Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Frst22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Servisteki teknisyen en son baskıyla 1.5 haftanın sonunda yapmaya başladığını iddia etti daha bugün mesaj geldi eminim ki aramasam bugün de gelmezdi. Sonra adamı aradım ne yaptınız dedim güncelledim düzeldi dedim. Ağlayacaktım az kalsın :D 1.5 hafta telefon güncellensin diye serviste bekledi eline sağlık kardeşim.

dav.omer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme ülkelere göre verilir. Sen kırgısiztan a gelen guncellemeyi beklemen lazım. Ama odinle rom kurmayı biliyorsan sammobileden türkiye romunu indir kur odin programı ile

Peki hocam benim model numarasi g950fd. Turkiyede bu modelin romu yok. G950f romunu yukleyebilir miyim. Herhangi bir sorunla karsilasir miyim. Internette cok aradim ama dogru duzgun bir cevap bulamadim bununla ilgi. Bilgin var mi ?

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bir sorum olacaktı ama watsapp bildirimlerinin yukarıdan açılmasını nasıl engelleyebilirim edge bildirimlerini açarsak daha küçük görünüyor ama yinede çözüm bilen varsa diye sorayım dedimm

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 1 yıldır s7 edge kullanıcısıyım şimdi bir telefoncuya gittim s8 orkide gri rengi vardı takasa s7 edgenin üzerine 1500tl istedi. sizce nasıl bu para verilirmi?
Vodafone a git s7 yı ver 1800 tl sayıyorlar ve s8 i al dostum. Bana teşekkür edeceksin :)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Sizde de iris tarayıcı tanımamazlık ediyor mu? Evde çoğunlukla tanıyor ama dışarda bi 5-6 saniye boyunca tutmama rağmen tanımamazlık ediyor. Bana özel mi? Bir de ben gözlük kullanıyorum bazen bana yabancı gözüyle bakıyor telefon :mad:

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Saçmalık sizin dediğiniz s7yi 1800e verip s8 almak tamamen saçmalık
Neden satmak istediğini bilmiyorum. Ben bugün arızalı note 5 imi 1800 tl ye verdim vodafone a ve s8 aldım. Bana s8 2800 tl ye geldi. 1 sene kullanılmış S7ye 2000den fazla da veren olmaz bu da bir gerçek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Niye saçmalık olsun?
Aradaki fark 1200 TL zaten.
2. El cihazı 500TL verip 0 cihaz almak mantıksız mı?
Saçmalık olan senede bir telefon değiştirip 1200 TL verip yeni telefon almak
Neyse neden girdim ki parası çok gelen alsın hayırlı olsun
--- Gönderi Güncellendi ---
Neden satmak istediğini bilmiyorum. Ben bugün arızalı note 5 imi 1800 tl ye verdim vodafone a ve s8 aldım. Bana s8 2800 tl ye geldi. 1 sene kullanılmış S7ye 2000den fazla da veren olmaz bu da bir gerçek.
Senin ki iyi bir takas arızalı Note 5i 1800e vermişsin.
Şimdi baktım s7 değil S7 Edgemiş üstelik S7 Edge ikinci eli ne zaman 1800 oldu ?
Niye saçmalık olsun?
Aradaki fark 1200 TL zaten.
2. El cihazı 500TL verip 0 cihaz almak mantıksız mı?
Bir dk aradaki fark 1200 TL derken ? S8 4000 değil mı operatorlerde ?

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Servisteki teknisyen en son baskıyla 1.5 haftanın sonunda yapmaya başladığını iddia etti daha bugün mesaj geldi eminim ki aramasam bugün de gelmezdi. Sonra adamı aradım ne yaptınız dedim güncelledim düzeldi dedim. Ağlayacaktım az kalsın :D 1.5 hafta telefon güncellensin diye serviste bekledi eline sağlık kardeşim.
:D:D telefonu aldın mı denedin mi düzelmiş mi hoparlör. Güncelleme geldikten sonra bende henüz ses problemi yaşamadım ama baskıyla gidip gelen ses nasıl olurda güncelleme ile düzelir çok ilginç :D

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum geldi. Suan icin problem yok. Telefon şahane.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Saçmalık olan senede bir telefon değiştirip 1200 TL verip yeni telefon almak
Neyse neden girdim ki parası çok gelen alsın hayırlı olsun

Senin ki iyi bir takas arızalı Note 5i 1800e vermişsin.
Şimdi baktım s7 değil S7 Edgemiş üstelik S7 Edge ikinci eli ne zaman 1800 oldu ?

Bir dk aradaki fark 1200 TL derken ? S8 4000 değil mı operatorlerde ?
Hepsi burada da biri 3.499 TL biri 2.369 ikisi de Türkiye garantili.

dav.omer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki birilerinin işine yarar diye kendi sorduğum soruma kendim çözüm yazıyorum.

Kırgızistandan almıştım telefonu. Güncelleme benim telefonuma gelmemişti. TR için stock romu indirdim, yüklemeden önce telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Telefon yeniden başlayınca bir de ne göreyim tr güncellemesi gelmiş telefonuma. Hiçbir acoounta giriş yapmadan next next next diye kurdum. Mobil veri üzerinden bağlanmıştım. Telefon hakkında>yazılım bilgileri yaptığımda şu an servis sağlayıcı yazılımı hem cac hem tur olarak gözüküyor.Umarım ilerde yeniden stock rom atma durumunda kalmam. Çünkü atacağım stock romların model numaraları farklı, net bir bilgi de bulamadım ama g950f yi yüklemek üzereydim. İthalatçı garantili vs alan arkadaşlar var bir sürü. Umarım birilerinin işine yarar..

The10y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Belki birilerinin işine yarar diye kendi sorduğum soruma kendim çözüm yazıyorum.

Kırgızistandan almıştım telefonu. Güncelleme benim telefonuma gelmemişti. TR için stock romu indirdim, yüklemeden önce telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Telefon yeniden başlayınca bir de ne göreyim tr güncellemesi gelmiş telefonuma. Hiçbir acoounta giriş yapmadan next next next diye kurdum. Mobil veri üzerinden bağlanmıştım. Telefon hakkında>yazılım bilgileri yaptığımda şu an servis sağlayıcı yazılımı hem cac hem tur olarak gözüküyor.Umarım ilerde yeniden stock rom atma durumunda kalmam. Çünkü atacağım stock romların model numaraları farklı, net bir bilgi de bulamadım ama g950f yi yüklemek üzereydim. İthalatçı garantili vs alan arkadaşlar var bir sürü. Umarım birilerinin işine yarar..
Benimde teleconum yurt dışından kod adı seninkiyle aynı ve tr güncellemesinden 1 gün sonra banada geldi yani arada çok gün fark yok ve bence bunun içinde okadar uğraşmana bike gerek yok.

rasimtanu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bence Telefonun fiyatı kasıtlı olarak yüksek tutuluyor. LG ve Sony de aynısını yapıyorlar. Altın değil ya bu. İnsanları yavaş yavaş alıştırdılar. Her modelde fiyat yükselttiler. Ve sonuç olarak fiyatlar bu seviyeye kadar geldi. Bu özelliklerde bir telefonu almak ne kadar gereklidir? Eğer paran varsa sorun yok ama paralı dahi olsan sanki israfmış gibi geliyor bana. Galaxy S8e o kadar parayı tek seferde de vermek mantık dışı. www.evkur.com.tr/samsung-galaxy-s8-siyah-akilli-telefon adamlar taksitle veriyorlar ama taksitle bile olsa s8 özelliğine göre pahalı bir telefon. gereksiz yere pahalı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bence Telefonun fiyatı kasıtlı olarak yüksek tutuluyor. LG ve Sony de aynısını yapıyorlar. Altın değil ya bu. İnsanları yavaş yavaş alıştırdılar. Her modelde fiyat yükselttiler. Ve sonuç olarak fiyatlar bu seviyeye kadar geldi. Bu özelliklerde bir telefonu almak ne kadar gereklidir? Eğer paran varsa sorun yok ama paralı dahi olsan sanki israfmış gibi geliyor bana. Galaxy S8e o kadar parayı tek seferde de vermek mantık dışı. www.evkur.com.tr/samsung-galaxy-s8-siyah-akilli-telefon adamlar taksitle veriyorlar ama taksitle bile olsa s8 özelliğine göre pahalı bir telefon. gereksiz yere pahalı
5000 lira çok. onun yerine operatörlerden taksitle alınır. pakete göre 300 lira falan fazla verilir.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar. S8 in hızlı şarjının yavaş olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? 7deki sorunlardan dolayı yapmış olabilirler mi? Çünkü telefon sarjdayken kullanıldığında (ekran açıkken) 3 saate yakın bir sürede hızlı şarj oluyor. Kapalıyken neredeyse yarı zamanda doluyor.

Note 5 'im sarjdayken kullansam bile çatır çatır dolardı. Güncellemelerle düzeltilir mi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hayır düzeltilmez çünkü bunu bilerek yapıyorlar benim s7imde de bu durum böyle ekran açıkken daha yavaş şarj oluyor .
Merhabalar. S8 in hızlı şarjının yavaş olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? 7deki sorunlardan dolayı yapmış olabilirler mi? Çünkü telefon sarjdayken kullanıldığında (ekran açıkken) 3 saate yakın bir sürede hızlı şarj oluyor. Kapalıyken neredeyse yarı zamanda doluyor.

Note 5 'im sarjdayken kullansam bile çatır çatır dolardı. Güncellemelerle düzeltilir mi?
Benim bildiğim son güncellemelerle Note 5in de o şarj olayını s8 gibi yaptılar siz fark etmediniz mi ?

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2 gün önce yaşamaya başladığım hoparlör sorunu son güncellemeyle geçti. Ben de bugün gidiyordum değişim için. En son güncellemelere bakıyım dedim yaptım denedim ve sorun geçmiş.
Bir de instagramı uyku moduna alamıyorum ne zaman alsam yine açılıyor yine bildirimler geliyor. Siz uyku moduna alabiliyor musunuz?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Geçen gün avm de s8 ve s8 plus yanyana inceledim. S8 hıphızlı foto çekerken s8 plusta fotoğraf tuşuna basıyorum ikinci fotoğrafı 1 saniye sonra çekiyor. Ve ikisindede internet tarayıcısına girince klavyeden yazı yazıyorum yazılar 2 saniye sonra geliyor. Sadece tarayıcıyı ilk açınca oluyor. Yani bende telefon alıcam ama 3500 tl bi telefona verimce hiç takılmaması gerekiyor bence. Tasarım ve ekran olarak süper telefon ama sırf takıldığı için iphone 8 bekliyorum.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
500 tl lik hediye çekini emaar avmdeki samsung mağazasında kullanabiliyor muyuz? Kampanyada sadece internet sitesi diyor ama çok saçma

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Geçen gün avm de s8 ve s8 plus yanyana inceledim. S8 hıphızlı foto çekerken s8 plusta fotoğraf tuşuna basıyorum ikinci fotoğrafı 1 saniye sonra çekiyor. Ve ikisindede internet tarayıcısına girince klavyeden yazı yazıyorum yazılar 2 saniye sonra geliyor. Sadece tarayıcıyı ilk açınca oluyor. Yani bende telefon alıcam ama 3500 tl bi telefona verimce hiç takılmaması gerekiyor bence. Tasarım ve ekran olarak süper telefon ama sırf takıldığı için iphone 8 bekliyorum.
Bende hiç takılma yok, ''Android'dir takılmalar olur dayanacağım artık.'' diyerek aldım telefonu. Hiç takılma olmadı, uygulamalar stabil çalıştı. Bence oradaki telefonlarda sorun olabilir.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bende hiç takılma yok, ''Android'dir takılmalar olur dayanacağım artık.'' diyerek aldım telefonu. Hiç takılma olmadı, uygulamalar stabil çalıştı. Bence oradaki telefonlarda sorun olabilir.
Bilemiyorum fakat youtube da bir kişiye daha yazdım bu olayı ondada internet tarayıcısını açtığında yazı yazmaya başladığında harflerin geç geldiğini söyledi.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bilemiyorum fakat youtube da bir kişiye daha yazdım bu olayı ondada internet tarayıcısını açtığında yazı yazmaya başladığında harflerin geç geldiğini söyledi.
5 mayistan bu yana kullaniyorum ara sira lag oluyor ama internet tarayicisinda bende de takilma olmuyor ..

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Olabilir zaten çok yeni bir tarayıcı. Ama siz bilirsiniz. Bir de İphone 8'in nasıl bir fiyatla geleceği belli bile değil.
Tarayıcı yeni değil baya eski çünkü bende s3 vardı zamanında ondada aynı şey oluyordu. S3 den beri çözemedilerse sorunu vay haline.