srcnylcn
Öğrenci
anladım o zaman alabilirm dikkatli kullanan birisiyim zaten bükme darbe filan olmaz herkesdede olmamıs zatenHayir note5 kullaniyorumda kullananlardan gordugum uzere oyle ondan oluyor darbe vs alınca oluyoe
anladım o zaman alabilirm dikkatli kullanan birisiyim zaten bükme darbe filan olmaz herkesdede olmamıs zatenHayir note5 kullaniyorumda kullananlardan gordugum uzere oyle ondan oluyor darbe vs alınca oluyoe
Yeni serilerde o sorun yok diyorlaranladım o zaman alabilirm dikkatli kullanan birisiyim zaten bükme darbe filan olmaz herkesdede olmamıs zaten
teşekkür ederim ama yeni seri olduğunu nerden anlayabilirimYeni serilerde o sorun yok diyorlar
Aynen hocam metrobuste vs denk geliyorum o sorunu yasayanlara genelde hasarli telefonlarda oluyoe yani. Gorduklerim hep kirikti ve pembe cizgileri vardi yani cok denl geldimanladım o zaman alabilirm dikkatli kullanan birisiyim zaten bükme darbe filan olmaz herkesdede olmamıs zaten
Nougat ile gelirse cihaz yeni seridirteşekkür ederim ama yeni seri olduğunu nerden anlayabilirim
çok teşekkür ediyorum note 5 almayıda dusundum ama daha eskı bir cihaz bende zaten a8 2016 var ama emanet kullanıyorum ondan s7 edge almak istiyorumAynen hocam metrobuste vs denk geliyorum o sorunu yasayanlara genelde hasarli telefonlarda oluyoe yani. Gorduklerim hep kirikti ve pembe cizgileri vardi yani cok denl geldim
oda şansıma artık alıp açıp görmem lazımNougat ile gelirse cihaz yeni seridir![]()
Note 5 1 2 aya 2 yaşını dolduruyor hocamçok teşekkür ediyorum note 5 almayıda dusundum ama daha eskı bir cihaz bende zaten a8 2016 var ama emanet kullanıyorum ondan s7 edge almak istiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
oda şansıma artık alıp açıp görmem lazım![]()
Mavi renk cihaz al işin garanti olurteşekkür ederim ama yeni seri olduğunu nerden anlayabilirim
Arkadaşlar arama uygulaması kullanan var mı ? Mesela beni biri aradığında ekrana o kişinin tam fotoğrafının çıkmasını istiyorum. O tarz bi uygulama bulabilir miyim ?
Baya iyi oldu aslindaFull Screen Caller ID adı altında uygulamalar var hocamLakin ilk önce yükledikten sonra bol bol deneme yap.Eş dosta kendini arat.Kimi yorumlarda aramada kasıyor v.s diyor (1 gb ramli telefonumda benimde kasıyordu
)
Selam aynı sorun bendede oldu sizin telefonu değiştirdiler mi yoksa para iadesi mi yapıldı yardımcı olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6823
Öncelikle merhabalar.Bundan 2 hafta önce s7 edge akıllı telefonu aldım.Aldıktan 4 gün sonra böyle bir arıza çıktı.(Bilmiyorum resim gözüküyor mu.)Ekranda parlaklığı kıstığım zaman büyük siyah çizgiler meydana geliyor.Parlaklığı artırdığım da ise bu küçülüyor.Bayrama denk geldiği için servise pazartesi günü gidecek.Ben de servis formunda ürünün değişimi veya iade kartı istiyorum diye belirttim.Eğer firma bana yeni cihaz gönderirse bunu kabul etmicem ve paramı geri almak için Tüketici haklarına başvuracağım.Umarım bundan sonra ki hayatımda kesinlikle Samsung kullanmam.
Ekli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6823 Ekli dosyayı görüntüle 6824
Al gitsin sıkıntı yok olsa bile düzeltiyorlarbeyler ben s7 edge almayı düşünüyorum ama pembe çizgi sorunundan korkuyorum tavsiyeniz nedir ??
Burada telefonlar Turkiyeye nazaran daha ucuzGalaxy S7 ve S7 Edge Kullanıcıları Soru Sorun Görüş ve Önerilerini Buradan Dile getiriyor.
![]()
S7 (5.1)- S7 Edge (5.5) inç 2k Süper Amoled Ekran,
Exynos 8890 ve Snapdragon 820(Pazara Göre Farklılık Gösterir) İşlemci,
12 Mp Brittcell F/1.7 Arka,5-8 Mp ise Ön Kamera,
S7(3000 mAh),S7 Edge(3500 mAh) Çıkarılamayan Batarya,
32-64 Gb Depolama Seçenekleri,
Micro sd Desteği,
4 gb ram,
Suya ve Toza Karşı Sertifikalı,
Clear Force Ekran Teknolojisi,
Parmak izi Okuyucu.
Yazarın Görüşü: Samsung, Galaxy S6 Serisiyle geçen sene (2015) her ne kadar bazı konular da eleştirilse de, telefonlar oldukça beğenildi.Bu sene S7 serisinde ise bu hatalarından ders almış gibi görünüyor,Bu hataları ise küçük pil ve Micro sd Girişinin kalkması olmuştu. S7 modelinde Micro sd desteği geri geliyor ve Pil boyutu ise oldukça Büyüyor.Tasarım ise çok değişmemiş gibi görünüyor sadece ufak rötuşlar yapılmış bu sene teknik özellik bakımından söylemek gerekirse eksiksiz bir model olmuş gibi görünüyor,Samsung yine Android Dünyasının En Başarılı Cihazlarından birine İmza Atmış Gibi Görünüyor....
Galaxy S7 veya S7 Edge'yi Almayı Düşününlere Şimdiden Hayırlı Olsun...
Şarj %8 e kadar düştü ekran görüntülerini aldım ektedir şimdi full şarj yaptım çektim telefon kapalı ve hızlı şarj kapalı şarj ediyorum telefonu açtım 3 4 tane mesaj geldi telefon açılınca ve hemen %99 a düştü şarj
Şarj %8 e kadar düştü ekran görüntülerini aldım ektedir şimdi full şarj yaptım çektim telefon kapalı ve hızlı şarj kapalı şarj ediyorum telefonu açtım 3 4 tane mesaj geldi telefon açılınca ve hemen %99 a düştü şarj
cihaz bakımından az kullandığınız uygulamaları uykuya alın. bir nebze düzelirŞarj %8 e kadar düştü ekran görüntülerini aldım ektedir şimdi full şarj yaptım çektim telefon kapalı ve hızlı şarj kapalı şarj ediyorum telefonu açtım 3 4 tane mesaj geldi telefon açılınca ve hemen %99 a düştü şarj
10 dakika sonrada %98 e indibirde servisten aldım üç gün önce pili değişti dediler deişşen bir şey yok aynı
10 dakika sonrada %98 indi şarj üç gün önce servisten aldın pili değişti dediler ama aynı hala
Hayır hiç normal değil. Uygulama kaynaklı da değil. Servis düzeltmemişnormalmi bu değerler yani 11.30 da şarjdan çektim saat 17 00 %93 indi bir tane telefon görüşmesi bile yapmadım
Hayır hiç normal değil. Uygulama kaynaklı da değil. Servis düzeltmemiş
10 dakika sonrada %98 e indibirde servisten aldım üç gün önce pili değişti dediler deişşen bir şey yok aynı
10 dakika sonrada %98 indi şarj üç gün önce servisten aldın pili değişti dediler ama aynı hala
Senin şarjın bu kadar çok gitmesi tamamen şebekedendir sanırım.kullanmadan böyleyse yoğun kullansam bir günü bile çıkarmayacak gibi gözüküyor param yazık vallahi![]()
Ozellikle turkcell degilsen sebeke dususlerinden dolayi sarj cok hizli bitiyor.Senin şarjın bu kadar çok gitmesi tamamen şebekedendir sanırım.
Bulunduğun yerde 4.5G iyi çekmiyorsa 3G şebekesini kullanıyorsa çok şarj yer.
Örnek olarak benim evde 4.5G full çekiyor ve telefon beklemedeyken öğlene kadar ancak %99'a düşüyor.
Ama iş yerinde 4.5G çekmediği için telefon 3G şebekesini kullanıyor ve öğlene kadar %96'ya düşüyor.
Gerisini sen hesapla işte.
Kisilere gir ustten duzenleye bas altta daha fazla secenegi var ona tikla ve zil sesi yazan yerden kisiye ozel zil sesi ayarlayabilirsin.Kisiye ozel zil sesi nasil ataniyor bilen var mı? Karıştır karıştır bulamadim.
Arkadasin dedigi gibi bende de bu düzenleme secenekleri yok. Guncelleme falan beklicez artık.Kisilere gir ustten duzenleye bas altta daha fazla secenegi var ona tikla ve zil sesi yazan yerden kisiye ozel zil sesi ayarlayabilirsin.
![]()
Burasi olmasi lazim? Bilmiyorum benim kisiler gmail hesabina kayirli oldugu icin boyle olabilir.Arkadasin dedigi gibi bende de bu düzenleme secenekleri yok. Guncelleme falan beklicez artık.
Bence normal.telefon kapalı ve hızlı şarjda kapalı yinede şarj olurken ısınıyorbayağı normalmi bu?