Arkadaşlar size bi fıkra anlatacam bugün birisi 7 plus ım var note 8 çıkacakmış satıp geçsemmi falan demiş ordan şaklabanın biri çıkıp 7 plus note 10 'la kapışır sakın geçme yazmış kızsammı gülsemmi napsam bilemedim 

ya linki var mı oranınArkadaşlar size bi fıkra anlatacam bugün birisi 7 plus ım var note 8 çıkacakmış satıp geçsemmi falan demiş ordan şaklabanın biri çıkıp 7 plus note 10 'la kapışır sakın geçme yazmış kızsammı gülsemmi napsam bilemedim![]()
Shiftdelete facebook hesabından bulabilirsinya linki var mı oranın![]()
![]()
![]()
Bu facebook grubundakiler kafayı yemiş zaten hepsi geçen biri 6 S8 den iyi demişti ben anlamıyorum bu işiShiftdelete facebook hesabından bulabilirsin
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 26293
Bilerekmi yapıyolar yoksa bilmiyolarmı valla anlamadım aklı başında olan biri bunu söyleyemezBu facebook grubundakiler kafayı yemiş zaten hepsi geçen biri 6 S8 den iyi demişti ben anlamıyorum bu işi![]()
![]()
![]()
Grupta hep elma yanlısı var bir de apple ile ilgili bir haber olsa herşeydede apple savunuyorsunuz heh ne saçma forum felan yazıyorlar çok garip adamlarBilerekmi yapıyolar yoksa bilmiyolarmı valla anlamadım aklı başında olan biri bunu söyleyemez![]()
Onlar yarım kalan elmalarını yemeye devam etsinler biz böyle iyiyizGrupta hep elma yanlısı var bir de apple ile ilgili bir haber olsa herşeydede apple savunuyorsunuz heh ne saçma forum felan yazıyorlar çok garip adamlar![]()
![]()
![]()
zaten 1 kere diyorum anlamayıp devam ederse engel atıyorum ben mutluyumOnlar yarım kalan elmalarını yemeye devam etsinler biz böyle iyiyiz![]()
Bilgisi olupta konuşsa konuşulur ama bilgisiz sadece elma için iphone alan insanlar çoğunlukta tartışmaya girmenin hiç bi anlamı yokzaten 1 kere diyorum anlamayıp devam ederse engel atıyorum ben mutluyum![]()
![]()
![]()
yalan yok 8 aydır işte biraz bir donalar uygulamadan atmalar yaşadım 6 7 kere felan ama ben sırf bunun için şahsen kendi görüşüm tasarımdan bataryadan hızlı şarjdan ( g3 den geçtim hızlı şarjdan Allah razı olsun böyle bir teknoloji yok ) kameradan ekrandan ( 2k ve amoled aşırı hoş ) yani bunlardan vazgeçmezdim sırf stağbil için telefon zaten temiz kullanımda 3 4 yıl gidecek e daha ne yeterde artar millet ama anlamıyorzaten 1 kere diyorum anlamayıp devam ederse engel atıyorum ben mutluyum![]()
![]()
![]()
Ya insanlar kör ekran batarya hızlı şarj falan tasarım yenilik özgürlük gibi konularda üstün olan bi cihaz almayıp sadece yazılım desteği için he onunda eski stabilitesi kalmadı ben ios 11 'de iphone 6 yi hatta 6s i görmek istiyorum bakalım durumlar ne olacakyalan yok 8 aydır işte biraz bir donalar uygulamadan atmalar yaşadım 6 7 kere felan ama ben sırf bunun için şahsen kendi görüşüm tasarımdan bataryadan hızlı şarjdan ( g3 den geçtim hızlı şarjdan Allah razı olsun böyle bir teknoloji yok ) kameradan ekrandan ( 2k ve amoled aşırı hoş ) yani bunlardan vazgeçmezdim sırf stağbil için telefon zaten temiz kullanımda 3 4 yıl gidecek e daha ne yeterde artar millet ama anlamıyor![]()
moruq öyle deme güncelleme alan telefon herşeydir anladın abim IOS adamdır bu konuda 15015452345 yıl güncelleme alıyor krdşm AYOYES farkı tamam mıYa insanlar kör ekran batarya hızlı şarj falan tasarım yenilik özgürlük gibi konularda üstün olan bi cihaz almayıp sadece yazılım desteği için he onunda eski stabilitesi kalmadı ben ios 11 'de iphone 6 yi hatta 6s i görmek istiyorum bakalım durumlar ne olacak
Bendede aynı şekildeArkadaşlar bi sorum olacak samsung klavye deki tahminler samsung tarayıcı da görünmüyor yani tahmin kısmı kapalı ama diğer uygulamalarda görünüyor sizde de durum böyle mi
Teşekkürler kardeşim cevap içinBendede aynı şekilde
Ayarı falan yokmu aceba bununTeşekkürler kardeşim cevap için
Gorunuyor bende hocamArkadaşlar bi sorum olacak samsung klavye deki tahminler samsung tarayıcı da görünmüyor yani tahmin kısmı kapalı ama diğer uygulamalarda görünüyor sizde de durum böyle mi
Öyle değil hocam klavye tahmininden bahsediyoruz bizGorunuyor bende hocam![]()
Alt tarafta klavyeye bakarsan görebilirsin hocamÖyle değil hocam klavye tahmini
Herşey son sürüm hocamTarayıcı eski sürüm mü yoksa yeni sürüm mü hocam
Evet bende bundan bahsediyorumEkli dosyayı görüntüle 26304
Bundan bahsediyorum ben hocam klavyede tahmin gözükmüyo
Ilginç bende görünüyorEkli dosyayı görüntüle 26304
Bundan bahsediyorum ben hocam klavyede tahmin gözükmüyo