45 dakikada doldurur.telefon kapalı ve hızlı şarjda menüden kapalıyken yine çabuk şarj ediyor en fazla bir saatte dolduruyor tamamen hızlı şarj kapalı iken böyleyse açık olduğunda ne kadarda dolduracak
45 dakikada doldurur.telefon kapalı ve hızlı şarjda menüden kapalıyken yine çabuk şarj ediyor en fazla bir saatte dolduruyor tamamen hızlı şarj kapalı iken böyleyse açık olduğunda ne kadarda dolduracak
Onlar ayrı olarak kayıt oluyor ve yedekleyebiliyorsunmerhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. s7 edge de fotoğraf çekerken bildiğiniz üzere fotoğrafların 3 sn lik videosunu da kayıt ediyor.. ve bence muhteşem bir özellik.. bu fotoğrafları bilgisayara veya internet üzerinde yedekleme yaptığım zaman o 3 sn lik video da kayıt oluyor mu? olmuyorsa onlarıda saklamak için ne yapmalıyım teşekkürler şimdiden...
Nereye kayıt oluyor acaba hangi klasör içine.. Onları da ayriyeten kayıt mı etmem gerekiyor??Onlar ayrı olarak kayıt oluyor ve yedekleyebiliyorsun
Eger telefonun S7 Edge Injustice Edition degilse telefona yanlis rom atmissin.Arkadaslar benim telefona nedense guncelleme gelmiyor. Cogu arkadasimin s7leri guvenlik duzeyi 1 nisanken benimki 1 subat neden?
Dogru rom linkini atabilir misin rica edersem?Eger telefonun S7 Edge Injustice Edition degilse telefona yanlis rom atmissin.
Bana da gelmiyor aynı dertten bende muzdaripimArkadaslar benim telefona nedense guncelleme gelmiyor. Cogu arkadasimin s7leri guvenlik duzeyi 1 nisanken benimki 1 subat neden?
Buyur.S7 edge kullananlar Ekran Süreleri Atında görelim nasıl .
Firmware download for Galaxy S7 edge SM-G935F TUR Turkey - G935FXXU1DQD7 bu duz s7 edge guncel surum.Dogru rom linkini atabilir misin rica edersem?
Temanızın adı nedir?Pil kullanım sürem;
Orta güç tasarrufu modu siyah tema kullanıyorum.
Gear s3 Bluetooth sürekli bağlı
1 saat kadar 4,5 G bağlı geri kalan wifi bağlı
1s45d simcity
36 d YouTube
20d 25s telefon görüşmesi
17 d 10s facebook
15 d civarı whatsapp
30 d civarı gazete
VS...![]()
![]()
En son onlar gelmiştir. Hep en son gelenler gözükür. Öyle bir ayar yok diye biliyorumArkadaşlar bu albüm ayarlarını değiştiremiyor muyuz? Kameradayken galeriye tıklasam bile whatsapptan gelen fotoğraflar görünüyor.
Edge değil ama düz versiyonunu kullanıyorum. Bir heves aldım ama ergonomik değil telefonun kendisi gibi çok parmak izi topluyor ve çok kolay çiziliyor. Şahsen aldığıma pişmanım sırf para verdim diye bazen takıyorum o da en fazla 2 gün sürüyor.Arkadaşlar S7 Edge için Clear View kılıf kullanan var mı ?
Wifimi mobıl verimi Süreler Cok ıyıBana da gelmiyor aynı dertten bende muzdaripim
--- Gönderi Güncellendi ---
Buyur.
çıkmışken s6 note 5 gibi modellere kadar gelmesi lazımdı ilk baştanS7lere Bixby gelecek diyorlarmış.
S7lere gelcek diyorlar.çıkmışken s6 note 5 gibi modellere kadar gelmesi lazımdı ilk baştan
O işler oyle cocuk oyuncagi degil yapay zeka bu. Uyum sorunu yasamamali. Rakipleri saglamçıkmışken s6 note 5 gibi modellere kadar gelmesi lazımdı ilk baştan
S7 edge kullananlar Ekran Süreleri Atında görelim nasıl .
Genelde mobil veriyi daha aktif kullanıyorum 7.0 güncellemesinden sonra büyük bi artış oldu benim cihazımdaWifimi mobıl verimi Süreler Cok ıyı
Gençler telefona apk kurmak istediğim zaman "Uygulama yüklenmedi.Paket,aynı ada sahip başka bir paketle çakışıyor." hatası alıyorum.Ya deliricem 1 aydır bazı apklara böyle yapıyor eskiden böyle birşey yoktu bu nerden çıktı anlamadım.Hatanın çözümünü bilen var mı ?