mertcankaraman20
Doçent
Arkadaşlar s6 edge+ tan s7 ye gecilirmi
Bence geçilmez. Zaten güzel bir cihaz. Performans çok bir fark ta yok zatenArkadaşlar s6 edge+ tan s7 ye gecilirmi
Peki s7 edge e gecilirmiBence geçilmez. Zaten güzel bir cihaz. Performans çok bir fark ta yok zaten
Kesinlikle ve kesinlikle tekrar tekrar söylüyorum geçilmez.Bem S7ye ara verip 1 hafta Note 5 kullandım gündüz kamrayı fark etmezsin gece kamera daha iyi S7nin suya dayanıklılık var ama note 5e bir bardak su dökülse hiçbirşey olmaz. Günlük kullanımda performans farkı çok hissedilmiyor. Nougat ile daha iyi olmuştur Note 5ve S6+. S7 ve S7 Edge arasında da batarya ,edge ekran ve ekran boyutu farkı var. Çok fark yok yani. Geçeceksen Note 8 geç öbür türlü elindeki cihazı tut.Suyu çıkasıya kadar kullan.Hatta Note 8e bile geçme çok zengin biri değilsen.Arkadaşlar s6 edge+ tan s7 ye gecilirmi
SagolasinNo problem o zaman. Doyasiya fotografli gunler)
@batuhansakalar söz sendeSelamlar arkadaslar iphone 7 kullanicisiyim. Performansindan cok memnunum ama boyut ve ekran cozunurlugunu pek begenmiyorum samsung daha iyi bu konuda. S8 e gecmem sizce mantikli olurmu ? Bu soruyu sormamin sebebi sadece performans yuzunden. Cunku youtube de kronometre ile yapilan hiz testlerinde hep iphone aliyor. Siz memnun musunuz s7 edge ve S8 kullananlar
Hemen geç derimSelamlar arkadaslar iphone 7 kullanicisiyim. Performansindan cok memnunum ama boyut ve ekran cozunurlugunu pek begenmiyorum samsung daha iyi bu konuda. S8 e gecmem sizce mantikli olurmu ? Bu soruyu sormamin sebebi sadece performans yuzunden. Cunku youtube de kronometre ile yapilan hiz testlerinde hep iphone aliyor. Siz memnun musunuz s7 edge ve S8 kullananlar
Peki sizler plus olani mi yoksa normal olani mi onerirsiniz ? Gerek var mi plus almayaHemen geç derim
Murat hocam sende bilgilisin seninde yorumunu alalim@batuhansakalar söz sende
S8 veya S8 plus fark etmez biri 5.8 biri 6.2 inç ip7den her türlü çok daha büyük ip7den S8e geçecek gücün varsa Note 8 beklePeki sizler plus olani mi yoksa normal olani mi onerirsiniz ? Gerek var mi plus almaya
--- Gönderi Güncellendi ---
Murat hocam sende bilgilisin seninde yorumunu alalim
Eyvallah hocamS8 veya S8 plus fark etmez biri 5.8 biri 6.2 inç ip7den her türlü çok daha büyük ip7den S8e geçecek gücün varsa Note 8 bekle
İzleEyvallah hocam
Yuva yıkan deyip çekileyim sen anla.Bence de note 8 mantıklı. Sizce note 8 çıktığında ne kadar olur
Hepsini izledim hocam cok sagol sarj konusunda ozellikle hayran biraktiİzle
A8 2016 note 5 işlemcisine ve note 5den 1gb düşük rame sahip S8in yarı gücünde. s7den güçsüz
Bunları izle kafanda soru işareti kalmaz.
Paran varsa ip7den note 8e geç beklemen gerekecek 5 ay
Gerej yok plus almana. S8 kullaniyorum. Buyuk ekranli telefon seven biri olarak 5.8 gayet buyuk. Sadece kasası minimal oldugu icin kucuk geliyor. Merak etmeyin ekrana doyuyorsunuzPeki sizler plus olani mi yoksa normal olani mi onerirsiniz ? Gerek var mi plus almaya
Murat hocam sende bilgilisin seninde yorumunu alalim
Aynen hocam dogrudurGerej yok plus almana. S8 kullaniyorum. Buyuk ekranli telefon seven biri olarak 5.8 gayet buyuk. Sadece kasası minimal oldugu icin kucuk geliyor. Merak etmeyin ekrana doyuyorsunuz
S8 grubuna bak sarj sonucu aticamAynen hocam dogrudur
Peki s7 edge nin de pil performansini nasil buluyorsunuz
Çeşitli senaryolara göre değişmekle birlikte s8 plusa yakın gibi ne yaptığına bağlıAynen hocam dogrudur
Peki s7 edge nin de pil performansini nasil buluyorsunuz
Ekleyeyim Android ekran süresi ios kullanım süresine eşit değildir. Android ekran süresi ekran kapalı iken saymaz ios sayar.S8 grubuna bak sarj sonucu aticam
Yeni Touchwiz launcheri kurulabiliyordu zaten geri kalan herşey kuruluyordu.S7 edge için S8 romu çıkmış vay be
Değişirse S8in Touhcwizi gelirArkadaşlar size bir soru.
Sizce S7'ye Nougat 7.1 ne zaman gelecek?
Ve gelince öyle ahım şahım kayda değer bir değişiklik olacak mı yoksa pek birşey değişmez mi?
Samsung 8.0 baslicak gibi. 7.1 icin zaman cok gecti. 7.1 ile ugrasmas samsung. Cunku yeni surume yeni seyler ekleyebilirler. Calismalar baslamistirArkadaşlar size bir soru.
Sizce S7'ye Nougat 7.1 ne zaman gelecek?
Ve gelince öyle ahım şahım kayda değer bir değişiklik olacak mı yoksa pek birşey değişmez mi?
Bende yok öyle bir sorunArkadaşlar telefonun dokunmatiği takılıyor siz de de oluyor mu?
Yazılımsaldır inşallah güncelleme ile çözülürBende yok öyle bir sorun
Kılıfla mı kullanıyorsunuz?Herkese merhaba, öncelikle hayırlı Ramazanlar dilerim. S7 edge kullanıyorum. Samsung kablosuz hızlı şarj cihazı aldım. Cihazı kullanmak istediğimde tam dolum için 3 saat 5 dakika süre gösteriyor ve "kablosuz şarj" ibaresi yer alıyor. Acaba hızlı şarj özelliği aktif mi olmuyor yoksa bu süre normal mi? Teşekkür ederim.