M
Murat Burç
SDN Okuru
Blackdiamondu gördüm fakat One Uİ 2.0 da geliyormuş. Ben de OP7T var annemde S7. O yüzden kurmuşken sorunsuz ve mümkünse pili düzgün bir şey istiyorum. Temiz arayüz, stabil ve pil. Evet çok şey istiyorum ama donanımı yeterli. Samsung Apple gibi buna da muhtemelen kasıtlı yavaşlatma uyguladı.Şu an Evo X 4.0 GSI kullanıyorum, ROM değil. Treble projesi geliştirmiştik onun 2. sürümü ile nerdeyse sorunsuz kullanabilirsin.
2 sorun var: Telefon şarjdayken kapalı kalmıyor, kendiliğinden açılıyor. Offline charge denir.
Diğeri ise telefon boot ettikten sonraki ilk çağrıda ses olmuyor. Bu biraz rahatsız edici. Ama çok reboot atmadığımdan veya kapatmadığımdan sorun olmuyor.
Şu an test aşamasında ama yakında OneUI 2.0 da gelecek.
S7 için kullanılabilir ROM'ları sayayım. Eğer OneUI Android 9 kullanmak istiyorsanız (stabil ve sorunsuz) BD Note8 ROM'ları gayet iyi. Eğer AOSP, Pixel telefonlar gibi, kullanmak isterseniz bir çok çeşit var. ROM'lardan GSI'lara. Ayrıca SGSI da kullananlar var mesela MIUI ama onlarda biraz fazla problem var benim için.
Evet takır takır çalışıyor gibi hala ama eski S7 değil kesinlikle
One Uİ2.0 hakkında bir şey duydunn mu?
Pixel romları kurmam çünkü alışkın annemin alışnkın olduğu romdan çok daha farklı
Bir de bankacılık uygulamarlnını durumu nedir?