Thrust
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bixby'i ingilizce olsa bile sesli olarak kullanma opsiyonunuz yok mu?
Özellik olarak karşılaştırdığında gerçekten fark yok ama , S8'in tasarımı gerçekten sanki 2019 yılında filan yapılmış gibi gösteriyor , tasarımı bile para eder .Note 7 vs S8
Bence Note 7 >S8 gibi bana göre
Note 7 Samsung'un en mükemmel tasarımı hem güzel hem işlevsel
Parmak izi daha ulaşılabilir . S8in işlem gücü ve ön kamerasi hariç her özelliği Note 7de var .
S Pen ayrı bir mesele zaten
Al gitsin 3 4 sene kullanirsin sana telefon yillik bin tl ye gelmis olur. Yillik bin tl yi o kadar sacma seylere veriyorsun ki anlarsin. Teknoloji seven biri olarak guzel gelismeler oldugunu düşündüm. Ve annemde note 5 e gecmek istedi. Bende teknolojide biraz daha ilerleyerek son cihazi aldim 3 sene kullanma hedefim var benimde. Al bence keyfine bak. Hem forumda kaynatiriz senleS7 edge'in kenarları çok hoş değil ya , S8 çok teknolojik duruyor bütçemi fazlasıyla zorlamış olcam zaten en erken yazın sonlarında almış olurum (tabi alırsam) , S8 alırsam 3 sene daha telefon değişmem . Ki enson bunu V10 alırken demiştim ama LG artık bitti gözümde birçok nedenden ötürü .
Note 7 de alabilirim ama almışken en iyisini almak istiyorum , bide S8 deki güzel ayrıntılar çok hoşuma gidiyor , mesela home tuşunun sanal olduğu halde basınca duyarlı olup ekran kapalıyken çalışması , ve titreşim yollaması gibi detaylar .
Not : 3 ay çalışıp paraya kıymakta çok tuhaf :/
Kendimi farklı şeylerle kandırıyorum atıyorum burs alıyorum diyip almayanda var almamışta olabilirdim diyorum o parayı S8 e veriyim diyorumgibi şeylerle tatmin ediyorum . Bazende diyorum bir telefona o parayı vereceğime neler neler yaparım , kendimle savaşıyorum yani .
@Murat Burç @cengover05
Aynen , sizce Eylül başında , ya da Note 8 çıkınca 3000'e geriler mi ? S7 edge gerilemeyince soru işareti oluştu kafamda .Arkadaşlar internetten 3589TL ye bulunabiliyor s8
Hayir suan yokBixby'i ingilizce olsa bile sesli olarak kullanma opsiyonunuz yok mu?
O kadar gerilemez.Aynen , sizce Eylül başında , ya da Note 8 çıkınca 3000'e geriler mi ? S7 edge gerilemeyince soru işareti oluştu kafamda .
Bence geriler note 8 çok lüks telefon olacağı için s8 e göreAynen , sizce Eylül başında , ya da Note 8 çıkınca 3000'e geriler mi ? S7 edge gerilemeyince soru işareti oluştu kafamda .
S9 cikasiya kadar o fiyat 3400un altına düşmeyecekAynen , sizce Eylül başında , ya da Note 8 çıkınca 3000'e geriler mi ? S7 edge gerilemeyince soru işareti oluştu kafamda .
Valla çok rahatlattın be şuan param olsa elimde gece çıkıp alcak kadar oldum . Artık Ağustos sonu ya da Note 8 gelince alırım .Al gitsin 3 4 sene kullanirsin sana telefon yillik bin tl ye gelmis olur. Yillik bin tl yi o kadar sacma seylere veriyorsun ki anlarsin. Teknoloji seven biri olarak guzel gelismeler oldugunu düşündüm. Ve annemde note 5 e gecmek istedi. Bende teknolojide biraz daha ilerleyerek son cihazi aldim 3 sene kullanma hedefim var benimde. Al bence keyfine bak. Hem forumda kaynatiriz senle![]()
Bir umuttur yaşamak moduS9 cikasiya kadar o fiyat 3400un altına düşmeyecek
Note 8 gelince de zam yiyecek
Dolarin sert düşmesi lazım
Valla çok rahatlattın be şuan param olsa elimde gece çıkıp alcak kadar oldum . Artık Ağustos sonu ya da Note 8 gelince alırım .
En geç Mayıs 6 , Yani doğum günümde almış olurum cihazı , huyum var doğum günümde almıştım G2 mide
Oraya kadar sabredemem ama ya bu sene sonunda ya da dediğim gibi o aylarda almış olurum , S8 alacağım kesin başka güzel bir şey gelmesse .
Kararlarında keyfine ve mutluluguna bak. Bosver. Insanlar 1 tl versende konusur 5 tl versende. Onemli olan kalbinden geçen.Valla çok rahatlattın be şuan param olsa elimde gece çıkıp alcak kadar oldum . Artık Ağustos sonu ya da Note 8 gelince alırım .
En geç Mayıs 6 , Yani doğum günümde almış olurum cihazı , huyum var doğum günümde almıştım G2 mide
Oraya kadar sabredemem ama ya bu sene sonunda ya da dediğim gibi o aylarda almış olurum , S8 alacağım kesin başka güzel bir şey gelmesse .
S8 geldiValla çok rahatlattın be şuan param olsa elimde gece çıkıp alcak kadar oldum . Artık Ağustos sonu ya da Note 8 gelince alırım .
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir umuttur yaşamak modu![]()
Öyle deme ya dolar sabit kalırsa düşer bence ama kalmazsa dediğin olurS8 geldi
Dolar s8 geldikten sonra yine düştü
S7nin hepsi burada fiyatı 2450den 2650ye çıktı
Gerisini sen hesapla
Dusmez kolay kolay. Artik telefonlar kolay kolay dusmuyor. Samsung da boyle oldu. Cunku kasa kalitesi artti. Ekran kalitesi artti. Adamlar uyandı. Iphone baktilar. DusurmuyorÖyle deme ya dolar sabit kalırsa düşer bence ama kalmazsa dediğin olur
Öyle deme ya dolar sabit kalırsa düşer bence ama kalmazsa dediğin olur
Hayırlısı diyelimm [emoji16]S8 4 sene rahat gider emin ol
Lg arayüzünü de bende sevmiyorum s8 in arayüzü harika amaHayırlısı diyelimm [emoji16]
Ben kendimi taniyorsam hicbir cihaz beni 4 sene goturmez (bozulmasi filan degil durum)
Ben her yeni telefon alisimda 2 3 sene daha kullanirim diyorum .
Ama soyle bir durumda var bu LG den ve yazilimindan sıkıldım , arayuz benim icin onemli mesela HTC ve sony dusunmeme nedenlerim hep bunlar oldu .
Lg arayüzünü de bende sevmiyorum s8 in arayüzü harika amaHayırlısı diyelimm [emoji16]
Ben kendimi taniyorsam hicbir cihaz beni 4 sene goturmez (bozulmasi filan degil durum)
Ama soyle bir durumda var bu LG den ve yazilimindan sıkıldım , arayuz benim icin onemli mesela HTC ve sony dusunmeme nedenlerim hep bunlar oldu .
Cunkü sıkılıyorsun. Herseyden sıkıldigin gibi. Onun icin bir telefonun omru 2-3 senedir.Hayırlısı diyelimm [emoji16]
Note 7 patladı Note 5 son Note olduğundan beri Samsung'un hiç bir telefonun fiyatı düşmüyor . Bir Note 5 diğer tüm fiyatların sabit kalmasını sağladı.Öyle deme ya dolar sabit kalırsa düşer bence ama kalmazsa dediğin olur
Aynen Samsung ve Huawei arayuzu favorim.Lg arayüzünü de bende sevmiyorum s8 in arayüzü harika ama
Hayırlısı olsun bakalım inşallah gönlünüzdeki telefon olur elden de çare gelmiyor işte para olmayınca dünya para ne yapacaksın kiAynen Samsung ve Huawei arayuzu favorim.
Niye internetten almiyordunuz siz ?Şuan itibariyle telefon satıcılarından nefret etmeme sebep olmuş bir cihazdır
Ya adamla 4 milyara S8 plus anlaştım.Sipariş ettim.Adam telefon etti abi o telefon 4.300 oldu diye.Saçmalık ya.Almadım.
Sanırım böyle giderse 4.000 TL ike S8 PLUS alamayacam.![]()
Niye internetten almiyordunuz siz ?
Ekli dosyayı görüntüle 23158 S8 in ram kullanımı çok başarılı üstelik telefonda ıvır zıvır bi ton özellik var pc gibi saf android de değil ona rağmen kalan ram bu saf android sony de bile 600 mb boş ram kalıyordu
Hayır sony de 2 var z5 compact 'di telefonun android ini olduğu gibi sürerlerse olacağı oAma onda 3gb ram vardı
Ekli dosyayı görüntüle 23158 S8 in ram kullanımı çok başarılı üstelik telefonda ıvır zıvır bi ton özellik var pc gibi saf android de değil ona rağmen kalan ram bu saf android sony de bile 600 mb boş ram kalıyordu