TR_Asker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
Samsung 8.0 yerine 7.1 geleceği konuşuluyor. Sizce de geç kalınmış olmaz mı? Samsung Android 7-1 güncellemesini hazırlıyor! - TeknoBurada
Android 8 zaten Android One platformu cihazlara yuklenecek bize yani Samsung kullanicilarina editlenmesi 6 hatta 8 ayi bulabilir. Ilk firsatta S8 serisi alacak daha ondan 1 ay sonra biz aliriz. Samsung un kizdigim olayi da bu zaten...Samsung 8.0 yerine 7.1 geleceği konuşuluyor. Sizce de geç kalınmış olmaz mı? Samsung Android 7-1 güncellemesini hazırlıyor! - TeknoBurada
Alman Romun da TR dil destegi yok mu? Varsa gerek yok kullan gitsin. Bende TR romu var ama guncelleme vs hep gec geldigi icin Ingiltere Romu kurmayi dusunuyorum.Arkadaşlar s7 6.0 yazılımını kurmak istiyorken odin fail verdi telefon mavi ekranda an error yazan bir uyarı veriyor ve smart swich programıyla da kurtaramadım cihazım türkiye cihazı garantisi var ama verirsem uzun sürer diye telefoncuda yazılım attırdım oda alman romu kurmuş türk romunu nasıl kurarım yardim edin :/
Hepimiz ayniyiz kardesim. Merak etme.Benim s7 edge ye bir süredir güncelleme gelmiyor. Güvenlik yaması düzeyi 1 mayıs 2017 mesela. sizde de öyle mi?
Hiç kimseye gelen giden yok.Benim s7 edge ye bir süredir güncelleme gelmiyor. Güvenlik yaması düzeyi 1 mayıs 2017 mesela. sizde de öyle mi?
Bende ingiltere romu var. Dil tamamen aynı. Hiç fark yokTR dil desteği var ama bu rom belli başlı sorunlar yarattı örnek ısınma gibi ve sanki batarya durumunda biraz düşüş yaşadığıı farkettim ama en önemlisi ısınma format attım ama hala aynı yani işin açıkçası türkiye romundan memnundum ve ona dönmem için bir yol varmı teşekkürler bu arada![]()
Volte çalışıyor mu pekiBende ingiltere romu var. Dil tamamen aynı. Hiç fark yok
Yok. ÇalışmıyorVolte çalışıyor mu peki
Bari kurmuskan polonya kursaydinizVolte çalışıyor mu peki
Verdiği güncellemeler sağlam. Sıkıntı yokSamsung güncelleme konusunda çook geride
Bende 7.0'a geçtiğimden beri yoktelefonumu sifirladiktan sonra galaxy labs kayboldu bilgisi olan var mi
hayır kapalıMavi ışık filtresi açık mı?
Xda labi duydumda galaxy labi ilk defa duyuyorumtelefonumu sifirladiktan sonra galaxy labs kayboldu bilgisi olan var mi
Ama bu ronda sıkıntılar çekiyorum yok mu türkiye romu kurma imkanıBende ingiltere romu var. Dil tamamen aynı. Hiç fark yok
Video oynatıcıları deneyebilirsinArkadaşlar telefonum s7 edge kanal d sitesindeki dizileri izleyemiyorum ses geliyor ancak görüntü gelmiyor siyah ekran oluyor bir sürü tarayıcı denedim hiçbirinde çalışmadı neden olabilir
Var. Ama csc değiştirmeniz lazım. O da root istiyor.Ama bu ronda sıkıntılar çekiyorum yok mu türkiye romu kurma imkanı
Hocam nasıl video oynatıcı internet üzerinden öyle izleyebileceğim video oynatıcı var mıVideo oynatıcıları deneyebilirsin
Google Play'de video oynatıcılar var. İşinize yarayabilir. Açıkçası çok bilgim yok.Hoc
Hocam nasıl video oynatıcı internet üzerinden öyle izleyebileceğim video oynatıcı var mı
Hocam sizde ingiltere romu kuruluydu phone ınfo programından csc bölümünün ekran fotosunu atabilir misiniz bi rica etsem acil ?Var. Ama csc değiştirmeniz lazım. O da root istiyor.
Sammobileden türkiye romunu indir odin programıyla rootsuz kurabilirsin root yapmaya gerek yok yanılıyorsunuzVar. Ama csc değiştirmeniz lazım. O da root istiyor.
ben tr romu indirdiğim zaman arabistan csc'si geliyor. hatta konu açmıştım nasıl değiştirim diyeSammobileden türkiye romunu indir odin programıyla rootsuz kurabilirsin root yapmaya gerek yok yanılıyorsunuz
pil içinse gerek yok. ama performans ve diğer herşey için her türlü geçilirA7 2017 telefonumu satıp bunu almalımıyım teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 25839