Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

VeysiTekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumu rootlamak istiyorum ama açıkçası bazı endişelerim var.
1- Çoğu yerde bunun çok riskli bir işlem olduğu söyleniyor bu gerçekten böyle mi?
2- Root yaptıktan sonra garanti dışı kalıyormuş, yaptığımız bu root işlemini geri silmek gibi bir şansımız var mı?
Şimdiden teşekkür ederim. Kusura bakmayın android konusunda cahilim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonumu rootlamak istiyorum ama açıkçası bazı endişelerim var.
1- Çoğu yerde bunun çok riskli bir işlem olduğu söyleniyor bu gerçekten böyle mi?
2- Root yaptıktan sonra garanti dışı kalıyormuş, yaptığımız bu root işlemini geri silmek gibi bir şansımız var mı?
Şimdiden teşekkür ederim. Kusura bakmayın android konusunda cahilim.
iPhonedan mı geçtin ? Niye rootlamak istiyorsun . Rootu çoğu cihazda gizlemek mümkün ama samsunglarda mümkün değil knox diye bir yazılım var rootlandığında bu sayaç 1 oluyor ve cihaz garanti doşı kalıyor bunu sıfırlamak Note 3den beri imkansız.

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
ben tr romu indirdiğim zaman arabistan csc'si geliyor. hatta konu açmıştım nasıl değiştirim diye
--- Gönderi Güncellendi ---

pil içinse gerek yok. ama performans ve diğer herşey için her türlü geçilir
Telefonun orjinalde tr ise pcde smartswitchi aç yazılım hatası modunda tekrar yükle sana telefonun seri nosunu soracak o bölümden orjinal rom yüklenir.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
smart switcten güncelleme var 2gb dan fazla... ota ya gelmedi daha...

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arap csc'si geliyor. Tamam rom tr ama csc arap
Bende odinle ingiltere romu kurmuştum sonra smartswitch le orjinale döndü Senin telefonun arka cam kısmında samsung elektronik istanbul pazarlama yazmıyor mu eğer yazmıyorsa senin telefon TR değil ona bak bi
Artı androidin temelinde türkçe dil desteği var zaten rom tr diye bişey yok orginal csc arap geliyorsa senin telefon arap olabilir telefonun seri nosundan anlıyor smartswitch hangi ülke telefonu olduğunu

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bende odinle ingiltere romu kurmuştum sonra smartswitch le orjinale döndü Senin telefonun arka cam kısmında samsung elektronik istanbul pazarlama yazmıyor mu eğer yazmıyorsa senin telefon TR değil ona bak bi
Artı androidin temelinde türkçe dil desteği var zaten rom tr diye bişey yok orginal csc arap geliyorsa senin telefon arap olabilir telefonun seri nosundan anlıyor smartswitch hangi ülke telefonu olduğunu
istanbul pazarlama yazıyor. teknosa alım zaten

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Beyler benim telefonda arka kamera yı açınca başarısız diyo.Fakat farklı kamera programları kullandığımda ön kamerayı bi şekilde kullanabiliyorum.Ama kendi kamera programını açınca kamera başarısız diyor.Ne yapmam gerekir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170729-111326.png
    Screenshot_20170729-111326.png
    90 KB · Görüntüleme: 510

emreunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar sammobile den orjinal rom nasıl yüklenir ??

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba. Sizden acil cevap bekliyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim. 5 ay önce aldığım s7 edge telefonumda Burn İn denilen sorun mevcut. Yani yeni bir s7 edge cihazı ile karşılaştırdığım zaman benim ekranımın beyaz tonu sarı gibi duruyor. İlk baktığınızda farketmiyorsunuz çok ama şuan ben farkettiğim için bana sarı gibi geliyor. Araştırdım ve bu olay ekranın yanma sonucuymuş. Daha önce bu telefonda bu sorunu yaşayan oldumu? Ben garantiye götürmeyü düşünüyorum , ne gibi bişey yaparlar? (Değişim, onarım vs) Cevaplarınızı bekliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Sizden acil cevap bekliyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim. 5 ay önce aldığım s7 edge telefonumda Burn İn denilen sorun mevcut. Yani yeni bir s7 edge cihazı ile karşılaştırdığım zaman benim ekranımın beyaz tonu sarı gibi duruyor. İlk baktığınızda farketmiyorsunuz çok ama şuan ben farkettiğim için bana sarı gibi geliyor. Araştırdım ve bu olay ekranın yanma sonucuymuş. Daha önce bu telefonda bu sorunu yaşayan oldumu? Ben garantiye götürmeyü düşünüyorum , ne gibi bişey yaparlar? (Değişim, onarım vs) Cevaplarınızı bekliyorum
Sen hiç bekleme garantiye ver cihazı ne kadar çabuk verirsen o kadar çabuk sonuç alırsın.
Bir de garanti aşamasında neler yaşadığını zamanı zamanına yazarsan sevinirim.

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sen hiç bekleme garantiye ver cihazı ne kadar çabuk verirsen o kadar çabuk sonuç alırsın.
Bir de garanti aşamasında neler yaşadığını zamanı zamanına yazarsan sevinirim.
Araştırıyorum genelde ücret talep ediyorlarmış. Eğer öyle birşey yaparsalar bu durumla sonuna kadar uğraşırım. Sonuçta bu bizden kaynaklanan bir hata değil

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bende böyle bir şey gördüm ama yanma ile alakalı değil.
Mesela ben S4 aldığımda aradan aylar geçmişti.
Bir arkadaşımda S4 almaya karar verdi beraber benim aldığım yere gittik.
Mağazacı sıfır kutuyu getirip yanımızda açtı.
Telefonu çıkardı açtık.
Ben aylardır kullandığım için hemen farkettim.
Mağazacının yeni açtığı telefonun ekranı benim aylardır kullandığım telefon ekranı kadar net değildi.
Soruşturdum ve anladımki ekranlar ülke üretimlerine göre farklı olabiliyor.
Mesela benimki made ın vietnam yazıyordu mağazacının yeni açtığı ise made ın kore yazıyordu.
Yani her ülkenin ürettiği cihazın ekranı aynı olamayabiliyor.
Bence hiç kafana takma senin telefonda sorun yoktur.
Boşuna servisle falan uğraşma.

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende böyle bir şey gördüm ama yanma ile alakalı değil.
Mesela ben S4 aldığımda aradan aylar geçmişti.
Bir arkadaşımda S4 almaya karar verdi beraber benim aldığım yere gittik.
Mağazacı sıfır kutuyu getirip yanımızda açtı.
Telefonu çıkardı açtık.
Ben aylardır kullandığım için hemen farkettim.
Mağazacının yeni açtığı telefonun ekranı benim aylardır kullandığım telefon ekranı kadar net değildi.
Soruşturdum ve anladımki ekranlar ülke üretimlerine göre farklı olabiliyor.
Mesela benimki made ın vietnam yazıyordu mağazacının yeni açtığı ise made ın kore yazıyordu.
Yani her ülkenin ürettiği cihazın ekranı aynı olamayabiliyor.
Bence hiç kafana takma senin telefonda sorun yoktur.
Boşuna servisle falan uğraşma.
Aynı telefondan birtane daha var. Aynı anda aynı yerden alındı. Daha önce yanyana koyduğum zaman böyle birşey yoktu. Fakat yeni farkettim ben bunu şuan böyle birşey var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende de biraz sarılık var başka S7'lere göre değil. Başka S7 ile kıyaslamadım , ama LG G4'e göre biraz daha sarı gibi. Hoş onun beyazı da biraz maviye kaçıyor orası ayrı mesele

Son düzenleyen moderatör:

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende de biraz sarılık var başka S7'lere göre değil ama LG G4'e göre. Hoş onun beyazı da biraz maviye kaçıyor orası ayrı mesela
Ya çok rahatsız etmiyordu ben farketmeyene kadar. Şuan bildiğim için hafif sarı geliyor bana. Tam beyaz değil buda rahatsız ediyor

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon serviste format yedi simdi kalan pil suresi kac saat oldugunu gostermiyo kullanim ozellikleri ogreniliyor yaziyor bu problemi nasil cozcem sinir oldum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefon serviste format yedi simdi kalan pil suresi kac saat oldugunu gostermiyo kullanim ozellikleri ogreniliyor yaziyor bu problemi nasil cozcem sinir oldum
Sana yazmış işte kullanım özellikleri öğreniliyor diyor. Ne kadar sürede şarjı bitirdiğine bakıp tahmini süre verecek orda

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şansıma tukureyim telefon 40 derece oldu normalmidir servise verecegim kac gunde gelir
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu uyecikten nasil kurtulcam