Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

baby_face_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese merhaba, öncelikle hayırlı Ramazanlar dilerim. S7 edge kullanıyorum. Samsung kablosuz hızlı şarj cihazı aldım. Cihazı kullanmak istediğimde tam dolum için 3 saat 5 dakika süre gösteriyor ve "kablosuz şarj" ibaresi yer alıyor. Acaba hızlı şarj özelliği aktif mi olmuyor yoksa bu süre normal mi? Teşekkür ederim.
Kablolu hızlı şarj özelliği aktif mi?

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Herkese merhaba, öncelikle hayırlı Ramazanlar dilerim. S7 edge kullanıyorum. Samsung kablosuz hızlı şarj cihazı aldım. Cihazı kullanmak istediğimde tam dolum için 3 saat 5 dakika süre gösteriyor ve "kablosuz şarj" ibaresi yer alıyor. Acaba hızlı şarj özelliği aktif mi olmuyor yoksa bu süre normal mi? Teşekkür ederim.
Benim kablosuz hızlı şarj iki saat gösteriyor. Adaptörü değiştirip başka bir adaptör ile dene ama onda da hızlı şarj olsun

sahinilkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
s7 edge kullanıyorum ortalama 2 gün şarjı gidiyor 4 saat ekran süresi alıyorum sizce nasıl?

nemkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah nasip etti black s7 edge bir tane aldım da arkadaşlar bir sorum olacak. AOD hareket sensörüne ayarlanabiliyor mu ? Yoksa belirlediğim saatlerde mi hep açık kalıyor.

Furkan KARADAVUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son bi kaç gündür s7 edge telefonum da ekran kapanınca wifi kesiliyor ayarlardan sürekli açık tutma seçeneğini de yaptım ama sorun düzelmedi ne yapmam gerekiyor

VeysiTekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kablosuz hızlı şarj iki saat gösteriyor. Adaptörü değiştirip başka bir adaptör ile dene ama onda da hızlı şarj olsun
Hocam orjinal adaptör ile bağladım kablosuz hızlı şarj cihazına ama öyle gösteriyor. Takarken kablosuz hızlı şarj yazmıyor. sadece kablosuz şarj yazıyor. ayarlara baktım ama kablosuz hızlı şarj diye bir ayar yok. aksesuarlar içinde de yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam düz bağlantıda yani kablolu iken hızlı şarj oluyor ama kablosuzda olmuyor. orjinal kendi şarj adaptörü ve kablosunu kablosuz şarj cihazına bağladım ama sonuç aynı.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hocam orjinal adaptör ile bağladım kablosuz hızlı şarj cihazına ama öyle gösteriyor. Takarken kablosuz hızlı şarj yazmıyor. sadece kablosuz şarj yazıyor. ayarlara baktım ama kablosuz hızlı şarj diye bir ayar yok. aksesuarlar içinde de yok

Hocam düz bağlantıda yani kablolu iken hızlı şarj oluyor ama kablosuzda olmuyor. orjinal kendi şarj adaptörü ve kablosunu kablosuz şarj cihazına bağladım ama sonuç aynı.
Kablosuz sarj aletin hizli sarji destekliyormu?

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yok güç tasarrufu kapalı yüksek performansta olduğu halde oluyor bu evin içinde wifi kullanıyorum diğer cihazlarında olmuyor
Ayarlar wifi sağ üstten gelişmiş gir. Resimdeki işaretli yer gibi yap düzelmesi lazım
152fe9c3c48fb5b561f269f65a4b28e6.jpg

VeysiTekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam düz bağlantıda yani kablolu iken hızlı şarj oluyor ama kablosuzda olmuyo
Kablosuz sarj aletin hizli sarji destekliyormu?
Evet destekliyor ne yapacağımı bilemedim sorun nerede acaba
link vermem doğru olur mu bilmiyorum. eğer yanlış ise yöneticiler silebilir. Kullandığım ürün bu arkadaşlar.
Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Valla tam tersini düşünüyorum 6s den s8 e geçtim renault megane den woswagen cc ye geçmiş gibi hissediyorum kendini ekranın çözünürlüğünü ayarlama çift pencere iris tarayıcı suya dayanıklılığın acayip iyi olması iphone dan daha iyi parmak izi okuması ön kamera 6s e göre uçuş yaptırdı arka kamera desen yemin ederim sana gözümden aydınlık çekiyor nabız stres vücuttaki oksijen oranını ölçme hızlı şarj muhteşem ekran muhteşem ekran kasa oranı arayüz tasarımı mükemmel içinden çıkan kulaklık harika bu özelliklerde 3600TL bi cihaz için bedeva

nemkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisi olan var mı acaba ?
Allah nasip etti black s7 edge bir tane aldım da arkadaşlar bir sorum olacak. AOD hareket sensörüne ayarlanabiliyor mu ? Yoksa belirlediğim saatlerde mi hep açık kalıyo

VeysiTekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu videoda kablosuz hızlı şarj ayarını gördüm ama benim telefonumda böyle bir kısım göremedim. Sizin telefonlarınızda böyle bir ayar var mı?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Bilgisi olan var mı acaba ?
Allah nasip etti black s7 edge bir tane aldım da arkadaşlar bir sorum olacak. AOD hareket sensörüne ayarlanabiliyor mu ? Yoksa belirlediğim saatlerde mi hep açık kalıyo
Sensöre göre çalışıyor diye biliyorum. Cebine koyunca telefonu aod kapanıyor diye biliyorum. Ne zaman acik kalip kalmayacagini ayarlayabiliyorsunuz

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ekranı masaya gelecek şekilde koyarsan da aod ekranı oto kapanır.

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Furkan KARADAVUT Android 7 mi 6 mı kullanıyorsun. Birde dediğimi yaptıktan sonra telefonu yeniden başlattın mı?
Güç tasarrufları kapalı olsun. Eğer açıksa resimdeki gibi olmalı
f3cf37fd200fc10943534a1663d0d83b.jpg

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hocam düz bağlantıda yani kablolu iken hızlı şarj oluyor ama kablosuzda olmuyo

Evet destekliyor ne yapacağımı bilemedim sorun nerede acaba
link vermem doğru olur mu bilmiyorum. eğer yanlış ise yöneticiler silebilir. Kullandığım ürün bu arkadaşlar.
Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı
Bu cihazlar hizli kablosuz sarz desteklemiyor hocam destekleyenler 200 lira civarinda

Trde pahali aliexpressten alabilirsin aynisi bende var hizli sarj destekliyor

10 W Hızlı Hızlı için Kablo ile QI Kablosuz Şarj Şarj Ped samsung galaxy s7 edge note 5/s6 kenar ve tüm qi-etkin cihazlar
10W Fast Quick QI Wireless Charger Charging Pad with Cable for Samsung Galaxy S7 Edge Note 5/S6 Edge+ and All Qi Enabled Devices-in Mobile Phone Chargers from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)

Son düzenleme:

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
s7 de telefonu tam şarj edip telefonu açıyorum hiç bir şey yapmadan %96 a düşüyor şarj kırkbeşdakika içinde bu normalmi sizdede oluyormu böyle

Hurafe26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 gündür Samsung S7 kullanıyorum. Bugün ilginç bir kullanım süresi ile karşı karşıyayım. Gerçek değerdir umarım
Hiç güç moduna almadım ve yavaş şarj ettim. Tam doldurduktan sonra çıkardım şu an durum bu beklentimin çok fazla üzerinde oldu.

Screenshot_20170530-130957.png
Screenshot_20170530-130952.png

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim telefonda bir sorun var o zaman saat 11 00 de şarjdan çektim saat 14 15 hiç oynamadım telefonla şu an %93 e indi şarj