Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
düşük ışıkta kameranın perfonmasını test etmek için sadece sokak labmbası atlında video ve foto çektim.video pek güzel çıkmadı .bulanık ve sisli gibi.sizce nasıl?

Ekli dosyalar

• jo.jpg
    jo.jpg
    6.3 MB · Görüntüleme: 648

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Gençler kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor.İki kulaklıktan da ses geliyor ama mikrofon sesimi almıyor mikrofondaki tuşlarda işe yaramıyor telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce bu yoktu bir çaresi var mı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gençler kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor.İki kulaklıktan da ses geliyor ama mikrofon sesimi almıyor mikrofondaki tuşlarda işe yaramıyor telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce bu yoktu bir çaresi var mı ?
Servise verirsen kulaklığı değiştirirler sanırım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
benim kulaklık aldığım ilk günden beri bozuk. birinden ses geliyor. dandik kulaklık politikaları bitmemiş. az htc'ye bak ta utan samsung beyy

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ben 1 senedir kullanıyorum yavaşlama yok ama bir tane uygulama inadına inadına durduruldu hatası veriyor durup dururken. Ben de inatla silmiyorum. Uygulama adı internet speed meter lite. Başka bir sorun yok cihazımda.
S7 edge de ücretli olarak kullanıyorum harika bir uygulama ek özellikler geliyor. Tavsiye ederim. Bir kere bir hata vermedi.

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba, benim s7 yaklaşık 6 aylık son zamanlarda sarjının az gittiğini hissettim ve formatladım telefonu uygulamaları kurdum (fazla değil yaklaşık 25 tane) kurulum vs tamamladım. Sarjı gece 1 de fulledim sabah 10 da 87 sarjı kalmış. Bir gecede bu kadar çok şarj yememeli. Servise vermeli miyim? (Serviste cihaz açılırsa fabrikadan çıktığı haliyle olmayacak bence suya dayanıklılık vs etkilenir mi? ) tecrübesi olan, yaşayan birisi bilgilendirirse sevinirim.
Ben ekranı kırdım kasko dan yaptırdım suya dayanıklılık devam ediyor. Sonuçta yapan servis kvk

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Benim kulaklığının birinden az ses geliyodu yolladım yenisi verdiler

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
S7 edge kullanan arkadaşlara bişey sorucam. Şarj %50 ye geldiği zaman ekran süreniz ne kadar oluyor genelde ?

Berkecan45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bana türkiye romu kurulu s7 edgenin ayarlar>cihazhakkında>yazılım bilgisi kısmını ekran fotosu atarmısınız acil

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benim telefon uzun süre sonra yıne az önce kendiğinden kapanıp açıldı.sanırım oculus uygulamasında sıkıntı var.yada yüklediğim oyunda.çünkü bunları yüklemeden önce olmuyordu.daha önce de olduğunda yine oculus uygulaması yüklüydü.benim gibi bu uygulamayı kullanan varmı ?

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Arkadaşlar merhaba elimde 1 adet s7 edge siyah renk 4d ekran koruma var. Yanlış geldi. İstiyene satabilirim.
7020f8ca9a23ddc6350df595bfccd52d.jpg

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar geçen kulaklık konusunda bir şikayetim olmuştu servise verin demiştiniz de ben Isranbul'da oturuyorum Samsung'un bayaa nüyük bir servisi var oraya mı göndermeliyim ve götürürken yanımda hangi kağıtları bulundurmalıyım ?Ve ben gitmeyi düşünmüyorum telefonumu vermeli miyim hani jak girişinde bir sıkıntı var mı diye bakarlar mı diye ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar geçen kulaklık konusunda bir şikayetim olmuştu servise verin demiştiniz de ben Isranbul'da oturuyorum Samsung'un bayaa nüyük bir servisi var oraya mı göndermeliyim ve götürürken yanımda hangi kağıtları bulundurmalıyım ?Ve ben gitmeyi düşünmüyorum telefonumu vermeli miyim hani jak girişinde bir sıkıntı var mı diye bakarlar mı diye ?
Kulaklığı verin sadece.
Garanti belgesi ve fatura yeterli sanırım

Fuat Koyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar daha önce hepsiburadadan telefon siparişi falan veren oldumu sıkıntı çıkıyomu alışverişlerinde orjinallik yada diğer konularda falan ?

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Dostlar son 1 haftadır felan pil iyice kötü olmaya başladı yani oyun oynamıyorum adam gibi uygulama yüklemedim böyle 20 30 tane yükleyenler var ya :D kısaca sadece facebook ve youtubede takılmama rağmen mesela bugün fındıktaydık sabah 8 den akşam 5 e kadar dayanabildi önceden böyle değildi benim gibi durum yaşayan var mı ? yani ne biliyim normalde ben mi abartıyorum :D

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Buda benim pil sürem full mobil internet ve AOD tüm gün boyunca

3c19bfa81573636f8b048d7940c242f9.jpg
e6ca791b7d0a137283d10cae92623b10.jpg

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Arkadaşlar merhaba. Eğer ihtiyacı olan varsa s7 edge ön ekranı tam kaplayan 4d ekran koruyucu var elimde. Bana s7 için olan lazımdı. Yanlış geldi. S7 edge için çok şık bir malzeme. 30 tl ye vericem. Hususi mesaj atabilirsiniz. Siyah renk. Resmini atıyorum

muhammetgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar 2300 TL ye sıfır S7 aldım yarın kargoyla gelicek ama kutusu açılmış aldım sizce sıkıntı çıkar mı?