Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Buraker55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bugün s8 aldım ben müzik uygulaması olarak apple müzik kullanıyodum ama bu telefonla play store a girdiğimde cihazınız bu sürümle uyumlundeğil yazıyo yapabileceğim birşey varmı (s7 edgede kullanıyodum daha bugün)

srdraltnk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar merhaba 5 gün önce s8plus aldım ve ekranında kırmızı ekran sorunu çıktı kenarlarında kırmızı tonlar daha yoğun bi şekilde sonra telefonu kurduktan sonra güncelleme geldi yaklaşık 600 mb lık onuda yaptıktan sonra renk ayarları geldi onlarıda kendime göre yaptım kırmızıyı tamamen kapatıp ama buseferde ekran değişik bi renk oldu :D sonrası ise mağlum servise verdim telefonu verirkende değişim talebi istedim ve onaylandı sıfır kutusuyla başka bi telefon verecekler. Acaba kullanan arkadaşlarda varmı bi sorun yoksa bu şansızlık sadece bendemı :) iyi akşamlar.

F.keskin24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bugün s8 aldım ben müzik uygulaması olarak apple müzik kullanıyodum ama bu telefonla play store a girdiğimde cihazınız bu sürümle uyumlundeğil yazıyo yapabileceğim birşey varmı (s7 edgede kullanıyodum daha bugün)
Galaxy app dan samsung un kendi müzik çalarını indirebilirsin ben öyle yaptim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkdaşlar merhaba 5 gün önce s8plus aldım ve ekranında kırmızı ekran sorunu çıktı kenarlarında kırmızı tonlar daha yoğun bi şekilde sonra telefonu kurduktan sonra güncelleme geldi yaklaşık 600 mb lık onuda yaptıktan sonra renk ayarları geldi onlarıda kendime göre yaptım kırmızıyı tamamen kapatıp ama buseferde ekran değişik bi renk oldu :D sonrası ise mağlum servise verdim telefonu verirkende değişim talebi istedim ve onaylandı sıfır kutusuyla başka bi telefon verecekler. Acaba kullanan arkadaşlarda varmı bi sorun yoksa bu şansızlık sadece bendemı :) iyi akşamlar.
Sanssizlik sende bugun servise parmak izinin gun icinde 2 3 kez algilamamasi oturu video ile gittim. Ve değişim karari çıktı. Yarin faturamla servisteyim
--- Gönderi Güncellendi ---
bu arada ekranin 4 tarafnda yanan bildirim

tamam teşekkur ederim.
g5 kullaniyorum 1yilı doldurdum ilk defa 1tlfona sabit kalarak.ama g6 ile s8 arasinda kalmistim s8e karar verdim.sesi düşuk olsada.fotosu ve bildirim isigi yeter.:))ses cikişi mono ymuş sterio olasaymiş daha güzel olurmus ama'hersey tam olmuyormuş demek
Aramiza hosgeldiniz o zaman

Kharuw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekranın 4 tarafında yanan mavi bildirim ışığı dediğiniz, bu oyun oynarken falan gelen mesaj bildiriminde çerçeve şeklinde çıkan mavi ışık mı ?

Bir de yukarıda bahsettiğim açmadığım uygulamaların açılması bir daha karşıma çıkmadı acaba güncellemeler nedeni ile mi öyle yaptı bilemedim.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Sanssizlik sende bugun servise parmak izinin gun icinde 2 3 kez algilamamasi oturu video ile gittim. Ve değişim karari çıktı. Yarin faturamla servisteyim

Aramiza hosgeldiniz o zaman
hoş buldum, teşekkur ederim

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
S8 biraz daha kısa bir telefon olsaydı ben de HTC 10 dan S8 e geçecektim. Tasarım güzel ama keşke bu kadar uzun olmasaydı.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bugun itibaren s8 imi geri teslim ettim. Servis direk degisim karari aldi. Suan note 3 neodan yaziyorum o degilde harbi cok buyuk sorun yok note 3 neoda hafif klavye bazen takiliyor. Nova launcher kurulu akiyorum :) 7 ile 10 gun arasinda aranacagimi soylediler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bugun itibaren s8 imi geri teslim ettim. Servis direk degisim karari aldi. Suan note 3 neodan yaziyorum o degilde harbi cok buyuk sorun yok note 3 neoda hafif klavye bazen takiliyor. Nova launcher kurulu akiyorum :) 7 ile 10 gun arasinda aranacagimi soylediler
Gboard yükle klavye takilmaz

GökhanBts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 10 gündür S8 kullanıyorum. Samsunga karşı biriyken (note 3 kullanırken yaşadığım sorunlar sebebiyle) bu cihaza hayran kaldım. Lakin android nougat 7.0 kişisel bildirim ayarlarında kişileri gayet özgür bırakmak amacıyla detaylı bildirim gizleme, açılır pencereden ses çalmasına kadar ios cihazlardakiyle hemen hemen aynı detayda imkan sunarkan. Samsung bu bildirim paneli ayarlarını gayet kısıtlı ve eksik bırakmış Telefon elimdeyken veya daha kötüsü bir arkadaşıma birşey gösterirken yukardan whatsapp,twitter,instagram, face vs. Bütün uygulamalardana gelen yazışma veya bildirim pat diye açılır pencereden görünüyor. Halbuki ben sadece ses çıkmasını ve uygulama simgesinde işaretle sayıyla bildirmesini istiyorum. Yada en fazla yukarda whatsapp bildirimi var ikonu çıksın içerik olmasın istiyorum. Ama ne yaptıysam bunu kapatamadım. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? Bu arada cihazın bu özelliği ile uğraşırken baya bir detaylı işlemleri yaptım başka konuda sorusu olan olursada bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.

benmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Artık ben de s8 kullanıcısının, herkese hayırlı olsun. Kıllandıkça deneyimlerimi paylaşacağım.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Geri verdim 7 10 gun icinde samsungtan aldiginiz icin islemler hizli surecektir dediler. 1 gunde onay cikti bugun yenisini almaya gidiyorum korkuya gerek yok degistiriyorlar
ama ben 15 yillik telefoncumdan alcam.öyle bile olsa degisim yaparlar degilmi. şuan orkide grisi bekliyorum geldiginde aricak öyle alicam.

GecelerinYüzü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar. OTG ile usb led taktım s8 e flash bellek gibi ledler fener niyetine arkası da dokunmatik oradan ayar yapabiliyorsunuz. Dalgınlığıma geldi yanlışlıkla dokunmastik kısmi taktım otg ye ve telefon birden gitti hiç bir tuş çalışmadı. Şarja taktım %42 den %38 e düştüğünü gösterdi sonra açtım açıldı.
Neden böyle oldu diye düşünürken tekrar ledleri taktım flash bellek taktım sıkıntı yok acaba dedim ters takınca mı oldu...
Bir daha denedim yine gitti. Yine şarj aletini takip açtım bu sefer %33 olmuş şarj açtım. Korktum açıkçası bir şey oldu diye. Sanırım ani akım çekimi kısa devre oldu. Bu tip durumlarda cihazlarda koruma modu var değil mi ? Dalgınlığıma geldi ve şuan aklım karışık.. Bir sıkıntı olmaz değil mi ? Batarya boşaldığına ve kendini kitledigine gore akım koruması olduğu için kendini korumaya aldığını düşündüm bilgisi olan var mı ?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
hifi destekli kulaklik nedemek arkadaşlar
yani ses kalitesinde iyileştirmemi oluyor

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya nasıl arkadaşlar s8 için ?1 aya bende alıcam inşallah.... feci yakışıklı telefon

Kharuw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
batarya konusu fena değil. Şöyle ki;

Sabahları saat 8 gibi şarjdan çıkartıyorum. Gün içerisinde İnstagram, whatsapp, spotify ve 1-2 uygulamayı daha ziyeret ediyorum sık sık. Oyun olarak günde en az 1 saat ekran açık oyun oynuyorum. Aksam 19.30 gibi eve girdiğimde yüzde 20- 34 arası şarjım kalmış oluyor. Gün boyu yetiyor yani. Telefonla çok ilgilenmeden arada whatsapptan mesaj yazıp fotoğraf çekerek akşam saat 20.00 da yüzde 21 de olan şarjım gece 12 de eve girdiğimde yüzde 8-9 civarıydı.

dejampe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok iyi o zaman.....
peki batarya konusunda son olarak.... ekran çözünürlüğünü full hd yaptığınızda batarya süresinde bir uzama söz konusu oluyormu ?

mertciftci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba arkadaslar, oncelikle 2 haftadir s8 plus kullaniyorum ve iphone 6s plustan gectim s8 plustan cok memnunum ozellikle hizli sarj ozelligi mukemmel ama sarj bekledigim gibi yeterli gelmedi ama herkes memnuniyetinden bahsetmis ama ben powerbanksiz gunu bitiremiyorum. Ayrica bugun, gece telefonu sarjda birakmistim ve uyandigimda sarji %91 de kalmisti ve telefon asiri derercede isinmisti. acaba pilinde bir sorun mu var samsunga goturmelimiyim ?