M
Murat Burç
SDN Okuru
Hocam iki dk gelir misin ?Şimdi deniyorum hocam
--- Gönderi Güncellendi ---
@murat zorluu , @batuhansakalar 7 plusdan S8 plusa geçmiş ve mutlu yorumları okuyabilirsin.
Hocam iki dk gelir misin ?Şimdi deniyorum hocam
7 Plus mu S8 veya S8 Plus mu senceBuyur hocam
Bence s8 plus neden derseniz bu telefon iyi bir markanın yaptığı devrim yaratıcı ilk telefon ekran abartılacak kadar var. Bu yüzden plus daha ihtişamlı. Ayrıca herşeyi geçtim işin doğrusu pili 7plus a göre daha az gidiyor. Bu yüzden s8 alırsanız pil biraz daha sıkıntı olabilir . Ama s8 plus günlük kullanımda dikkat etmezseniz sürekli yüzdeye bakıp hesaplama yapmazsanız fark edilmeyecektir7 Plus mu S8 veya S8 Plus mu sence
Sen daha önceden 7 plus kullanıyordun şimdi S8 Plus kullanıyordun öyle değil mi ?
Hocam şimdi sen bana durumu açıklar mısın sana zahmet. Uygulamalardan örneğin bir banka uygulaması veya oyun . Uygulamayı kaydırarak kapattık . Bu yeter li mio pil açılır s8 ile 7 plusu karşılaştırın.
Aktif kullanıdma S8 ve S8 Plus daha iyi 7 plusdan
Bak simdi android kullaniminda sen telefon acikken bir isle ilgilenirken daha az gider şarjin iosa gore. Ve ios spotify vb uygulamalardan muzik dinlerken ekrana dahil eder bu sureleri androidde spotify dinledigin muzik vb ekran kapaliyken dahil edilmez ekran suresine. Suan sadece normal sekilde telefonunu kullan buna takılma daha yuksek sureler alirsin. Takintili davranip cihazin zevkini yasamayi kacirma. Benim 10.200 hizli sarj samsung powerbankim vardir. Ne note 5 imde ne s8 de ne note 3 de hic sorun etmezdim sarji geregi yok. Cihazi kokune kadar kullan keyfini al hizli sarj zaten. Bir sey onermeyecegim sarj icin cihazı sadece dibine kadar kullanHocam şimdi sen bana durumu açıklar mısın sana zahmet. Uygulamalardan örneğin bir banka uygulaması veya oyun . Uygulamayı kaydırarak kapattık . Bu yeter li mi
S8 de 3000Pil
S8 lerde 3200
İphone 7 plus'ta : 2960
Bak simdi android kullaniminda sen telefon acikken bir isle ilgilenirken daha az gider şarjin iosa gore. Ve ios spotify vb uygulamalardan muzik dinlerken ekrana dahil eder bu sureleri androidde spotify dinledigin muzik vb ekran kapaliyken dahil edilmez ekran suresine. Suan sadece normal sekilde telefonunu kullan buna takılma daha yuksek sureler alirsin. Takintili davranip cihazin zevkini yasamayi kacirma. Benim 10.200 hizli sarj samsung powerbankim vardir. Ne note 5 imde ne s8 de ne note 3 de hic sorun etmezdim sarji geregi yok. Cihazi kokune kadar kullan keyfini al hizli sarj zaten. Bir sey onermeyecegim sarj icin cihazı sadece dibine kadar kullan
S8 de 3000
Peki hocam sağol. Yalnız bu mc5 yuklenmiyor ne yaptıysam dengesiz ağ diyorBak simdi android kullaniminda sen telefon acikken bir isle ilgilenirken daha az gider şarjin iosa gore. Ve ios spotify vb uygulamalardan muzik dinlerken ekrana dahil eder bu sureleri androidde spotify dinledigin muzik vb ekran kapaliyken dahil edilmez ekran suresine. Suan sadece normal sekilde telefonunu kullan buna takılma daha yuksek sureler alirsin. Takintili davranip cihazin zevkini yasamayi kacirma. Benim 10.200 hizli sarj samsung powerbankim vardir. Ne note 5 imde ne s8 de ne note 3 de hic sorun etmezdim sarji geregi yok. Cihazi kokune kadar kullan keyfini al hizli sarj zaten. Bir sey onermeyecegim sarj icin cihazı sadece dibine kadar kullan
S8 de 3000
S8 de 3000Pil
S8 lerde 3200
İphone 7 plus'ta : 2960
3500 oS8 plus 3200 olması lazım
Yaz internete oyunun ismini yanina apk yaz apksini indir. KurPeki hocam sağol. Yalnız bu mc5 yuklenmiyor ne yaptıysam dengesiz ağ diyor
4200 e bulursun hocam4.000 lira bütçem var s8 plus bulabilirmiyim? Internetten olmayacak.
4200 bulursun 4000 nakit al 200 karttan tek cekim al4.000 lira bütçem var s8 plus bulabilirmiyim? Internetten olmayacak.
Aradım birazda buralarda plus için 5 milyar ve üstü istiyorlar.Elimdeki bütçe ile s8 oluyor.s8'e de ben soğuk davranıyorum4200 e bulursun hocam
Neden?Aradım birazda buralarda plus için 5 milyar ve üstü istiyorlar.Elimdeki bütçe ile s8 oluyor.s8'e de ben soğuk davranıyorum
Neden?
3600 e 5gunluk plus sattm kullamadigmdan 4200e almstim4.000 lira bütçem var s8 plus bulabilirmiyim? Internetten olmayacak.
Sen bilirsinde fazla ufak degilÇünkü fazla ufak telefon kullanmadım.Birde s8 plus'un görünümü daha güzel
Doğrudur ben burada istanbul kartal ve pendikte bulamadım s8 bile 4.5 milyar.3600 e 5gunluk plus sattm kullamadigmdan 4200e almstim
S8 alin bakin buyuk ekran seven biriyim tatmin edecektir bana kalirsa ben note serisinden gelmeyim bu seriye. Note seriside hep buyuktuDoğrudur ben burada istanbul kartal ve pendikte bulamadım s8 bile 4.5 milyar.
Yalnızca işimin olduğu yeede darıcada 1 yerde s8 4 milyara var.
Bende s7 edge var.Şuan pert halde evde.Sen bilirsinde fazla ufak degilbildigin note 5 den buyuk ekrana sahip sadece kasa kucuk ekran uzunlamasina buyuk
Nouldu s7 edgeyeBende s7 edge var.Şuan pert halde evde.
Bakalım belki bulurum
Uygulamalar tuşuna bas tümünü kapat de işini bitirnce gerisine gerek yok. Birde bildrim çuğubunda hotspot mesela bildrim kalır orda şimdi koru yazısına tıklaman için onuda istersen kapat uygulamya gir çıkış de.Hocam şimdi sen bana durumu açıklar mısın sana zahmet. Uygulamalardan örneğin bir banka uygulaması veya oyun . Uygulamayı kaydırarak kapattık . Bu yeter li mi
Düştü.Ben müteaahitim inşaatta çslışan mermerci kaza ile elime dokundu.Telefon düştü ekran ve kamera gitti.Nouldu s7 edgeye
Allah rahmet eylesin.Düştü.Ben müteaahitim inşaatta çslışan mermerci kaza ile elime dokundu.Telefon düştü ekran ve kamera gitti.
Benimde kafam dalgındı adama bağırdım biraz kırdım.Normalde yapmam ama ters denk geldi.Benim kanser dayım vardı.Eşim aradı dayın öldü dedi.Tam telefonu kapatırken oldu.
Basin sagolsun. Anladim kotu olmuşDüştü.Ben müteaahitim inşaatta çslışan mermerci kaza ile elime dokundu.Telefon düştü ekran ve kamera gitti.
Benimde kafam dalgındı adama bağırdım biraz kırdım.Normalde yapmam ama ters denk geldi.Benim kanser dayım vardı.Eşim aradı dayın öldü dedi.Tam telefonu kapatırken oldu.
AminAllah rahmet eylesin.
Dostlar sağ olsun.Basin sagolsun. Anladim kotu olmuş
Satma hocam bırak kullanIzmirde elden satabilirim benimkini sanırım note 8 bekleyecegim