olmaz. yedek alırsanız veri kaybı yaşamazsınız
20 gunluk telefou fabrika ayarlarina dondurursem bisey olurmu deneyimli biri lutfen
20 gunluk telefou fabrika ayarlarina dondurursem bisey olurmu deneyimli biri lutfen
iPhonedan mı geçtin ? Niye rootlamak istiyorsun . Rootu çoğu cihazda gizlemek mümkün ama samsunglarda mümkün değil knox diye bir yazılım var rootlandığında bu sayaç 1 oluyor ve cihaz garanti doşı kalıyor bunu sıfırlamak Note 3den beri imkansız.Arkadaşlar telefonumu rootlamak istiyorum ama açıkçası bazı endişelerim var.
1- Çoğu yerde bunun çok riskli bir işlem olduğu söyleniyor bu gerçekten böyle mi?
2- Root yaptıktan sonra garanti dışı kalıyormuş, yaptığımız bu root işlemini geri silmek gibi bir şansımız var mı?
Şimdiden teşekkür ederim. Kusura bakmayın android konusunda cahilim.
Var. Ama csc değiştirmeniz lazım. O da root istiyor.
Telefonun orjinalde tr ise pcde smartswitchi aç yazılım hatası modunda tekrar yükle sana telefonun seri nosunu soracak o bölümden orjinal rom yüklenir.ben tr romu indirdiğim zaman arabistan csc'si geliyor. hatta konu açmıştım nasıl değiştirim diye
--- Gönderi Güncellendi ---
pil içinse gerek yok. ama performans ve diğer herşey için her türlü geçilir
Arap csc'si geliyor. Tamam rom tr ama csc arapTelefonun orjinalde tr ise pcde smartswitchi aç yazılım hatası modunda tekrar yükle sana telefonun seri nosunu soracak o bölümden orjinal rom yüklenir.
Bende odinle ingiltere romu kurmuştum sonra smartswitch le orjinale döndü Senin telefonun arka cam kısmında samsung elektronik istanbul pazarlama yazmıyor mu eğer yazmıyorsa senin telefon TR değil ona bak biArap csc'si geliyor. Tamam rom tr ama csc arap
smart switcten güncelleme var 2gb dan fazla... ota ya gelmedi daha...
istanbul pazarlama yazıyor. teknosa alım zatenBende odinle ingiltere romu kurmuştum sonra smartswitch le orjinale döndü Senin telefonun arka cam kısmında samsung elektronik istanbul pazarlama yazmıyor mu eğer yazmıyorsa senin telefon TR değil ona bak bi
Artı androidin temelinde türkçe dil desteği var zaten rom tr diye bişey yok orginal csc arap geliyorsa senin telefon arap olabilir telefonun seri nosundan anlıyor smartswitch hangi ülke telefonu olduğunu
7 ye güncelledim...güvenlik güncellemesi.Ne güncellemesiymiş ki o ? Sen daha telefonu 7.0'a yeni güncellediğin için olmasın...
TR guncellemesi mi?7 ye güncelledim...güvenlik güncellemesi.
evet... ota dan gelmedi daha...TR guncellemesi mi?
![]()
Düz S7'ye gelen güncelleme.
Ekli dosyayı görüntüle 25918
Bana da geldi
S7 edge ye temmuz yaması geldi. 36 mb
Sen hiç bekleme garantiye ver cihazı ne kadar çabuk verirsen o kadar çabuk sonuç alırsın.Arkadaşlar merhaba. Sizden acil cevap bekliyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim. 5 ay önce aldığım s7 edge telefonumda Burn İn denilen sorun mevcut. Yani yeni bir s7 edge cihazı ile karşılaştırdığım zaman benim ekranımın beyaz tonu sarı gibi duruyor. İlk baktığınızda farketmiyorsunuz çok ama şuan ben farkettiğim için bana sarı gibi geliyor. Araştırdım ve bu olay ekranın yanma sonucuymuş. Daha önce bu telefonda bu sorunu yaşayan oldumu? Ben garantiye götürmeyü düşünüyorum , ne gibi bişey yaparlar? (Değişim, onarım vs) Cevaplarınızı bekliyorum
Araştırıyorum genelde ücret talep ediyorlarmış. Eğer öyle birşey yaparsalar bu durumla sonuna kadar uğraşırım. Sonuçta bu bizden kaynaklanan bir hata değilSen hiç bekleme garantiye ver cihazı ne kadar çabuk verirsen o kadar çabuk sonuç alırsın.
Bir de garanti aşamasında neler yaşadığını zamanı zamanına yazarsan sevinirim.
Bende böyle bir şey gördüm ama yanma ile alakalı değil.Arkadaşlar merhaba. Sizden acil cevap bekliyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim. 5 ay önce aldığım s7 edge telefonumda Burn İn denilen sorun mevcut. Yani yeni bir s7 edge cihazı ile karşılaştırdığım zaman benim ekranımın beyaz tonu sarı gibi duruyor. İlk baktığınızda farketmiyorsunuz çok ama şuan ben farkettiğim için bana sarı gibi geliyor. Araştırdım ve bu olay ekranın yanma sonucuymuş. Daha önce bu telefonda bu sorunu yaşayan oldumu? Ben garantiye götürmeyü düşünüyorum , ne gibi bişey yaparlar? (Değişim, onarım vs) Cevaplarınızı bekliyorum
Aynı telefondan birtane daha var. Aynı anda aynı yerden alındı. Daha önce yanyana koyduğum zaman böyle birşey yoktu. Fakat yeni farkettim ben bunu şuan böyle birşey var.Bende böyle bir şey gördüm ama yanma ile alakalı değil.
Mesela ben S4 aldığımda aradan aylar geçmişti.
Bir arkadaşımda S4 almaya karar verdi beraber benim aldığım yere gittik.
Mağazacı sıfır kutuyu getirip yanımızda açtı.
Telefonu çıkardı açtık.
Ben aylardır kullandığım için hemen farkettim.
Mağazacının yeni açtığı telefonun ekranı benim aylardır kullandığım telefon ekranı kadar net değildi.
Soruşturdum ve anladımki ekranlar ülke üretimlerine göre farklı olabiliyor.
Mesela benimki made ın vietnam yazıyordu mağazacının yeni açtığı ise made ın kore yazıyordu.
Yani her ülkenin ürettiği cihazın ekranı aynı olamayabiliyor.
Bence hiç kafana takma senin telefonda sorun yoktur.
Boşuna servisle falan uğraşma.
Ya çok rahatsız etmiyordu ben farketmeyene kadar. Şuan bildiğim için hafif sarı geliyor bana. Tam beyaz değil buda rahatsız ediyorBende de biraz sarılık var başka S7'lere göre değil ama LG G4'e göre. Hoş onun beyazı da biraz maviye kaçıyor orası ayrı mesela
Sana yazmış işte kullanım özellikleri öğreniliyor diyor. Ne kadar sürede şarjı bitirdiğine bakıp tahmini süre verecek ordaTelefon serviste format yedi simdi kalan pil suresi kac saat oldugunu gostermiyo kullanim ozellikleri ogreniliyor yaziyor bu problemi nasil cozcem sinir oldum