Dejavu0707
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Doğal olanı o tabiki ama parasıyla başka yerede taktıramıyoruz kiTabi adamlar sattığı için kendi ürünlerine takarlar![]()

Doğal olanı o tabiki ama parasıyla başka yerede taktıramıyoruz kiTabi adamlar sattığı için kendi ürünlerine takarlar![]()
Servise verirsen kulaklığı değiştirirler sanırımGençler kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor.İki kulaklıktan da ses geliyor ama mikrofon sesimi almıyor mikrofondaki tuşlarda işe yaramıyor telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce bu yoktu bir çaresi var mı ?
S7 edge de ücretli olarak kullanıyorum harika bir uygulama ek özellikler geliyor. Tavsiye ederim. Bir kere bir hata vermedi.Ben 1 senedir kullanıyorum yavaşlama yok ama bir tane uygulama inadına inadına durduruldu hatası veriyor durup dururken. Ben de inatla silmiyorum. Uygulama adı internet speed meter lite. Başka bir sorun yok cihazımda.
Ben ekranı kırdım kasko dan yaptırdım suya dayanıklılık devam ediyor. Sonuçta yapan servis kvkMerhaba, benim s7 yaklaşık 6 aylık son zamanlarda sarjının az gittiğini hissettim ve formatladım telefonu uygulamaları kurdum (fazla değil yaklaşık 25 tane) kurulum vs tamamladım. Sarjı gece 1 de fulledim sabah 10 da 87 sarjı kalmış. Bir gecede bu kadar çok şarj yememeli. Servise vermeli miyim? (Serviste cihaz açılırsa fabrikadan çıktığı haliyle olmayacak bence suya dayanıklılık vs etkilenir mi? ) tecrübesi olan, yaşayan birisi bilgilendirirse sevinirim.
Ben ekranı kırdım kasko dan yaptırdım suya dayanıklılık devam ediyor. Sonuçta yapan servis kvk
Buyur kardeşimArkadaslar bana türkiye romu kurulu s7 edgenin ayarlar>cihazhakkında>yazılım bilgisi kısmını ekran fotosu atarmısınız acil
EkledimArkadaslar bana türkiye romu kurulu s7 edgenin ayarlar>cihazhakkında>yazılım bilgisi kısmını ekran fotosu atarmısınız acil
Kulaklığı verin sadece.Arkadaşlar geçen kulaklık konusunda bir şikayetim olmuştu servise verin demiştiniz de ben Isranbul'da oturuyorum Samsung'un bayaa nüyük bir servisi var oraya mı göndermeliyim ve götürürken yanımda hangi kağıtları bulundurmalıyım ?Ve ben gitmeyi düşünmüyorum telefonumu vermeli miyim hani jak girişinde bir sıkıntı var mı diye bakarlar mı diye ?
Satıcı hepsiburada ise hiç sıkıntı çıkmıyor. Alan arkadaşlar hep memnunArkadaşlar daha önce hepsiburadadan telefon siparişi falan veren oldumu sıkıntı çıkıyomu alışverişlerinde orjinallik yada diğer konularda falan ?
İmei kontrolü yap sorun yoksa birsey olmazArkadaşlar 2300 TL ye sıfır S7 aldım yarın kargoyla gelicek ama kutusu açılmış aldım sizce sıkıntı çıkar mı?
O süreyi nasıl aldın anlamış değilim bi kere daha denesen tekrar aynı süreyi alabilirmisin merak ediyorumKardes biz 11 saati goren insanlariz sen hayirdir![]()