legolas162
Öğrenci
Applock indirfotograf ve videoları gizleme veya şifreleme nasıl yapabiliriz?
Applock indirfotograf ve videoları gizleme veya şifreleme nasıl yapabiliriz?
Hocam burdan bunun cevabı çıkmaz Samsung desteğe sor uzaktan bağlanıyorlardi sanırım bir şekildeYardimci olacak biri yok mu
1500 civarı giderYurtdisi s7 edge kac paraya gider
Daha veriler yüklenmemiştir. 91-92 gibi geliyorEkli dosyayı görüntüle 25130
Arkadaşlar sabah 8 gibi telefonu şarjdan çektim 10 dakka önce pil kullanımına baktım android os uyanık kal 25 dakka cpu toplam 5 dakka gözüküyodu normalde tam tersi olması gerekiyodu sonra telefonu açıp kapattım sonra şarj %96 dayken pil kullanımını göstermedi neden oldu anlamadım
Tamam orası öylede android os uyanık kal süresi fazla geldi bana neden oldu merak ettimDaha veriler yüklenmemiştir. 91-92 gibi geliyor
Arkada dönen işler fazladır. Senk. Kapayın düzelebilirTamam orası öylede android os uyanık kal süresi fazla geldi bana neden oldu merak ettim
Tamam sağolasınArkada dönen işler fazladır. Senk. Kapayın düzelebilir
Wifi>gelişmişTelefonda yaşadığım tek sıkıntı arka planda wifi çalışmaması ben bildirim gelicek diye sürekli açık bırakmak zorunda mıyım? Sadece bende mi böyle nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ne zaman uyandırsam wifi bağlanıyor birde instagramda eşitleme sıkıntı var mesaj geliyor cevaplıyorum aynı mesajı tekrar bildirim olarak gösteriyor.
hocam öyle zaten ama kapalı yani açıyorum bağlanmasını bekliyorum güncelleme sorunu galibaWifi>gelişmiş
Ekli dosyayı görüntüle 25135
Olabilirhocam öyle zaten ama kapalı yani açıyorum bağlanmasını bekliyorum güncelleme sorunu galiba
Ekran>ana ekran> ana ekran düzeniUygulamaları ana ekranda göstermeyi bulamadım. Yani uygulamalar tuşunu kaldırmak istiyorum bütün uygulamalar ekranda olsun yani. Yardımcı olur musunuz?
Yok ki burdaEkran>ana ekran> ana ekran düzeni![]()
Ayarlardan girmen lazımYok ki burda
Hocam ordan girince de burayı açıyo??Ayarlardan girmen lazım
Hocam işte ben ana ekrana basınca direkt ekrana atıyo beni? Sende ki gibi menü çıkarmıyo
S8in touchwizini kullanıyorsun. S7 ile fark var şuan menü kapatma s7de yok
7de kalktı işte biliyorum Galaxy labs adı altında vardı .Ama hocam mesela ben android 7 gelmeden bunu yaptım s7de. Şu an yok o ayar
GüzelEkran süren nasıl arkadaşlar saat 21:00 a kadar full mobil veri 21:00 dan sonra WiFi![]()
![]()
7.1 gelmedi kiAndroid 7.1 gayet stabil mi? Arkadaşlar çünkü benim telefonum da S7 Edge ama arada bazen wifi açtığın da farklı bir uygulamaya girerken kasma sorunu yaşamaktayım.Sizce sorun ne olabilir?