığı halde bozuk demişti ve ürün değişimi yapılmıştı. Bende hoparlör sorunu varken kabul ederler mi. Daha bir hafta olmadan hoparlör sorunu çıktı be. Şansa bak.

ali ekici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon yüksek çözünürlüklü sesleri gayet iyi veriyor. Yalnız sesi çok düşük seviyede. Sanırım Avrupa ses kısıtlamasından kaynaklanıyor. Bu kısıtlamayı aşmanın bir yolu var mıdır?

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende de hoparlor sorunu çıktı sadece bende var sanıyodum ama değilmiş internette yazılımsal sorun diye yazılmış güncelleme vesayreyle geçebilirmiş bunun doğruluk payı nedir acaba?

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bende de hoparlor sorunu çıktı sadece bende var sanıyodum ama değilmiş internette yazılımsal sorun diye yazılmış güncelleme vesayreyle geçebilirmiş bunun doğruluk payı nedir acaba?
Hoparlör sorununu bende yaşıyordum dünkü gelen güncellemeden sonra dünden beri deniyorum bir problem yok düzeldi sanki. Denemelerim devam ediyor sizinle paylaşırım.

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bende ses gidip gidip geliyor. Diğer yaşayanların farklıysa bilmiyorum. Telefonun ekranında neredeyse hiç belli olmayan bir çizik var. Kabul ederler mi diye merak ettim. Arkadaş Iphone 5s'inin ekranı birazcık kalktı diye Vatan'a gitmişti ve parmak izi çalıştığı halde bozuk demişti ve ürün değişimi yapılmıştı. Bende hoparlör sorunu varken kabul ederler mi. Daha bir hafta olmadan hoparlör sorunu çıktı be. Şansa bak.
@dejampe ses çat diye gidiyor arkaya uygulanan hafif kuvvetle geri geliyor ben servise verdim hala ses soluk çıkmadı.@Nahit Eren benim de öyle ya 3.gün çıktı daha yazılımsaldır belki diye bekledim bekledim arkaya bastırma olayı çıktı donanımsaldır diye servise verdim . Değişim alan arkadaşlar çıktı ama benim verdiğim servis tamire yanaştı büyük ihtimalle hakkımı arayacağım sonuçta fabrika çıkışı kusurlu ürün.
Hocam yazılımsal olanları var ama bence arakaya bastırmayla düzelenler donanımsal ben hiç riske atmadım direk servise verdim daha yeni olduğu için çözsünler diye.
Hoparlör sorununu bende yaşıyordum dünkü gelen güncellemeden sonra dünden beri deniyorum bir problem yok düzeldi sanki. Denemelerim devam ediyor sizinle paylaşırım.
Gerçekten donanımsal olduğunu düşündüğümüz kısmı da düzeldiyse üzüldüm ya acele ettiğim için telefon 1 haftasını serviste geçirdi . Bir de işin garip olan kısmı ne Samsung bu kadar kişi varken açıklama yaptı ne de kırmızı ekran sorunu kadar haber yapıldı ilginç cidden.

dav.omer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaslar. Ben telefonu Kirgizistandan almistim. Fakat guncelleme bana gelmedi. Artik tr guncellemelerini almak icin tr stock romu mu kurmam gerekir. Farkli bir cozumu var midir ? Guncelleme imei numarasina gore mi yoksa bolgeye gore mi dagitiliyor.

Bilgi sahibi arkadaslarin cevaplarini bekliyorum. Tesekkur ederim simdiden..

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Herkese merhaba arkadaslar. Ben telefonu Kirgizistandan almistim. Fakat guncelleme bana gelmedi. Artik tr guncellemelerini almak icin tr stock romu mu kurmam gerekir. Farkli bir cozumu var midir ? Guncelleme imei numarasina gore mi yoksa bolgeye gore mi dagitiliyor.

Bilgi sahibi arkadaslarin cevaplarini bekliyorum. Tesekkur ederim simdiden..
Güncelleme ülkelere göre verilir. Sen kırgısiztan a gelen guncellemeyi beklemen lazım. Ama odinle rom kurmayı biliyorsan sammobileden türkiye romunu indir kur odin programı ile

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Güncellemeden sonra navigasyon çubuğunun kendiliğinden kaybolmasıyla ekran daha bir güzel görünmeye,kendini ön plana çıkarmaya başladı. Bu adamlar işi biliyor güle güle kullanın arkadaşlar
Bu arada bilginize olsun navigasyon tuslari yokken alttan cekip home tusuna basmaniza gerek yok oyunlarda filanken .

Home tusu varmıs gibi ekrani uyandirir gibi hafif sert bastirin yeter .

S8 kullanmiyor olabilirim ama izlemedigim inceleme yok telefon hakkinda [emoji2]

Öff ben hayalini kurarken altta telefondan anlamayan komsu aldi telefonun ozelligini bilmeyip alanlara gercekten tik oluyorum bosa 4000 tl para .