Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Alparslanbayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony den uzak durmaya karar verdim z3+ ile bayaa sıkıntı yaşadım para iadesi aldım sonunda. İthalatçı garantisi konusunda kafam fazlasıyla karışık şu sıralar

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sony den uzak durmaya karar verdim z3+ ile bayaa sıkıntı yaşadım para iadesi aldım sonunda. İthalatçı garantisi konusunda kafam fazlasıyla karışık şu sıralar
Z3+ Qualcoom'un açık bir şekilde keşke üretmeseydik dediği bir işlemci dediği Snapdragon 810'a sahip. XZ Premium ise Samsung-Qualcoom ortaklığında üretilen çok çok verimli olan Snapdragon 835'e sahip. Kesinlikle inceleyin. XZ Premium'un 2 saat boyunca hiç bir duraksama olmadan 4K video çekebildiğini gösteren videolar var.
@keyloger 'da cihazı kullanıyor ona da istediklerinizi sorabilirsiniz.

Alparslanbayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım açısından s7 edge güzel ama uzun kullanım sonrası kasma donma vs. yaşama ihtimali can sıkıyor samsungta

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim müzik kulağım çok kötü ben de merak ediyorum o farkı.
En çok merak ettiğim kısım SD835 ile gelen pil performansı ve U11'in özellikle OIS ve düşük ışık olmak üzere kamera performansı
s7 den sonrdada o ses deneyimi baya güzel olur
--- Gönderi Güncellendi ---
Tasarım açısından s7 edge güzel ama uzun kullanım sonrası kasma donma vs. yaşama ihtimali can sıkıyor samsungta
Kasma donma yaşamazsınız ama U11 ve XZ Premium hem daha güçlü işlemciye hem de daha sade bir arayüze sahipler. U11'in ithalatçısında 6GB RAM'de var. S7 Edge yerine bu cihazları tercih edin bence.

Alparslanbayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asıl sorun şuradaki ben telefonu genelde arama ve mesaj dışında pek kullanmam oyun vs. zaten oynamam en fazla müzik dinlerim. Bu noktada iphone 7 düşünüyordum ama batarya performansı sıkıntı onda da. işlemci konusundan pek anlamıyorum ama oyun dışında genel kullanımda gözle görülür fark olacağını sanmıyorum pek

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Asıl sorun şuradaki ben telefonu genelde arama ve mesaj dışında pek kullanmam oyun vs. zaten oynamam en fazla müzik dinlerim. Bu noktada iphone 7 düşünüyordum ama batarya performansı sıkıntı onda da. işlemci konusundan pek anlamıyorum ama oyun dışında genel kullanımda gözle görülür fark olacağını sanmıyorum pek
arama ve mesajlaşma için alcaksanız 3000 tl vermeye değer mi pek emin değilim 1000 tllik cihazda işinizi görür bu kriterlere göre ama size kalmış tabikide

Alparslanbayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım konusunda sony kendini tekrar ediyor şahsen tavsiye etmiyorum

Kasma donma yaşamazsınız ama U11 ve XZ Premium hem daha güçlü işlemciye hem de daha sade bir arayüze sahipler. U11'in ithalatçısında 6GB RAM'de var. S7 Edge yerine bu cihazları tercih edin bence.
Ben XZ Premium düşündüm ama tasarımı hiç hoşuma gitmiyor sonyin Htcyi tercih ederimdim sonye[/QUOTE]

Alparslanbayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

arama ve mesajlaşma için alcaksanız 3000 tl vermeye değer mi pek emin değilim 1000 tllik cihazda işinizi görür bu kriterlere göre ama size kalmış tabikide
Haklısın aslında ama 2 sene sonra kasma donma yaşamak istemiyorum. Android malum zamanla yavaşlıyor zamanında s 3 kullanmıştım rehber ve galeri konusu malum

Sidar Aldemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Haklısın aslında ama 2 sene sonra kasma donma yaşamak istemiyorum. Android malum zamanla yavaşlıyor zamanında s 3 kullanmıştım rehber ve galeri konusu malum
s5 den sonra androidde kasmayı düzelttiler diye biliyorum ben oneplus 3t veya 5 işinizi görebilir bence babama dün akşam oneplus5 sipariş ettik bekliyoruz işte 2500 lik cihaz note 8 veya s8 lerle yarışıyor ve önde geliyor

Alparslanbayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz telefonu inceleyeceğim. Genel olarak fikrim s7 edge den yana tasarım açısında oldukça beğeniyorum ama bahsettiğimiz fiyat aralığında oldukça farklı modeller var haliyle kafalar karışık

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Müzik dinleyeceksen kesinlikle u11 almalısın ben Samsung'un kulaklığından zerre haz etmedim ses az çıkıyo bass lar ölü çok fazla tiz veriyo hoparlör çıkışı desen ses biraz kısık gelebilir s7 edge çok güzel telefon ama o paraya daha güncel ve daha güçlü olan u11 e bi bak derim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Müzik dinleyeceksen kesinlikle u11 almalısın ben Samsung'un kulaklığından zerre haz etmedim ses az çıkıyo bass lar ölü çok fazla tiz veriyo hoparlör çıkışı desen ses biraz kısık gelebilir s7 edge çok güzel telefon ama o paraya daha güncel ve daha güçlü olan u11 e bi bak derim
U11 aldın mı?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Samsungtan bi türlü vazgeçemiyorum hocam aslında kafama koymuştum ama bi türlü vazgeçemedim akg kulaklığını deneyecem artık o da memnun etmezse mecbur u11 alacam s7 edge i her elime aldiğimda telefon beni bırakma ben hala burdayım diyo :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsungtan bi türlü vazgeçemiyorum hocam aslında kafama koymuştum ama bi türlü vazgeçemedim akg kulaklığını deneyecem artık o da memnun etmezse mecbur u11 alacam s7 edge i her elime aldiğimda telefon beni bırakma ben hala burdayım diyo :(
Akg kulaklığı çok iyi değil haberin olsun denedim

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar bana mikrofon kalitesi iyi olan kulak içi kulaklık lazım bu konuda önerisi olan var mı şimdiden yorum ve yardımlarınız için teşekkür ederim

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar a3 2016 da ekran kapaliyken parmak izi okuyucuya tanimli parmagini koyunca aciyor bunu s7 edgede yapabilirmiyiz?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaslar a3 2016 da ekran kapaliyken parmak izi okuyucuya tanimli parmagini koyunca aciyor bunu s7 edgede yapabilirmiyiz?
Valla bende böyle bişey istiyorum ama eşime yeni J7 pro aldık onda da var aynı o dediğin özellik bizde neden yok anlamış değilim aylardır güvenlik güncellemesi de gelmiyor iyice unuttu Samsung S7 edgeyi umarım Android 8 ile birlikte gelir

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Sa. Arkadaşlar görüşme esnasında ahize sesi nasıl? Bana çok düşük geliyor

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Sa. Arkadaşlar görüşme esnasında ahize sesi nasıl? Bana çok düşük geliyor
Düşük mü? Çağrı esnasında ses artırma tuşuna basmayı dene. Ben normalde son seste konuşurdum huawei mate 7 imde. S7 ye geçtim bir kere odada ses sonda konuşmuşum herkes ne konuştuğumu duymuş. Ahize sesi fazla yüksek bence.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Düşük mü? Çağrı esnasında ses artırma tuşuna basmayı dene. Ben normalde son seste konuşurdum huawei mate 7 imde. S7 ye geçtim bir kere odada ses sonra konuşmuşum herkes ne konuştugumu duymuş. Ahize sesi fazla yüksek bence.
Bence de ahize sesi gereksiz fazla.