olabilir. yoksa yapmaması lazımMaalesef denedim olmadi yine jak girisinde problem var heralde takiyorum kulakligi kendi kendine s voice yi falan aciyo ceviriyorum ses falan kısılıyor
olabilir. yoksa yapmaması lazımMaalesef denedim olmadi yine jak girisinde problem var heralde takiyorum kulakligi kendi kendine s voice yi falan aciyo ceviriyorum ses falan kısılıyor
Üzmez. 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ekran sürem bu zamana kadar 5 saatten aşağıya hiç düşmedi.Arkadaşlar düz s7 şarj vs konularda üzermi ? kronik bi sorun varmı birde ekran süresi ne kadardır.
S7 edge kenar tasarımı o kadarda şart değil düz s7 de işimi görür benim ne dersiniz ?
Üzmez. 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ekran sürem bu zamana kadar 5 saatten aşağıya hiç düşmedi.
.Arkadaşlar dün gece 3 gibi şarjdan çektim şimdi pil durumuna bi bakayım dedim ilk defa android os böyle oldu neden olmuş olabilir Ekli dosyayı görüntüle 24521 Ekli dosyayı görüntüle 24522
--- Gönderi Güncellendi ---
Fikri olan varsa yorum yapsın arkadaşlar
Telefonu açıp kapattım bu seferde hiç uyanık kal süresi vermedi s6 edge plus kullanmıştım ondada aynı sorun vardı aldıktan 2 ay sonra falan deep sleep sorunu çıktı bende sinirimden satmıştım eğer buda öyle olursa küfür ederim.
Klasik android sorunları. Aynısı benim de başıma geldiydi formatlamak zorunda kalmıştım
Aslında abartılacak bişiy yok yok çünkü telefon şarjı dolarken %80 e kadar hızlı bi şekilde doldurur geri kalan %20 lik kısımda yavaş doldurur kullanımda ise tam tersi %80 e kadar daha hızlı şarj harcar sonra düzene girer bide kullandığınız telefon android olduğu için illaki arka planda şarj yiyen bişeyler oluyo bence sıkıntı edilecek bi durum yoktelefonu servise verdim pil değişti ama yine aynı full şarjdan sonra 10-15 dakikda %99 a düşüyor hiç kurcalamadan saat 15 00 de şarjdan çektim saat 19:30 ve şarjı %88 e indi sadece wifi açık whatsapp açık arkada çalışan uygulamalarda internetten çekenler kapalı normalmi
tamamına bakmak daha doğru olur. ekran süresini atarsanız daha sağlıklı sonuç alınırtelefonu servise verdim pil değişti ama yine aynı full şarjdan sonra 10-15 dakikda %99 a düşüyor hiç kurcalamadan saat 15 00 de şarjdan çektim saat 19:30 ve şarjı %88 e indi sadece wifi açık whatsapp açık arkada çalışan uygulamalarda internetten çekenler kapalı normalmi
tamamına bakmak daha doğru olur. ekran süresini atarsanız daha sağlıklı sonuç alınır
Yarın sabah telefonu şarjdan çek öğleye kadar oyna telefonla sonra genel olarak pil durumunu paylaş sana daha iyi yardımcı olalımyazdığım durumda 30 dk ekran süresi
Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ?Merhabalar Samsung Galaxy s7 aldım yeni ve şarjı tatmin etmiyor günlük kullanımda 12-15 saat şarjı gidiyor günlük kullanımdan kasıt basit oyunlar facebook ve instagram kullanımı günlük iki kez şarj etmek zorunda kalıyorum normal midir acaba
Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ?
Benim bildiğim okuyor. Technopatta takmışlardı okumuştu sanırım ama yanlış bilgi vermeyeyim.arkadaşlar s7 Edhem var yanlız hafıza doldu 200 GB ta kadar Hafıza kartı desteği var ama 200 GB sandık in hızları yerde sürünüyor .Samsun'da 200 GB lik kart yok 256 GB lik var hızlarında güzel 4 k çekim için ideal .sorum şu S7 Edhem 256 GB lik kart destek kremi taksam gorurmu desteklerini ziyaret bekliyorum teşekkürler
.
Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ?
Full sarji bitirip sarja takayim gün sonu ekran fotosu atarimŞarj edilmiş bu. 100 den 0 a kadar sarja takmamaniz lazim en net sonuc icin. Boyle olması için akü baglamak gerek![]()
Telefonun tamamen şarjını bitirin. Ardından şarja takın ve şarjda hiçbir şekilde kullanmayın tam şarjı dolmadan da çıkarmayın. Hiçbir şekilde 2. şarjı yapmadann bize şarj grafiği ve ekran süresi kısmının görüntüsünü paylaşın ki bizde sizi bazı şeylere yönlendirelim bekliyoruz..45 dakikada bir şarj iniyor örnek 23.20 de %82 idi 0:06 da %81 e düştü durduğu yerde hiç dokunmadan bu mantıkla gece boyu %10 dan fazla düşecek şarj
O sanirsam cihaz bukulunce vs oluyorbeyler ben s7 edge almayı düşünüyorum ama pembe çizgi sorunundan korkuyorum tavsiyeniz nedir ??
yani kronik bir sorun deil sizde mi s7 edge kullanıyorsunuz.O sanirsam cihaz bukulunce vs oluyor
Hayir note5 kullaniyorumda kullananlardan gordugum uzere oyle ondan oluyor darbe vs alınca oluyoeyani kronik bir sorun deil sizde mi s7 edge kullanıyorsunuz.