Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
7 Plus mu S8 veya S8 Plus mu sence
Sen daha önceden 7 plus kullanıyordun şimdi S8 Plus kullanıyordun öyle değil mi ?
Bence s8 plus neden derseniz bu telefon iyi bir markanın yaptığı devrim yaratıcı ilk telefon ekran abartılacak kadar var. Bu yüzden plus daha ihtişamlı. Ayrıca herşeyi geçtim işin doğrusu pili 7plus a göre daha az gidiyor. Bu yüzden s8 alırsanız pil biraz daha sıkıntı olabilir . Ama s8 plus günlük kullanımda dikkat etmezseniz sürekli yüzdeye bakıp hesaplama yapmazsanız fark edilmeyecektir
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama note 8 beklenmez mi gayet tabi beklenebilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
o pil açılır s8 ile 7 plusu karşılaştırın.
Aktif kullanıdma S8 ve S8 Plus daha iyi 7 plusdan

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
o pil açılır s8 ile 7 plusu karşılaştırın.
Aktif kullanıdma S8 ve S8 Plus daha iyi 7 plusdan
Hocam şimdi sen bana durumu açıklar mısın sana zahmet. Uygulamalardan örneğin bir banka uygulaması veya oyun . Uygulamayı kaydırarak kapattık . Bu yeter li mi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hocam şimdi sen bana durumu açıklar mısın sana zahmet. Uygulamalardan örneğin bir banka uygulaması veya oyun . Uygulamayı kaydırarak kapattık . Bu yeter li mi
Bak simdi android kullaniminda sen telefon acikken bir isle ilgilenirken daha az gider şarjin iosa gore. Ve ios spotify vb uygulamalardan muzik dinlerken ekrana dahil eder bu sureleri androidde spotify dinledigin muzik vb ekran kapaliyken dahil edilmez ekran suresine. Suan sadece normal sekilde telefonunu kullan buna takılma daha yuksek sureler alirsin. Takintili davranip cihazin zevkini yasamayi kacirma. Benim 10.200 hizli sarj samsung powerbankim vardir. Ne note 5 imde ne s8 de ne note 3 de hic sorun etmezdim sarji geregi yok. Cihazi kokune kadar kullan keyfini al hizli sarj zaten. Bir sey onermeyecegim sarj icin cihazı sadece dibine kadar kullan
Pil

S8 lerde 3200
İphone 7 plus'ta : 2960
S8 de 3000

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
Bak simdi android kullaniminda sen telefon acikken bir isle ilgilenirken daha az gider şarjin iosa gore. Ve ios spotify vb uygulamalardan muzik dinlerken ekrana dahil eder bu sureleri androidde spotify dinledigin muzik vb ekran kapaliyken dahil edilmez ekran suresine. Suan sadece normal sekilde telefonunu kullan buna takılma daha yuksek sureler alirsin. Takintili davranip cihazin zevkini yasamayi kacirma. Benim 10.200 hizli sarj samsung powerbankim vardir. Ne note 5 imde ne s8 de ne note 3 de hic sorun etmezdim sarji geregi yok. Cihazi kokune kadar kullan keyfini al hizli sarj zaten. Bir sey onermeyecegim sarj icin cihazı sadece dibine kadar kullan

S8 de 3000

S8 plus 3200 olması lazım

batuhansakalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

S8 de 3000
Peki hocam sağol. Yalnız bu mc5 yuklenmiyor ne yaptıysam dengesiz ağ diyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
4.000 lira bütçem var s8 plus bulabilirmiyim? Internetten olmayacak.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Doğrudur ben burada istanbul kartal ve pendikte bulamadım s8 bile 4.5 milyar.

Yalnızca işimin olduğu yeede darıcada 1 yerde s8 4 milyara var.
S8 alin bakin buyuk ekran seven biriyim tatmin edecektir bana kalirsa ben note serisinden gelmeyim bu seriye. Note seriside hep buyuktu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uygulamalar tuşuna bas tümünü kapat de işini bitirnce gerisine gerek yok. Birde bildrim çuğubunda hotspot mesela bildrim kalır orda şimdi koru yazısına tıklaman için onuda istersen kapat uygulamya gir çıkış de.
Ben kapatıyorum mesela öylelerini
Android çalışma mantığı ios ile farklı mesela sabah bir uygulamayı bırak akşam o uygulamayı kapatmazsan kaldığın yerden devam edersin.
Çift ekran meselesinide dene çok faydasını göreceksin.
Android ile iosu yanyana koyun bir uygulamyı çalıştırın bir kaç uygulama daha açın ilk açtığınız uygulamaya girin android şak diye açar ios 3-4 saniye özellikle oyunlarda bekler. Biri donduruyor tamamen biri hala çalıştırıyor.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
Düştü.Ben müteaahitim inşaatta çslışan mermerci kaza ile elime dokundu.Telefon düştü ekran ve kamera gitti.

Benimde kafam dalgındı adama bağırdım biraz kırdım.Normalde yapmam ama ters denk geldi.Benim kanser dayım vardı.Eşim aradı dayın öldü dedi.Tam telefonu kapatırken oldu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Düştü.Ben müteaahitim inşaatta çslışan mermerci kaza ile elime dokundu.Telefon düştü ekran ve kamera gitti.

Benimde kafam dalgındı adama bağırdım biraz kırdım.Normalde yapmam ama ters denk geldi.Benim kanser dayım vardı.Eşim aradı dayın öldü dedi.Tam telefonu kapatırken oldu.
Allah rahmet eylesin.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Basin sagolsun. Anladim kotu olmuş

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
İzmir uzak hocam ben istanbuldayım.Neyse bulacam buralardan

Aslında S8 benim için daha iyi inşaatta eğil kalk dolaş S8+Çok büyük ve cebinden düşme riski var.S8'de bu risk daha az.Ve aynı özelliklere sahipler %95.