Buraker55
Öğrenci
Arkadaşlar bugün s8 aldım ben müzik uygulaması olarak apple müzik kullanıyodum ama bu telefonla play store a girdiğimde cihazınız bu sürümle uyumlundeğil yazıyo yapabileceğim birşey varmı (s7 edgede kullanıyodum daha bugün)
Galaxy app dan samsung un kendi müzik çalarını indirebilirsin ben öyle yaptimArkadaşlar bugün s8 aldım ben müzik uygulaması olarak apple müzik kullanıyodum ama bu telefonla play store a girdiğimde cihazınız bu sürümle uyumlundeğil yazıyo yapabileceğim birşey varmı (s7 edgede kullanıyodum daha bugün)
evet ben aldım ve sorunda çıktı su anda değişim talebi onaylandı ve gelmesini bekliyorumalan oldumu acaba ?
Sanssizlik sende bugun servise parmak izinin gun icinde 2 3 kez algilamamasi oturu video ile gittim. Ve değişim karari çıktı. Yarin faturamla servisteyimArkdaşlar merhaba 5 gün önce s8plus aldım ve ekranında kırmızı ekran sorunu çıktı kenarlarında kırmızı tonlar daha yoğun bi şekilde sonra telefonu kurduktan sonra güncelleme geldi yaklaşık 600 mb lık onuda yaptıktan sonra renk ayarları geldi onlarıda kendime göre yaptım kırmızıyı tamamen kapatıp ama buseferde ekran değişik bi renk oldusonrası ise mağlum servise verdim telefonu verirkende değişim talebi istedim ve onaylandı sıfır kutusuyla başka bi telefon verecekler. Acaba kullanan arkadaşlarda varmı bi sorun yoksa bu şansızlık sadece bendemı
iyi akşamlar.
Aramiza hosgeldiniz o zamanbu arada ekranin 4 tarafnda yanan bildirim
tamam teşekkur ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
g5 kullaniyorum 1yilı doldurdum ilk defa 1tlfona sabit kalarak.ama g6 ile s8 arasinda kalmistim s8e karar verdim.sesi düşuk olsada.fotosu ve bildirim isigi yeter.)ses cikişi mono ymuş sterio olasaymiş daha güzel olurmus ama'hersey tam olmuyormuş demek
hoş buldum, teşekkur ederimSanssizlik sende bugun servise parmak izinin gun icinde 2 3 kez algilamamasi oturu video ile gittim. Ve değişim karari çıktı. Yarin faturamla servisteyim
Aramiza hosgeldiniz o zaman
Gboard yükle klavye takilmazBugun itibaren s8 imi geri teslim ettim. Servis direk degisim karari aldi. Suan note 3 neodan yaziyorum o degilde harbi cok buyuk sorun yok note 3 neoda hafif klavye bazen takiliyor. Nova launcher kurulu akiyorum7 ile 10 gun arasinda aranacagimi soylediler
aaaa sizin s8 sorunlu mu cikti ya.korktum simdiCok asiri degil nadir yapiyor ondan takilanacak bir konu değil.![]()
sizi ilgendiren bi durum mu var pardon ama.parasini sizden mi aliyoruz.Ya sizde ne çok para var kafası esen S8e geçiyor![]()
Geri verdim 7 10 gun icinde samsungtan aldiginiz icin islemler hizli surecektir dediler. 1 gunde onay cikti bugun yenisini almaya gidiyorum korkuya gerek yok degistiriyorlaraaaa sizin s8 sorunlu mu cikti ya.korktum simdi
ama ben 15 yillik telefoncumdan alcam.öyle bile olsa degisim yaparlar degilmi. şuan orkide grisi bekliyorum geldiginde aricak öyle alicam.Geri verdim 7 10 gun icinde samsungtan aldiginiz icin islemler hizli surecektir dediler. 1 gunde onay cikti bugun yenisini almaya gidiyorum korkuya gerek yok degistiriyorlar
Yapar tabiki garantisi sonucta samsung turkiye yazicak. 15 yillik telefoncundan garantili yazmayacakama ben 15 yillik telefoncumdan alcam.öyle bile olsa degisim yaparlar degilmi. şuan orkide grisi bekliyorum geldiginde aricak öyle alicam.
hmm tamam teşekkurlerYapar tabiki garantisi sonucta samsung turkiye yazicak. 15 yillik telefoncundan garantili yazmayacak
Yüksek ses kalitesi standartı bu hifi işte kutudan çıkan AKGler destekliyor bunu sanırımhifi destekli kulaklik nedemek arkadaşlar
ayni renkYeni s8 ile tekrar araniza katildim
ayni renkmi aldiniz.ne renk kullaniyorsunuzYeni s8 ile tekrar araniza katildim
ayni renkYeni s8 ile tekrar araniza katildim
Ayni renk aldım Gece siyahı kıllanıyorumayni renkmi aldiniz.ne renk kullaniyorsunuz
ayni renk