Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bende s7 alarak araniza katıldım. 2gunluk operatörden alınıp paraya çevrilmiş samsung garantili. Parmak izini ayarlayamadım şekilde gösteriyor uyguluyorum ama yapamadım.
ekrandaki ilk alınan jelatini çıkartmazsanız olmuyor... jelatini çıkarttıysanız ve yine olmuyorsa onu bilmiyorum....

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Herkese merhaba . yaklaşık 1 hafta önce iphone 7 den s7 edge ye geçmiş bulunuyorum yani bende aranıza katıldım . Ama cihazda kayboluyor ve sıkılıyorum . Menüyü istediğim gibi ayarlayamadım ardından menüyü iptal edip sadece ana ekrana uygulama dizdim . Google market gerçekten rezalet apple kullanmış biri olarak söylüyorum . Kamerası çok iyi cihazın ama ön kamera aşırı makyaj yapıyor , yinede iphonedan iyi gayet . Uygulama açışlarında sıkıntı yok çok ısınmıyor , şarjı ortalamanın üstünde gidiyor . Benim tek sıkıntım telefon düzeni . Bu konuda tavsiyesi olan varsa çok iyi olur . Launcher kullanma yanlısı degilim , siz nasıl bi düzen kullanıyosunuz bikaç ekran görüntüsü işimi görebilir . Teşkkürler
Ben s8 launcher kullanıyorum. Ekranım vs. Şu şekilde. Tema da kullanıyorum ayrıca;
Screenshot_20170702-215654.png

Screenshot_20170702-215705.png

Kullandığım tema ve simge paketleri;
Screenshot_20170702-215727.png

Screenshot_20170702-215733.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
Herkese merhaba . yaklaşık 1 hafta önce iphone 7 den s7 edge ye geçmiş bulunuyorum yani bende aranıza katıldım . Ama cihazda kayboluyor ve sıkılıyorum . Menüyü istediğim gibi ayarlayamadım ardından menüyü iptal edip sadece ana ekrana uygulama dizdim . Google market gerçekten rezalet apple kullanmış biri olarak söylüyorum . Kamerası çok iyi cihazın ama ön kamera aşırı makyaj yapıyor , yinede iphonedan iyi gayet . Uygulama açışlarında sıkıntı yok çok ısınmıyor , şarjı ortalamanın üstünde gidiyor . Benim tek sıkıntım telefon düzeni . Bu konuda tavsiyesi olan varsa çok iyi olur . Launcher kullanma yanlısı degilim , siz nasıl bi düzen kullanıyosunuz bikaç ekran görüntüsü işimi görebilir . Teşkkürler
Hocam Launcher dene kendine düzgün birşey seç. Veya Nougata güncelle yalnız o menüyü kaldırma meselesi nougatta yok.
Kamera makyajı olarak da ön kamerada sağ altta güzellik ayarı vardır onların hepsini kapat.
Hayırlı olsun ayrıca. Akıllı telefonlar bölümünüde iPhone 7den S7 Edgeye geçişte deneyimlerim adlı bir konu açıp bu deneyimlerinizi mümkünse çok detaylı bir şekilde yazıp telefon alacak arkadaşları bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar telefonum s7 edge, 3 gündür telefonum şarjdayken 81 e gelince yavaşlıyor baya bi. Yada 81 de takılı kalıyor. Bunun sebebini bilen birisi varmı.

Selim5445

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler herkese merhaba benım telefonu aldıgım tam 1 yıl oldu hıç bır sıkıntısı yoktu ama dunden ıttıbaren telefon sureklı açılıp kapanıyor kendı kendıne ve bence bataryada problen var sarj cabuk gıdıdyor ama bazende kendı kendıne kapanmıyor anlamadım basına gelen varsa yardımcı olursa sevınırırm .

imge nur arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim telefonumda aynı problemi yaşamaya başladı ancak tahminim hava sıcaklarından dolayı . sabah erken saatte taktığımda bu sıkıntıyı yaşamadım
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar s7 edge telefonum 2 gündür %81 e gelince şarj takılı kalıyor dün çok yavaş dolmuştu 81 e gelince bugün tamamen durdu hiç dolmadı çekip taktım öyle dolu. Sebebi ne bunun
benim telefonumda aynı problemi yaşamaya başladı ancak tahminim hava sıcaklarından dolayı . sabah erken saatte taktığımda bu sıkıntıyı yaşamadım sabah tam doldurabildim. ama eğer devam ederse servise verebilirim

Ali Dirican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam Launcher dene kendine düzgün birşey seç. Veya Nougata güncelle yalnız o menüyü kaldırma meselesi nougatta yok.
Kamera makyajı olarak da ön kamerada sağ altta güzellik ayarı vardır onların hepsini kapat.
Hayırlı olsun ayrıca. Akıllı telefonlar bölümünüde iPhone 7den S7 Edgeye geçişte deneyimlerim adlı bir konu açıp bu deneyimlerinizi mümkünse çok detaylı bir şekilde yazıp telefon alacak arkadaşları bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Konuyu açtım hocam . Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım .Sorular varsa cevaplayabilirim

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefonum s7 edge, 3 gündür telefonum şarjdayken 81 e gelince yavaşlıyor baya bi. Yada 81 de takılı kalıyor. Bunun sebebini bilen birisi varmı.
Benimde başıma aynısı geldi.
Düz S7.
Gece şarja taktım sabah baktım daha %81.
İki gün sonra tekrar taktım yine aynısı oldu.
Sonra başka bir şarj cihazıyla bir defa şarj ettim tam doldu.
Ondan sonra tekrar orijinal şarj cihazıyla şarj ettim yine tam doldu.
Bundan üç ay önce oldu.
Bir arkadaşımız sıcaktan olabilir demiş ama alakası yok.
Ama şunu söyleyeyim.
Benim başıma geldiğinde şarj %1'e düşünce taktığımda olmuştu.
Yani şöyle diyeyim.
Şarj %15 altına düşünce hemen tak.
Eğer %1'lerde falan takarsan yine aynısını yapabilir.
Çünkü bunu kendim yaşadım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benimde başıma aynısı geldi.
Düz S7.
Gece şarja taktım sabah baktım daha %81.
İki gün sonra tekrar taktım yine aynısı oldu.
Sonra başka bir şarj cihazıyla bir defa şarj ettim tam doldu.
Ondan sonra tekrar orijinal şarj cihazıyla şarj ettim yine tam doldu.
Bundan üç ay önce oldu.
Bir arkadaşımız sıcaktan olabilir demiş ama alakası yok.
Ama şunu söyleyeyim.
Benim başıma geldiğinde şarj %1'e düşünce taktığımda olmuştu.
Yani şöyle diyeyim.
Şarj %15 altına düşünce hemen tak.
Eğer %1'lerde falan takarsan yine aynısını yapabilir.
Çünkü bunu kendim yaşadım.
İlginç
Ben ultra güç tassarufunda yüzde 0da taktığımı biliyorum hep doldu.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben normalde kullanıyorum her zaman. 1 yada 2 de takıyorum. Sorun yok;)

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 3 gündür bu sorunu yaşıyordum, bugün klimalı odada taktım telefonu şarja hiç sorun yaşamadım tam dolum sağladı.

Tahardhnl25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim telefonum s7 ben bunu suya sokmaktan korkuyorum ama merakta ediyorum siz soktunuz mu suya havuza girebilir miyim

Tahardhnl25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakınlarım diyorki 2500 tl telefon bence deneme bile diyorlar garantiye girer dimi
Birde ekran koruyu ne alıyım artı telefon kabı kullanayim mi

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Yakınlarım diyorki 2500 tl telefon bence deneme bile diyorlar garantiye girer dimi
Bende bi kere denizde kullandım tuzlu su ama sonra tatlı suda tekrar yika telefonu şarj yuvası uyarı veriyor nem algılandı diye normalde de bazen yıkarım musluğun altında çok kirlenirse hiç sorun olmadı

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
20170705_094918.png

Arkadaşlar yuvarlak içine aldığım şeyin ne olduğunu bilen varmı

Ekli dosyalar

• 20170705_094918.png
    20170705_094918.png
    226.8 KB · Görüntüleme: 440

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Arkadaşlar pil kullanımlarımızı paylaşıp yorum yapalım bakalım
Screenshot_20170706-023116.jpg

Ben paylaştım hadi bakalım herkes sırasıyla paylaşırsa çok güzel olur

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Arkadaşlar S7 edge'mi dün gece 12'de taktım ve annem gece 3'te çıkarmış şarjı %100 müş işte daha demin kalktım ve şarjımın %88 olduğunu gördüm %12 lik düşüş nerden geliyor ben hep şarja takmadan önce uygulamaları Wi-Fi yi felan her şeyi kaparım ki kendimden eminim hiç bir şey açık değildi sizdede böylemi ?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Arkadaşlar S7 edge'mi dün gece 12'de taktım ve annem gece 3'te çıkarmış şarjı %100 müş işte daha demin kalktım ve şarjımın %88 olduğunu gördüm %12 lik düşüş nerden geliyor ben hep şarja takmadan önce uygulamaları Wi-Fi yi felan her şeyi kaparım ki kendimden eminim hiç bir şey açık değildi sizdede böylemi ?
Mutlaka arka planda çalışan bişeyler vardır bide always on display açıksa ben bi kere test etmiştim saatte %1 şarj tüketiyo