Ben güncellemeyi yapmadan önce yapmıştım. 158.000 civarı almıştım. Güncellemeyi yaptıktan sonra testten 167.000 civarı aldım.antutu puanı nedir güncelleme sonrasi
Allah Allah size neden gelmedi acaba ? Konuştunuz mu ? Bir şey dediler mi ?Bi benim telefona gelmedi lanet olasıca güncelleme smart switch den de olmuyor kafayı yemek üzereyim
Bekleyin dağıtım devam ediyor gelir dediler.Allah Allah size neden gelmedi acaba ? Konuştunuz mu ? Bir şey dediler mi ?
7.0'a geçerken başka bir ulkenin falan romunu yuklediyseniz CSC değişmis olabilir. Smart switch'de bağlayınca uyarı vermıyor muBekleyin dağıtım devam ediyor gelir dediler.
Güncellemeyi alabildiniz mi ?Rom falan yüklemedim yani cihaz aldıgımdan beri aynı hiçbir ek değişiklik yok. smart switch e de bağlayınca hiçbir uyarı vermiyor.
Aynı sorun bende de var. Normal bir SMS geldiğinde de Edge aydınlatması çalışıyor. Ama Whatsapp'dan gelen mesajlar da çalışmıyor. Belki ileride Whatsapp güncelleme falan yayınlar, düzelir.AOD modundayken Snapchat'ten gelen bildirimlerde Edge aydınlatması oluyor ve bildirim sesi çıkmıyor, WhatsApp'tan gelen bildirimlerde sadece Edge aydınlatması olmuyor ama bildirim sesi geliyor. WhatsApp için de Edge aydınlatmasını AOD'de nasıl yapabilirim?
Samsung Pass 7.0'da vardı ama zaten.Söz vermişlerdi daha doğrusu samsung pass s7 android 8 güncellemesinde yer alacaktı ama yok s8 ve s9 da varmış bence protesto edelim
Malesef daha hala alamadım.Güncellemeyi alabildiniz mi ?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Aynı sorun bende de var. Normal bir SMS geldiğinde de Edge aydınlatması çalışıyor. Ama Whatsapp'dan gelen mesajlar da çalışmıyor. Belki ileride Whatsapp güncelleme falan yayınlar, düzelir.
Samsung Members uygulamasında da güncelleme kernel sürümlerine göre gönderiliyor cihaza illaki güncelleme ulaşacaktır dedi.Malesef daha hala alamadım.
Samsung pass şu an mevcut zaten cihazlarda kullanıyorum ben.Söz vermişlerdi daha doğrusu samsung pass s7 android 8 güncellemesinde yer alacaktı ama yok s8 ve s9 da varmış bence protesto edelim
Nasıl yani benim telefonum s7 edge kendisi açıklıyor bu program s8 den sonraki telefonlar içindir diyor ve butonlar sönük yeni uygulma site ve şifre ekleyemiyorsun yani ama sizin telefo s7 değil o zaman daha üst segment s8 s9 falan olsa gerekMalesef daha hala alamadım.
Samsung Members uygulamasında da güncelleme kernel sürümlerine göre gönderiliyor cihaza illaki güncelleme ulaşacaktır dedi.
Samsung pass şu an mevcut zaten cihazlarda kullanıyorum ben.
Ben kullanmıyorum işim olmaz ama bende de var.Nasıl yani benim telefonum s7 edge kendisi açıklıyor bu program s8 den sonraki telefonlar içindir diyor ve butonlar sönük yeni uygulma site ve şifre ekleyemiyorsun yani ama sizin telefo s7 değil o zaman daha üst segment s8 s9 falan olsa gerek
Hayır kardeşim s7 edge kullanıyorum samsung pass uygulaması mevcut yani kullanıyorum kendimNasıl yani benim telefonum s7 edge kendisi açıklıyor bu program s8 den sonraki telefonlar içindir diyor ve butonlar sönük yeni uygulma site ve şifre ekleyemiyorsun yani ama sizin telefo s7 değil o zaman daha üst segment s8 s9 falan olsa gerek
Aynı sorun bende de var.beyler pil kullaniminda hücre askıda neden aşırı gözüküyor anlamadım. Tamam pil de eksilme filan olmadı ama neden böyle gözüküyor %40 pil tüketiyor görünüyor anlamadım gitti
Tekrardan merhaba ancak fırsatım oldu G935T modelinden birini yükledim ancak türkçe dil seçeneği yok telefon tamamen inglizce oldu bunun bi çözümü var mıdır teşekkürler şimdidenSamsung Galaxy S7 Edge Güncel Orijinal Yazılım Yükleme ve Sıfırlama - Tekno Bölge
Bu adreste ki yonlendirmeleri takip edin.
Bu adreste TURKIYE ROMU var. Onu es geçin size lazim olan ust msjda gonderdigim sammobile dan indirmeniz gereken telefonunuza uyumlu Andriod 7 sürümü.
Telefonunuzu baglamadan önce Samsung Driverlerini kurun. Indirdiginiz Rom u masa ustune alın. Ve tiklayip sıkıştırılmış klasörden cıkartin.
Daha sonra ODIN programini YONETICI OLADAK calistirin ve telefonunuzu baglayin.
Gonderdigim linkte ki yonergeleri sorunsuz takip ettiginiz takdir de sorunsuz kurulum yapa
Youtube da bununla ilgili bir kac video izlersen yuklemeden once sorunsuz yaparsin. Oyle cok abartilacak bi durum degil. Rica ederim. Sorun olursa ulaşirsin.
Bidaha güncelleme almayacak ama rootla falan kullanırım diyosan alınır tasarımı çok güzel kamerası hala iyi ışını görür batarya sıkıntısı çekmezsin 1 yıl kullandım çok memnundum.Hâlâ alınırmı?
Bu 7.0 ve 6.0.1 de de olan bi durumdu 8.0 a özel bi durum değil yani ?İyiki varsın samsung.
Şu android 8'le gelen SmartThings programı varya herşeye bedel benim için.
Uzaktan kumanda özelliği, tv ekranını telefona, telefon ekranını tv'ye aktarması müthiş birşey.
Düşünün aynı interneti ortak kullandığımız komşuya gittim ordan evdeki televizyonu kumanda edebiliyordum.
Hatta evde hangi kanalı izlediklerini bile görebiliyordum
Yapma yaw?Bu 7.0 ve 6.0.1 de de olan bi durumdu 8.0 a özel bi durum değil yani ?