Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

likoyden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, düz s7'de kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ve günü çıkarıyor mu? Ona göre yarın alacağım telefonu, mesela 4g açık ve internet müzik için kullanırsam kaç saat görürüm, oyun oynamayacağım.

frzndnz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar
S7edge stock rom yüklü ve rootlu
İkidebir yetkisiz erişim bildirimi geliyor yeniden başlatın falan
Nasıl Knoxu tamamen devredışı bırakabilirim

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkadaşlar
S7edge stock rom yüklü ve rootlu
İkidebir yetkisiz erişim bildirimi geliyor yeniden başlatın falan
Nasıl Knoxu tamamen devredışı bırakabilirim

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Packager disable pro ile knox yazanlari devredisi birakip deneyebilirsin

Reaksiyon puanı
5,164
Knox dan kurtulmmak icin terminale su pm disable com.sec.knox.seandroid yazmaniz yeterli

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaslar bu sammobile ve apkmirror den guncel apklari yukledim touchwiz de dahil telefon acayip hizlandi. Ama kafamda deli sorular tabi :) hata mi yaptim acaba? Sadece Samsung un gelistiricilerinin yayinladigi apklari indirdim. Guvenli mi yani baltayi tasa vurmadik dimi :))

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaslar bu sammobile ve apkmirror den guncel apklari yukledim touchwiz de dahil telefon acayip hizlandi. Ama kafamda deli sorular tabi :) hata mi yaptim acaba? Sadece Samsung un gelistiricilerinin yayinladigi apklari indirdim. Guvenli mi yani baltayi tasa vurmadik dimi :))
Vurmadın.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Güvenli sıkıntı yok

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Eyvallah ustad :)
--- Gönderi Güncellendi ---

Peki bu paket ayriştirma hatasi olayinin bi cozumu var mi? Yoksa o sekilde yuklenmeyen apk lari es mi geceyim?
Onlara çözüm yok o hatayı veriyorsa apk da sıkıntı var demektir

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hocam link var mi ?

Dr Dental

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 Edge almıştım tatmin etmedi beni öncesinde İphone 6s Plus kullanıyordum. Sattım telefonu bir İphone değil.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
S7 Edge almıştım tatmin etmedi beni öncesinde İphone 6s Plus kullanıyordum. Sattım telefonu bir İphone değil.
Dostum sen git iPhone forumlarında takıl burda laf kalabalığı yapma bizimde canımızı sıkma hadi yavrum git başka çöplükte oyna burası sana göre değil

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar sakin olalım lütfen. Kavga etmeye hiç gerek yok isteyen istediğini kullanır

Reaksiyon puanı
17
beyeler 2. el pasaporta kayıtlı s7 edege aldım elımde bı fatura var ama seri nodan sorgulamak ıstıyorum nerden geldıgını nasıl alındıgını bunu nasıl yapabilirim appleden geçtim apple da 2 dahhada sorguluyosun burda serı no gırebılecegım bı sıte yok :D