Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
12 gündür Samsung S7 kullanıyorum. Bugün ilginç bir kullanım süresi ile karşı karşıyayım. Gerçek değerdir umarım
Hiç güç moduna almadım ve yavaş şarj ettim. Tam doldurduktan sonra çıkardım şu an durum bu beklentimin çok fazla üzerinde oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 23542 Ekli dosyayı görüntüle 23543
Bende o süreleri alıyorum hatta 8.5 falan gördüm..
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim telefonda bir sorun var o zaman saat 11 00 de şarjdan çektim saat 14 15 hiç oynamadım telefonla şu an %93 e indi şarj
Yatarken wifi açık bıraktığım zamanlar 9 saatte %2 falan gidiyor ama always on kapalı bende.

nemkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sensöre göre çalışıyor diye biliyorum. Cebine koyunca telefonu aod kapanıyor diye biliyorum. Ne zaman acik kalip kalmayacagini ayarlayabiliyorsunuz
Anladım kardeşim bende öyle tahmin ettim. Çünkü extra bi ayar göremedim.
Kardeşler belki çok soranınız olmuştur bir iki ekran koruyucu için tavsiyeleriniz var mı acaba?

ngens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, ne yazık ki bu forumu yeni kesfettim, yarına kadar karar vermem gerek, yurtdısındayım, s7 edge normal fiyatı (hat anlasması olamadan sadece cihaz icin) 700-800 eur civarında.. bir teknoloji firmasının kampanyası ver ve 400 eur alabiliyorum bu sekilde, ancak yarın kampanyanın son gunu, yani bu aksam ya da yarın oglene kadar karar vermem gerek.
ilk anda boyle bir cihazı yarı fiyatına almak cok cazip gelmisti ancak internette okudugum olumsuz yorumlar cok kafamı karıstırdı,mesela saglam olmadıgı, cabuk kırıldıgı, cok cizildiği, kavisli ekrana uygun koruma urunleri olmadıgı ve kavısli ekran kullanımının zor oldugu, guncellemeleerin olumsuz etkisi oldugu, ekrandaki pembe cizgi hatası ve bikaç sey daha.. bunu almazsam baska bişey alıcam bir hafta 10 gun icinde de almam gerek, bu cihazın avantajı indirimde , artı olarak elimdeki eski cihazı goturursem 220 eur daha indirimvar ve bu sekilde 400 eur ya geliyor, kendi fiyatının yarısı, ve de elimdeki wiko cok kotu, aynı firmadan 60 eur ya almıstım gecen yıl , simdi kendilerine 220 ye satmak cok hos :) ote yandans7 edge yi almazsam wikoyu ogluma verecegim, alırsam wikoyu verip s7 edge yi 400 eur almıs olacagım ve oglum icin de yine basit uygun ama wiko kadar sorunlu olmayan bişey alacagım.
bir de her yeni modelde tlf degiştiren biri degilim, alınca en az 3 yıl kullanmam gerek, ancak en cok saglam olmadıgı ve yazılım sorunları oldugu yonundeki yorumlarkafamı karıstırdı
tavsiyeleriniz nedir?

not: s7 edge almazsam 300 eur civarında huawei p10 lite, 650 eur huawei p10, veya 450 eur samsung galaxy A5, su anki dğer secenekler , tabii bu durumda elimdeki wikodan kurtulamayacagım...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
merhaba, ne yazık ki bu forumu yeni kesfettim, yarına kadar karar vermem gerek, yurtdısındayım, s7 edge normal fiyatı (hat anlasması olamadan sadece cihaz icin) 700-800 eur civarında.. bir teknoloji firmasının kampanyası ver ve 400 eur alabiliyorum bu sekilde, ancak yarın kampanyanın son gunu, yani bu aksam ya da yarın oglene kadar karar vermem gerek.
ilk anda boyle bir cihazı yarı fiyatına almak cok cazip gelmisti ancak internette okudugum olumsuz yorumlar cok kafamı karıstırdı,mesela saglam olmadıgı, cabuk kırıldıgı, cok cizildiği, kavisli ekrana uygun koruma urunleri olmadıgı ve kavısli ekran kullanımının zor oldugu, guncellemeleerin olumsuz etkisi oldugu, ekrandaki pembe cizgi hatası ve bikaç sey daha.. bunu almazsam baska bişey alıcam bir hafta 10 gun icinde de almam gerek, bu cihazın avantajı indirimde , artı olarak elimdeki eski cihazı goturursem 220 eur daha indirimvar ve bu sekilde 400 eur ya geliyor, kendi fiyatının yarısı, ve de elimdeki wiko cok kotu, aynı firmadan 60 eur ya almıstım gecen yıl , simdi kendilerine 220 ye satmak cok hos :) ote yandans7 edge yi almazsam wikoyu ogluma verecegim, alırsam wikoyu verip s7 edge yi 400 eur almıs olacagım ve oglum icin de yine basit uygun ama wiko kadar sorunlu olmayan bişey alacagım.
bir de her yeni modelde tlf degiştiren biri degilim, alınca en az 3 yıl kullanmam gerek, ancak en cok saglam olmadıgı ve yazılım sorunları oldugu yonundeki yorumlarkafamı karıstırdı
tavsiyeleriniz nedir?

not: s7 edge almazsam 300 eur civarında huawei p10 lite, 650 eur huawei p10, veya 450 eur samsung galaxy A5, su anki dğer secenekler , tabii bu durumda elimdeki wikodan kurtulamayacagım...
S7 edge ilk surumelerindeydi pembe ekran ve duzeltildi. Degisim yapilsi bundan korkmayiniz. Her telefonu guncellemeyle yavaslatirlar fakat s7 edge amiraldir ve android de guncellemeyle yavaslatmak yerine guncellemeleri keserler. Android de 2 buyuk guncelleme alirsin 3 senede guvenlik alirsin. Sonra sana guncelleme gondermezler eldekini kullanirsin. Onun icin al gitsin telefonu ) not: s8 kullanicisiyim

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61

S8 ekraninda ki ALGI ve
S7 Edge tercihimde ki hakliligimiz :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
tavsiyeleriniz nedir?

S7 Edge ile hiçbiri yarışamaz S7 edge al geç

S8 ekraninda ki ALGI ve
Alakası yok. Şu kanaldaki bilgisizin de birşey diyecem olmayacak. Dünyanın en büyük telefon üreticisinin patlama yaşadığı S7sinin satışlarını bile katlayan S8 ve LGnin amiral gemisi G6 (s8e ekran formatı çok yakın) için oyunlarda uygulamalarda en geç bir kaç ay içinde uyumluluk sağlanmayacak mı ? Boş laf yemin ediyorum. Bu videoyu izledim konuşmak için konuşmuş
S8 le bir yenilik geldi ve bu yenilik daha emekleme aşamasında.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

S8 ekraninda ki ALGI ve

Bu videodaki en ve tek mantıklı kısım sanal tuşlar çıkınca ekranın s7edge'e eşitlenmesi mevzu onun dışındakiler geyik çünkü adamlar tam ekran modunu da koymuşlar 'yok görüntünün bir kısmını yiyor' vs hikâye. Ama sanal tuşlar çıktığı zaman telefon 5.5 inç orası doğru.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
S7 Edge ile hiçbiri yarışamaz S7 edge al geç

Alakası yok. Şu kanaldaki bilgisizin de birşey diyecem olmayacak. Dünyanın en büyük telefon üreticisinin patlama yaşadığı S7sinin satışlarını bile katlayan S8 ve LGnin amiral gemisi G6 (s8e ekran formatı çok yakın) için oyunlarda uygulamalarda en geç bir kaç ay içinde uyumluluk sağlanmayacak mı ? Boş laf yemin ediyorum. Bu videoyu izledim konuşmak için konuşmuş
S8 le bir yenilik geldi ve bu yenilik daha emekleme aşamasında.

Şimdi gördüm dediğinin altına imzamı atarım bu kadar büyük firma bu sistemi optimize edemeyecekse bu teknolojiyi neden yapsın sadece samsung yapmadı ayrıca xiaomide mi mixte yaptı o da mı algı yaptı onunda önünde parmak izi yok ama mi6 da var o da sanal tuş koydu.
Ben fanboyluk yapmıyorum birde kedinin uzanamadığı misali gibi olucak ama ben s7yi bırakıp s8 almam ikisi arasından yine s7 alırım neden ben bu telefonu alırken önünde parmak izi okuyucu var xz ile s7 arasında çok gidip gelmiştim ama sanal tuş çok güzel değil

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

S8 ekraninda ki ALGI ve
Istsdigin uygulamayi full gosterebiliyorsun full ekran tercih sana kalmis. Oyunlarda hop cokuyor asagi video ilerkende ayni sekilde. Ah ah nereden vuracaklarini bilemediler bu s8 i uzuluyorum:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
bende s7 edge ile xz arasında kaldım :) ama tavsıye alabilirim :)
Açık konuşayım. XZ iyi bir cihaz hele 2200 lira civarında gayet güzel 400-500 daha zorlayamayanlar için gayet güzel bir cihaz fakat
S7 Edge varsa XZ bi kenarda dursun.
Bak yazmaya üşeniyorum niye böyle diyorsun dersen açıklarım direk inandıysan hiç açıklamaya gerek yok.

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
Açık konuşayım. XZ iyi bir cihaz hele 2200 lira civarında gayet güzel 400-500 daha zorlayamayanlar için gayet güzel bir cihaz fakat
S7 Edge varsa XZ bi kenarda dursun.
Bak yazmaya üşeniyorum niye böyle diyorsun dersen açıklarım direk inandıysan hiç açıklamaya gerek yok.

neden :) s7 edge tasarımı geçelim karşılaştırırken performans aynı zaten minimal farklar var .

M

Murat Burç

SDN Okuru
düşük ışık bilmiyorum ama xz nin kamerası her türlü yener kanaatindeyim çok video izledim karşılaştırma
Allah aşkına hocam git onu al o zaman ne diyeyim ben sana ? ne diye bize soruyorsun bu kadar çok biliyorsan ?
S7 Edgenin kamerası gece bariz iyi gündüz ise OIS avantajı var özellikle 4K ve FHD60 FPSde
Gündüz fotoğraftada OIS avantajı var çünkü XZde elin titrerse Zoomlar gitti.

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
Allah aşkına hocam git onu al o zaman ne diyeyim ben sana ? ne diye bize soruyorsun bu kadar çok biliyorsan ?
S7 Edgenin kamerası gece bariz iyi gündüz ise bi OIS avantajı var özellikle 4K ve FHD60 FPSde
oıs videoda işe yarar fotografta değil :) biz fotograf kalitesini konuşuyoruz ama tşk ler fikirlerin için :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
oıs videoda işe yarar fotografta değil :) biz fotograf kalitesini konuşuyoruz ama tşk ler fikirlerin için :)
Şayet cihazda OIS varsa iyi bir OISse cihaz enstantene değerini artırır ISOyu azaltır bu yüzden green ve noıse az olur.OIS geceleri daha çok fark eder. Gündüz ise cihaz titremelerinden dolayı oluşan zoomlardaki bozukluğu minumuma indirir.
Tamam eyvallah karşılaştırma izlemişsiniz de bir kaç tane de OIS ne işe yarar onunda videosunu izleyin sonra gelin bir daha konuşalım lütfen.

Fuat Koyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar benim arkadaşıma yurtdışından S6 edge telefon geldi SM-925A koduna sahip bi telefon ama bu koda sahip S6 edge modeline nougat güncellemesi gelmiş fakat yine S6 edge SM-925F modeline gelmiş ben bu telefona o romu yüklesem olur Mu?? Bilen arkafaşlar acil yardımcı olabilir mi ??

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar benim arkadaşıma yurtdışından S6 edge telefon geldi SM-925A koduna sahip bi telefon ama bu koda sahip S6 edge modeline nougat güncellemesi gelmiş fakat yine S6 edge SM-925F modeline gelmiş ben bu telefona o romu yüklesem olur Mu?? Bilen arkafaşlar acil yardımcı olabilir mi ??
Yüklenmez. Aynı numara olması lazım. Sorunlara yol açabilir

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
bende s7 edge ile xz arasında kaldım :) ama tavsıye alabilirim :)
Şimdi benim gibi ön taraftaki parmak izi takılmayacaksan bunu geçelim ama tasarım ekran olarak s7 her türlü önde ips ekran paneli falan değil bu zamanda herkes oled'e geçiyor. Kamera sony steadyshot kullanıyor bu da fotoğraf ve fullhd 60fps desteklemiyor izlemişsin videoları ama buna dikkat etmemişsin sony xz 30fps de çalışıyor maalesef gündüz kullanımda dediğin doğru çok fark etmeyecek ama öğleden sonra 5'ten sonra diyafram değeri öne çıkar( s7 f/1.7 xz f/2.0 burada yine ön planda) performans olarak ikisinide alsan sırıtmaz memnun bırakır pil konusunda ben s7den memnunum ama 6.0 da gördüğüm ekran süresi aramıyor değilim. Sarjım bitmiyor orası ayrı ama s7 1.5 gün taşıyordu beni ses konusunda xz yi bilmiyorum ama s7 stereo olsun isterdim xz type c getirdi fakat 2.0 olarak çalışıyor burası ayrı bir durum tek avantajı iki türlü takabiliyorsun kullanıcıyı kandırmış 3.1 değil yani üst segment cihazdan 2.0 hız almak üzer.

Devran0637

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasada ki çizikler ve bu kaç yerde ezik var diye Samsung telefonu garanti dışı bırakıyor ekranı paranla deistircen diyor başına gelen varmı

Devran0637

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IMG_20170518_131113.jpg

IMG_20170518_131108.jpg

IMG_20170518_131102.jpg

Stigma4885

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. s7 edge de fotoğraf çekerken bildiğiniz üzere fotoğrafların 3 sn lik videosunu da kayıt ediyor.. ve bence muhteşem bir özellik.. bu fotoğrafları bilgisayara veya internet üzerinde yedekleme yaptığım zaman o 3 sn lik video da kayıt oluyor mu? olmuyorsa onlarıda saklamak için ne yapmalıyım teşekkürler şimdiden...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdi benim gibi ön taraftaki parmak izi takılmayacaksan bunu geçelim ama tasarım ekran olarak s7 her türlü önde ips ekran paneli falan değil bu zamanda herkes oled'e geçiyor. Kamera sony steadyshot kullanıyor bu da fotoğraf ve fullhd 60fps desteklemiyor izlemişsin videoları ama buna dikkat etmemişsin sony xz 30fps de çalışıyor maalesef gündüz kullanımda dediğin doğru çok fark etmeyecek ama öğleden sonra 5'ten sonra diyafram değeri öne çıkar( s7 f/1.7 xz f/2.0 burada yine ön planda) performans olarak ikisinide alsan sırıtmaz memnun bırakır pil konusunda ben s7den memnunum ama 6.0 da gördüğüm ekran süresi aramıyor değilim. Sarjım bitmiyor orası ayrı ama s7 1.5 gün taşıyordu beni ses konusunda xz yi bilmiyorum ama s7 stereo olsun isterdim xz type c getirdi fakat 2.0 olarak çalışıyor burası ayrı bir durum tek avantajı iki türlü takabiliyorsun kullanıcıyı kandırmış 3.1 değil yani üst segment cihazdan 2.0 hız almak üzer.
FHD 60 destekliyor 4k desteklemiyor fhd60da 3 eksenliye düşüyor
Ve s7de USB 2.0 sanırım
Xzyi bilmiyorum