Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
s8 de istedigim renk yok s8+ tercih etsem pisman olurmuyum acaba.4200bin e vercek.iyimi fiyati acaba.5000den duşmesi tutulmadigi anlaminami geliyor acaba bilemedim

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende bu gün aldım telefonu bildirim sesi alıyorum ama ekranda bisi gözükmüyor nasıl ayarlayabilirim arkadaşlar?

M

Murat Burç

SDN Okuru
5000den düşmedi. Dolar Kuru referandum sonuçları taşı artacak düşüncesi ile abartılı fiyatlarla sürüldü diğer firmalar cesaretle ip yüksek çıkarıp dolar da artmayinca. Samsung hem diğer firmalara darbe vurup hem de alınabilirgi artırmak 9ck. Fiyat güncelledi hepsi burada da agresif fiyat politikası ile 4500 olan fiyatı 4300den soktu
s8 de istedigim renk yok s8+ tercih etsem pisman olurmuyum acaba.4200bin e vercek.iyimi fiyati acaba.5000den duşmesi tutulmadigi anlaminami geliyor acaba bilemedim
--- Gönderi Güncellendi ---
5000den düşmedi. Dolar Kuru referandum sonuçları taşı artacak düşüncesi ile abartılı fiyatlarla sürüldü diğer firmalar cesaretle ip yüksek çıkarıp dolar da artmayinca. Samsung hem diğer firmalara darbe vurup hem de alınabilirgi artırmak 9ck. Fiyat güncelledi hepsi burada da agresif fiyat politikası ile 4500 olan fiyatı 4300den soktu

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
herkese merhaba arkadaslar, oncelikle 2 haftadir s8 plus kullaniyorum ve iphone 6s plustan gectim s8 plustan cok memnunum ozellikle hizli sarj ozelligi mukemmel ama sarj bekledigim gibi yeterli gelmedi ama herkes memnuniyetinden bahsetmis ama ben powerbanksiz gunu bitiremiyorum. Ayrica bugun, gece telefonu sarjda birakmistim ve uyandigimda sarji %91 de kalmisti ve telefon asiri derercede isinmisti. acaba pilinde bir sorun mu var samsunga goturmelimiyim ?
Yine yaparsa götür fakst servise goturmeden once sorunu baska bir telefonla videoya cek. Kanıt olsun

M

Murat Burç

SDN Okuru
Adamlar YAPMIŞ ya.
Elektrik veresim gelmedi S7ye. Çok büyük fark hatta arayüzde hız olarak hiç fark olmadığını bilsemde.

Beyler bir sorum olucak 4Kda 10 sınırı yeni güncelleme ile düzeltildi mi ? Bir videoda düzeltiğini görmüştümde

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Adamlar YAPMIŞ ya.
Elektrik veresim gelmedi S7ye. Çok büyük fark hatta arayüzde hız olarak hiç fark olmadığını bilsemde.

Beyler bir sorum olucak 4Kda 10 sınırı yeni güncelleme ile düzeltildi mi ? Bir videoda düzeltiğini görmüştümde
Hayır belkide o guncellestirme daha gelmedi. 660 440 mb 2 güncelleme geldi sadece 3. De gorucez

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Arkadaşlar iPhone 6s im bozuldu. Bu s8 i alırsam 4 sene götürür mü beni?

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Götürür. Suan piyasadaki android amiraller 3 4 sene goturecek sekildedir
Hocam eminsin demi. En az 3 sene götürsün en azından. iPhone 6s den son zamanlarda şarjından memnun değildim bunun şarjı ne kadar gidiyor? Bir de güncelleme yapmazsam 4 sene götürür mü? En az 3 olmalı. Ama 4 sene giderse de çok memnun olurum. Kaç saat ekran süresi veriyor?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hocam eminsin demi. En az 3 sene götürsün en azından. iPhone 6s den son zamanlarda şarjından memnun değildim bunun şarjı ne kadar gidiyor? Bir de güncelleme yapmazsam 4 sene götürür mü? En az 3 olmalı. Ama 4 sene giderse de çok memnun olurum. Kaç saat ekran süresi veriyor?
Suan sarj %58 birazi 4.5 birazı wifi 1 saat 15 dakika sims oynadim ve 3 saat 5 dakika ekran aldim ordan hesapla gider gider.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Not :. iOsda pilde gösterilen kullanım süresi eşit değildir Android ekran süresi
Android ekran süresi tam.olarak ekranın ne kadar açık olduğunu gösterir ekran kapalıyken müzik dinleme vb şeyleri saymaz
Ekran açık aktif kullanımı sayar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Not :. iOsda pilde gösterilen kullanım süresi eşit değildir Android ekran süresi
Android ekran süresi tam.olarak ekranın ne kadar açık olduğunu gösterir ekran kapalıyken müzik dinleme vb şeyleri saymaz
Ekran açık aktif kullanımı sayar
Haklı

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
hoş telefonmuş.8+ aldim..8 yoktu elinde bekleyemedim aldim 8+ :))

Ekli dosyalar

• 20170514_165954.jpg
    20170514_165954.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 530

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar ilk çıktığı zamanlar orkide grisi S8 plus alarak araniza katıldım. Çok fazla memnunum cihazdan neredeyse kusursuz bir cihaz fakat bir sorum olacak güç tuşu ve bixby tuşu parmakla oynayınca sallanıyor bixby tuşu çok daha fazla sallanıyor S7 edge de kullandım o da sallanıyordu fakat şimdiki durumla aynı mıydı bilmiyorum sizde de var mı böyle bir şey teşekkürler.

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bu ayın sonuna doğru S8 almayı düşünüyorum. Telefonu olabildiğince araştırdım, mağazalarda inceledim. Tam olarak emin olmam için deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben de bu ayın sonuna doğru S8 almayı düşünüyorum. Telefonu olabildiğince araştırdım, mağazalarda inceledim. Tam olarak emin olmam için deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Herhangi bir sorun yok zaten akici gelen aylik guncellemelerle daha iyi seviyey getirirler zaten
Merhaba arkadaşlar ilk çıktığı zamanlar orkide grisi S8 plus alarak araniza katıldım. Çok fazla memnunum cihazdan neredeyse kusursuz bir cihaz fakat bir sorum olacak güç tuşu ve bixby tuşu parmakla oynayınca sallanıyor bixby tuşu çok daha fazla sallanıyor S7 edge de kullandım o da sallanıyordu fakat şimdiki durumla aynı mıydı bilmiyorum sizde de var mı böyle bir şey teşekkürler.
Sorun degil o

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Herhangi bir sorun yok zaten akici gelen aylik guncellemelerle daha iyi seviyey getirirler zaten

Sorun degil o

Sorun degil o
Şu an için stabil çalışıyor tuşlar fakat bir iki ay sonra sıkıntı yaratacaksa şimdiden vereyim cihaz değişimi için diyorum gerek var mı sizce ve bunu hata olarak görürler mi? Bir de bu var tabi

Piyasadaki bütün amiral gemisi akıllı telefonları kullanan ve çok sık telefon değiştiren biri olarak çok net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki artık bu işte piyasanın lideri SAMSUNG. Gerisi hikaye en son sırasıyla s7 edge htc 10 lg v20 kullandım şimdide s8+ kullanıyorum ne lg ne htc ne de apple hiçbiri samsung kadar iyi değil her şeyiyle muazzam cihazlar üretiyor. Diğer markalara her zaman şans vermişimdir ama htc 10 ve lg v20 den sonra s8 plusa geçince bundan sonra samsung tan vazgeçmemem gerektiğini kesin bir şekilde anlamış oldum. Gözünüz kapalı s8 ve s8+ alabilirsiniz güle güle kullanın.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Şu an için stabil çalışıyor tuşlar fakat bir iki ay sonra sıkıntı yaratacaksa şimdiden vereyim cihaz değişimi için diyorum gerek var mı sizce ve bunu hata olarak görürler mi? Bir de bu var tabi

Piyasadaki bütün amiral gemisi akıllı telefonları kullanan ve çok sık telefon değiştiren biri olarak çok net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki artık bu işte piyasanın lideri SAMSUNG. Gerisi hikaye en son sırasıyla s7 edge htc 10 lg v20 kullandım şimdide s8+ kullanıyorum ne lg ne htc ne de apple hiçbiri samsung kadar iyi değil her şeyiyle muazzam cihazlar üretiyor. Diğer markalara her zaman şans vermişimdir ama htc 10 ve lg v20 den sonra s8 plusa geçince bundan sonra samsung tan vazgeçmemem gerektiğini kesin bir şekilde anlamış oldum. Gözünüz kapalı s8 ve s8+ alabilirsiniz güle güle kullanın.
Hata gormezler. Ilerde sorun cikarirsa hata görürler sorub cikacagini dusunmuyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru

V20 iyi cihaz aslında neyini beğenmediniz S8 yanında ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
V20 iyi cihaz aslında neyini beğenmediniz S8 yanında ?
V10 da kullanmıştım o çok berbattı heleki şarjı ama v20 yi eksikleri tamamlayarak piyasaya çıkarmışlar güzel cihaz fakat lg nin V serisinde stabillik sorunu var bence o donanımdaki cihaz uçması gerekirken bariz bir şekilde diğer eşdeğer cihazların gerisinde kalıyor ve hiç akıcı değil verdiğin paraya üzülüyorsun yani ve tabi lg nin kullandığı panelinden kaynaklı ışık sızması problemi de meşhur biliyorsunuzdur.3000 TL lik cihaz böyle olmamalı ve bence piyasada 3000 lira veripte bunun gibi saçmalayan başka bir cihaz yok.
Ya ben o kadar dikkat etmedim suan baktim yok. Sen yinede gotur icin rahat etsin zaten bir sorun yoksa bakar verirler varsa degistiririler. Ama sorun degil bence.

Lg nin kendine hayri yok ki:)
Ya içim rahat etsin diye götürdüm tekniker baktı eliyle 3-5 saniye dokundu ve bize henüz s8 gelmedi sadece getirip özellikleri şunlar şunlar şöyle açılıyor içi gibi kısa bilgiler verip götürdüler şimdi bir şey diyemem belki de tuşlar öyledir kıyaslama yapmam lazım fakat elimde 2. Bir s8 plus yok sen bence hiç verme kullan dedi yoksa istanbula göndeririz beklersin dedi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya ben o kadar dikkat etmedim suan baktim yok. Sen yinede gotur icin rahat etsin zaten bir sorun yoksa bakar verirler varsa degistiririler. Ama sorun degil bence.

Lg nin kendine hayri yok ki:)
LGnin kendine hayrı var merak etme.
V20 dediğin cihaz S7 Edgenin S8i saymazsak tek rakibi belki. Kaldıki H3 kulaklıkla birlikte S8in üstünde ses potansiyeline sahip bir cihaz.
V30 gelsin bi
G6 çöp zaten G serisinin ırzına geçtiler G4den sonra
lg nin V serisinde stabillik sorunu var bence o donanımdaki cihaz uçması gerekirken bariz bir şekilde diğer eşdeğer cihazların gerisinde kalıyor ve hiç akıcı değil
Düzeltilecektir. Elbet düzeltilecektir. G4de iyiydi arayüz.G5de batırdılar.

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Farklı mağazaları gezip teşhir ürünlere baktım bazılarında tuş sallanması var bazılarında yok siyah s8 plus ta sallandığını hiç görmedim orkide grisi ile gold renklerinde tuşların salladığını gördüm herhalde her ürün aynı olmadığından bu böyle. Sorun olmaz umarım.