Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bixby'i ingilizce olsa bile sesli olarak kullanma opsiyonunuz yok mu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 vs S8
Bence Note 7 >S8 gibi bana göre özellikle note olması ve fiyat avantajı
Note 7 Samsung'un en mükemmel tasarımı hem güzel hem işlevsel
Parmak izi daha ulaşılabilir . S8in işlem gücü ve ön kamerasi hariç her özelliği Note 7de var .
S Pen ayrı bir mesele zaten
Uygun fiyata gelirse tadından yenmez

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 7 vs S8
Bence Note 7 >S8 gibi bana göre
Note 7 Samsung'un en mükemmel tasarımı hem güzel hem işlevsel
Parmak izi daha ulaşılabilir . S8in işlem gücü ve ön kamerasi hariç her özelliği Note 7de var .
S Pen ayrı bir mesele zaten
Özellik olarak karşılaştırdığında gerçekten fark yok ama , S8'in tasarımı gerçekten sanki 2019 yılında filan yapılmış gibi gösteriyor , tasarımı bile para eder .

Note 7 de çok güzel tabi ama S8 apayrı :) Maalesefki

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 edge'in kenarları çok hoş değil ya , S8 çok teknolojik duruyor bütçemi fazlasıyla zorlamış olcam zaten en erken yazın sonlarında almış olurum (tabi alırsam) , S8 alırsam 3 sene daha telefon değişmem . Ki enson bunu V10 alırken demiştim ama LG artık bitti gözümde birçok nedenden ötürü .

Note 7 de alabilirim ama almışken en iyisini almak istiyorum , bide S8 deki güzel ayrıntılar çok hoşuma gidiyor , mesela home tuşunun sanal olduğu halde basınca duyarlı olup ekran kapalıyken çalışması , ve titreşim yollaması gibi detaylar .

Not : 3 ay çalışıp paraya kıymakta çok tuhaf :/

Kendimi farklı şeylerle kandırıyorum atıyorum burs alıyorum diyip almayanda var almamışta olabilirdim diyorum o parayı S8 e veriyim diyorum :) gibi şeylerle tatmin ediyorum . Bazende diyorum bir telefona o parayı vereceğime neler neler yaparım , kendimle savaşıyorum yani .

@Murat Burç @cengover05
Al gitsin 3 4 sene kullanirsin sana telefon yillik bin tl ye gelmis olur. Yillik bin tl yi o kadar sacma seylere veriyorsun ki anlarsin. Teknoloji seven biri olarak guzel gelismeler oldugunu düşündüm. Ve annemde note 5 e gecmek istedi. Bende teknolojide biraz daha ilerleyerek son cihazi aldim 3 sene kullanma hedefim var benimde. Al bence keyfine bak. Hem forumda kaynatiriz senle:D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Al gitsin 3 4 sene kullanirsin sana telefon yillik bin tl ye gelmis olur. Yillik bin tl yi o kadar sacma seylere veriyorsun ki anlarsin. Teknoloji seven biri olarak guzel gelismeler oldugunu düşündüm. Ve annemde note 5 e gecmek istedi. Bende teknolojide biraz daha ilerleyerek son cihazi aldim 3 sene kullanma hedefim var benimde. Al bence keyfine bak. Hem forumda kaynatiriz senle:D
Valla çok rahatlattın be şuan param olsa elimde gece çıkıp alcak kadar oldum . Artık Ağustos sonu ya da Note 8 gelince alırım .

En geç Mayıs 6 , Yani doğum günümde almış olurum cihazı , huyum var doğum günümde almıştım G2 mide :)
Oraya kadar sabredemem ama ya bu sene sonunda ya da dediğim gibi o aylarda almış olurum , S8 alacağım kesin başka güzel bir şey gelmesse .
--- Gönderi Güncellendi ---
S9 cikasiya kadar o fiyat 3400un altına düşmeyecek
Note 8 gelince de zam yiyecek
Dolarin sert düşmesi lazım
Bir umuttur yaşamak modu :)

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Valla çok rahatlattın be şuan param olsa elimde gece çıkıp alcak kadar oldum . Artık Ağustos sonu ya da Note 8 gelince alırım .

En geç Mayıs 6 , Yani doğum günümde almış olurum cihazı , huyum var doğum günümde almıştım G2 mide :)
Oraya kadar sabredemem ama ya bu sene sonunda ya da dediğim gibi o aylarda almış olurum , S8 alacağım kesin başka güzel bir şey gelmesse .

S8 4 sene rahat gider emin ol

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Kararlarında keyfine ve mutluluguna bak. Bosver. Insanlar 1 tl versende konusur 5 tl versende. Onemli olan kalbinden geçen.:)
3000 seviyesine dusmez internette ucuza gitmesinin sebebi magazalarin birde kirasi vergisi vb seylerin olmasindan internette boyle seyler olmadigindan daha makul fiyatlara bulursun. Ama sen yinede samsungun resmi sadece samsung urunleri olan magazasindan al

M

Murat Burç

SDN Okuru

--- Gönderi Güncellendi ---

Bir umuttur yaşamak modu :)
S8 geldi
Dolar s8 geldikten sonra yine düştü
S7nin hepsi burada fiyatı 2450den 2650ye çıktı
Gerisini sen hesapla

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S8 4 sene rahat gider emin ol
Hayırlısı diyelimm [emoji16]

Ben kendimi taniyorsam hicbir cihaz beni 4 sene goturmez (bozulmasi filan degil durum)

Ben her yeni telefon alisimda 2 3 sene daha kullanirim diyorum .

Ama soyle bir durumda var bu LG den ve yazilimindan sıkıldım , arayuz benim icin onemli mesela HTC ve sony dusunmeme nedenlerim hep bunlar oldu .

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764

Ben kendimi taniyorsam hicbir cihaz beni 4 sene goturmez (bozulmasi filan degil durum)

Ama soyle bir durumda var bu LG den ve yazilimindan sıkıldım , arayuz benim icin onemli mesela HTC ve sony dusunmeme nedenlerim hep bunlar oldu .
Lg arayüzünü de bende sevmiyorum s8 in arayüzü harika ama

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764

Lg arayüzünü de bende sevmiyorum s8 in arayüzü harika ama

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Cunkü sıkılıyorsun. Herseyden sıkıldigin gibi. Onun icin bir telefonun omru 2-3 senedir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Öyle deme ya dolar sabit kalırsa düşer bence ama kalmazsa dediğin olur
Note 7 patladı Note 5 son Note olduğundan beri Samsung'un hiç bir telefonun fiyatı düşmüyor . Bir Note 5 diğer tüm fiyatların sabit kalmasını sağladı.
Note 4 bile bir ara satıcısı hepsi burada olmasına rağmen 2000de kitlendi.
S7 , başarı yakalayan ve dolar düşmesine rağmen hala fiyatı düşmeyen bir telefonken s8in düşeceğine inanan varsa 3-4 ay gelsin konuşalım .

Şimdi bana hepsi burada fiyatlarını getirecekler.
iPhone 7 3250 7 Plus 3800den girdi
Biri 3500e öbürü 2900e düştü ilk ay hepsi burada da
Daha düne kadar zincir mağazada 4500 olan 7 Plus 3700dü kaldı ki 7 Plus şuan zincir mağazalarda 4000 TL'ye düştü bakın hb fiyatlarında da düşüş olacak
Hepsi burada ve internet gelene geçene darbe vuruyor zaten
S8in fiyatı düşmeyecek düşmeyi bırakın artacak .
P10 Plus girecek daha piyasaya XZ Premium girecek HTC 11 girecek rekabet oluşacak fiyat düşecek diyenler
Çok beklersiniz . Ben size diyim
Birbirlerine gaz verecekler

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875
Şuan itibariyle telefon satıcılarından nefret etmeme sebep olmuş bir cihazdır :)

Ya adamla 4 milyara S8 plus anlaştım.Sipariş ettim.Adam telefon etti abi o telefon 4.300 oldu diye.Saçmalık ya.Almadım.

Sanırım böyle giderse 4.000 TL ike S8 PLUS alamayacam.:(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şuan itibariyle telefon satıcılarından nefret etmeme sebep olmuş bir cihazdır :)

Ya adamla 4 milyara S8 plus anlaştım.Sipariş ettim.Adam telefon etti abi o telefon 4.300 oldu diye.Saçmalık ya.Almadım.

Sanırım böyle giderse 4.000 TL ike S8 PLUS alamayacam.:(
Niye internetten almiyordunuz siz ?

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Screenshot_20170524-011542.jpg
S8 in ram kullanımı çok başarılı üstelik telefonda ıvır zıvır bi ton özellik var pc gibi saf android de değil ona rağmen kalan ram bu saf android sony de bile 600 mb boş ram kalıyordu

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
875