Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar bu telefon mükemmel ama bir kaç kötü yönünü de keşfettim dokunmatik ara sıra kendi kendine dokunuyor sanki
İkincisi ise video kaydederken şarjı çok çabuk bitiyor epey ısınıyor mesela 45 dk bölük bölük video kaydettim 15 dk kamera açık kaldı 45 dk kaydettiğim videoları izledim 1.5 saat telefon beklemede açık kaldı %50 şarjım vardı normal midir ?

Bir de video kırpmaya çalışıyorum kırpmıyor aynı videoyu tekrar kaydediyor

Onun dışında 10 numara telefon
Videonun aslını kaydediyor birde kırpıp kaydediyor.
Normal video çekerken de her telefon şarj yiyor. 4K abanıyorsan veya FHD60 şarj yemesi normal. Attığım videolrada görürsün 7 plus bu ikiliden daha çok şarj yiyor.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Videonun aslını kaydediyor birde kırpıp kaydediyor.
Normal video çekerken de her telefon şarj yiyor. 4K abanıyorsan veya FHD60 şarj yemesi normal. Attığım videolrada görürsün 7 plus bu ikiliden daha çok şarj yiyor.
Maalesef bende aynısını kaydetti ful hd 60 çektim iyi mi sence yine de

M

Murat Burç

SDN Okuru
Maalesef bende aynısını kaydetti ful hd 60 çektim iyi mi sence yine de
Anlamadım aynı kaydeden ne ? Ha kırpma meselesi ben mağazda 4K video kesmiştim S8le deneme amaçlı aynısını kaydetmedi.
Galaxy Apssden video düzenleyici yaz samsungun kendi video düzenleyicisini indir onla dene

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar bu telefon mükemmel ama bir kaç kötü yönünü de keşfettim dokunmatik ara sıra kendi kendine dokunuyor sanki
İkincisi ise video kaydederken şarjı çok çabuk bitiyor epey ısınıyor mesela 45 dk bölük bölük video kaydettim 15 dk kamera açık kaldı 45 dk kaydettiğim videoları izledim 1.5 saat telefon beklemede açık kaldı %50 şarjım vardı normal midir ?

Bir de video kırpmaya çalışıyorum kırpmıyor aynı videoyu tekrar kaydediyor

Onun dışında 10 numara telefon
Dokunmatik olayi sana oyle gelmis diger konuyu bilemeyecem 2 3 kere video cektim 4 k full hd olmak uzere asiri isinma gerceklesmedi.

OzanYalcn45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben telefonu 8 mayısta epttavmden satın aldım fakat menüde olsun klavyede olsun kasmalar mevcut.Sizde de böyle kasmalar var mı acaba çünkü artık sinir bozucu bir hal almaya başladı.Normal olarak her işimi halledebiliyorum fakat o söylenen muhteşem s8 havası yok bazen chrome a falan girdiğim de klavye 2 saniyeliğine donuyor.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Merhabalar ben telefonu 8 mayısta epttavmden satın aldım fakat menüde olsun klavyede olsun kasmalar mevcut.Sizde de böyle kasmalar var mı acaba çünkü artık sinir bozucu bir hal almaya başladı.Normal olarak her işimi halledebiliyorum fakat o söylenen muhteşem s8 havası yok bazen chrome a falan girdiğim de klavye 2 saniyeliğine donuyor.
Ürünün orjinal olduğuna emin misiniz?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Guncellemeyle duzelir onlar abartilacak seviyede bosey yok banada oldu. Daha yeni cihaz 2 guncelleme aldi. Muhtesem havasi yok falan ile alakasi olacak zayifliklar degil. Klavyeyi begenmediyseniz google klavyesini indiriniz

OzanYalcn45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu
Guncellemeyle duzelir onlar abartilacak seviyede bosey yok banada oldu. Daha yeni cihaz 2 guncelleme aldi. Muhtesem havasi yok falan ile alakasi olacak zayifliklar degil. Klavyeyi begenmediyseniz google klavyesini indiriniz
İnsan 4 bin tl verdiği cihazdan daha fazlasını bekler.Ben s6 dan geçtim bu kadar takılma yokdu.Anlatılan o muhteşem s8 havası yok kimse parayı sokaktan bulmuyor bu basit klavye mevzusu değil sıkıntı varsa değiştiricem, siz aldınız mı böyle hata diye soruyorum.Bugün bir en üst segment telefonlardan beklenilicek şeyler değil bunlar okuduğum hiçbir inceleme yazılarında böyle bir şeyden bahsedilmemiş.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
bu

İnsan 4 bin tl verdiği cihazdan daha fazlasını bekler.Ben s6 dan geçtim bu kadar takılma yokdu.Anlatılan o muhteşem s8 havası yok kimse parayı sokaktan bulmuyor bu basit klavye mevzusu değil sıkıntı varsa değiştiricem, siz aldınız mı böyle hata diye soruyorum.Bugün bir en üst segment telefonlardan beklenilicek şeyler değil bunlar okuduğum hiçbir inceleme yazılarında böyle bir şeyden bahsedilmemiş.
Sorun yazilimsal bende aldim takmadim. Guncelleme gelecek diyecekler yollayacaklar seni yeni cihaz diye. 2 guncelleme aldi daha sorunalri geri donuslere gore kapatiyorlar.

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
skinomi full body jelatinler nasıldır ? yada ön arka kaplayan iyi bir jelatin tavsiye edermisiniz ? kılıf asla kullanmam... bu telefonu alıp kılıf takıcaksam bu telefonu niye alayım

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
skinomi full body jelatinler nasıldır ? yada ön arka kaplayan iyi bir jelatin tavsiye edermisiniz ? kılıf asla kullanmam... bu telefonu alıp kılıf takıcaksam bu telefonu niye alayım
Konu ile ilgili geri donusu ben de merakla bekliyorum .

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar. Bugün hiç düşünmediğim bir anda S8 almış bulunmaktayım. Şuana kadar pek kullanma fırsatım olmadı fakat şu anki deneyimlerime göre telefon muhteşem gibi. Ana menüde ufak takılmalar hissettim fakat güncelleme ile giderilemeyecek bir sorun değil. Onun dışında ben silikon full kaplama almayı düşünüyorum. 100TL verdikten sonra kaplamayı yenilemek için maksimum 20TL istiyorlar. Sanırım burada daha sık olacağım. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada AVM'lerin çoğunda full body kaplayan yerler var. En basitinden Turkcell.

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
İyi akşamlar. Bugün hiç düşünmediğim bir anda S8 almış bulunmaktayım. Şuana kadar pek kullanma fırsatım olmadı fakat şu anki deneyimlerime göre telefon muhteşem gibi. Ana menüde ufak takılmalar hissettim fakat güncelleme ile giderilemeyecek bir sorun değil. Onun dışında ben silikon full kaplama almayı düşünüyorum. 100TL verdikten sonra kaplamayı yenilemek için maksimum 20TL istiyorlar. Sanırım burada daha sık olacağım. :)
Bu arada AVM'lerin çoğunda full body kaplayan yerler var. En basitinden Turkcell.
Full body kaplama koruyucu mu sadece ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin o sorunlar guncellemeyle gider bende de oluyor. Genel anlamiyla bencede harika ozellikle on kamere ve ekran
Ben spigenden kap aldim thin fit hic bozmuyor tasarimi tavsiye ederim ekrana bisey takmiyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin o sorunlar guncellemeyle gider bende de oluyor. Genel anlamiyla bencede harika ozellikle on kamere ve ekran
Şu S8 nasıl cihaz ya bugün bir daha kullandım , çok iyi be , kardeşimin telefonlarla alakası yok hatta telefon sevmiyor ama o bile sevdi telefonu , işe başladı 4 milyar biriktirip alcam diyince şaşırdım :)

Bende almak istiyorum , telefonumun ekranı kırıldı , hiç sıkıntı yok ama ben görünüşe önem veriyorum, ne yazıkki öğrenciyim çalışıp alcam artık :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 bütçe zorlanıp alınacak bir telefon değil lüks .
Parası olmayan alacak bütçesi yüksek olmayan kafasını yormasin 2900e S7 Edge var böyle eksik diyebileceğin iki nokta var ekran kasa oranı ve ön kamera kaldı ki S7 edgeden bahsediyoruz
Tasarım çöp değil
Pil tarafı S7 edgenin daha iyi olur gibi geliyor hatta bir videoda s8 plusun Gerisinde kalıyor fark edilir derecede bir videoda s8 plusa yüzde 1 ile kaybediyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Şu S8 nasıl cihaz ya bugün bir daha kullandım , çok iyi be , kardeşimin telefonlarla alakası yok hatta telefon sevmiyor ama o bile sevdi telefonu , işe başladı 4 milyar biriktirip alcam diyince şaşırdım :)

Bende almak istiyorum , telefonumun ekranı kırıldı , hiç sıkıntı yok ama ben görünüşe önem veriyorum, ne yazıkki öğrenciyim çalışıp alcam artık :)
S8 oyle bir telefonbak kullanan biri olarak söylüyorum s7 edgenin dahil bir cok telefonun cercevesi ve tuşu rahatsiz ediyor gözüme carpiyor

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7 edge'in kenarları çok hoş değil ya , S8 çok teknolojik duruyor bütçemi fazlasıyla zorlamış olcam zaten en erken yazın sonlarında almış olurum (tabi alırsam) , S8 alırsam 3 sene daha telefon değişmem . Ki enson bunu V10 alırken demiştim ama LG artık bitti gözümde birçok nedenden ötürü .

Note 7 de alabilirim ama almışken en iyisini almak istiyorum , bide S8 deki güzel ayrıntılar çok hoşuma gidiyor , mesela home tuşunun sanal olduğu halde basınca duyarlı olup ekran kapalıyken çalışması , ve titreşim yollaması gibi detaylar .

Not : 3 ay çalışıp paraya kıymakta çok tuhaf :/

Kendimi farklı şeylerle kandırıyorum atıyorum burs alıyorum diyip almayanda var almamışta olabilirdim diyorum o parayı S8 e veriyim diyorum :) gibi şeylerle tatmin ediyorum . Bazende diyorum bir telefona o parayı vereceğime neler neler yaparım , kendimle savaşıyorum yani .

@Murat Burç @cengover05