özkan kurucu
Öğrenci
Bende sadece kılıf var.
Ve çok çok temiz kullanmıyorum. Bende çizik yok![]()
cebe ya da çantaya falan konulduğunda bozuk para yoksa çizilmez herhalde değil mi, o kadar dayanıksız değil yani

Bende sadece kılıf var.
Ve çok çok temiz kullanmıyorum. Bende çizik yok![]()
Gorilla koruması bosuna koymuyorlar rahat olcebe ya da çantaya falan konulduğunda bozuk para yoksa çizilmez herhalde değil mi, o kadar dayanıksız değil yani![]()
Note 5 i kilifsiz kullandim 1.5 sene kilif cok kaba yaptı diye. Düştügude oldu elimden geldigince dikkat etmeye calistim. S8 de thin fit kilif oldugu icin tasarimi bozmayan kilifli kullaniyorum. Ekran yine ayni eskisi gibi.o zaman kılıfsız özgürce kullanmaya devam![]()
Evet stock rom TR romu yüklemek istiyorum.Nasıl rom?
Normal yazılım romu mu?
Gümüş S7ye şu kılıf yakışır. Dafoni Samsung Galaxy S7 Kılıf Güçlü Koruma Tough Power Açık Graygio .. GittiGidiyor'da 275730321Beyler S7 için Ekran koruyucu öneri var mi siteden veya marka ? Sert cam taktım tuşlar temas etmiyor o yüzden nano iyi olur diye düşündüm
Ayrıca kılıf da lazım sadece arka kapak için .. renk silver titanyum cihaz... acil bekliyorum
Hocam çok kaba olur yaa cihazın kibarlığı gider ölür
Hocam çok kaba olur yaa cihazın kibarlığı gider ölür önemli olan zaten kibar ve şık görünmesi
Beyler S7 için Ekran koruyucu öneri var mi siteden veya marka ? Sert cam taktım tuşlar temas etmiyor o yüzden nano iyi olur diye düşündüm
Ayrıca kılıf da lazım sadece arka kapak için .. renk silver titanyum cihaz... acil bekliyorum
Şunun sana uyan rengini bulup alabilirsinS7 edge için bi kılıf önerir misiniz spigen neo hybrid gun istiyodum ama 80 tl çok pahalı
Abi ikisinde kullanmadım ama kesinlikle sd kart tavsiye ederim çok güzel olmanın yanında öğrenci olmasam alacağım sd kart diyebilirim bir sorun yaşamazsın bence 4k video kayıtta falan da sıkıntı çıkarmaz. Standa gelince iyi bir aksesuar ona verilecek para dokunmazsa alınabilir hem bu sayede usb portunu tak çıkardan bozulma riski azalır fakat hızlı olanı alın derim 2 türlü varmış galiba onu iyi araştırınSamsung 128 evo plus micro sd kullanan arkadaş var mı acaba? Bugün almayı planlıyorum. Birde kablosuz hızlı şarj standı. Sepete ekledim. Sabah ödemesini yapacağım. Ancak yorumlar benim için önemli. Ofiste çok sık şarja tak çıkar yaptığım için kablosuz şarj şart oldu artık.
Pil tek kelimeyle BERBAT.Yabancı kaynaklardan bakıyorum Mayıs güncellemesi için hiç iyi şeyler söylemiyorlar. Son durum nedir sizde? @SONG JOONG KI
Pil tek kelimeyle BERBAT.
Ayrıca sim kilit ekranı çok geç geliyor ilk açılışta.
Arada kasma var.
Eğer gelirse geçmeyin kesinlikle.
Acaba biz s8 alalım diye mi yapıldıDiğer sorunlar hakkında bilgim yoktu ama pil konusunda çok fazla şikayet var. Bende yüklememekten yanayım. Yükleyenler olursa duruma bakıp geçerim belki. İlginç bir güncelleme olmuş doğrusu.
Acaba biz s8 alalım diye mi yapıldı![]()
Geçilmez zatenNote 4'den yenilerde geçtim. S8'e geçecek gücüm kalmadı.![]()
Galaxy S7 Case Neo Hybrid Crystal
S7 Edge icin almistim hala da kullaniyorum. Hem tasarimi kapatmiyor hem de ince. Tuslar ise orjinalindeki gibi basma hissiyati veriyor.
Geçilmez zaten
Performansımız hala s8 ile aynı. 4 yıl gider daha en az
Bende s7 için bu kılıftan düşünüyorum sararma yaptımı birde saten silver ile gun metal renkleri arasında kaldım telefonum siyah renk hangisi sizce
Yok artık yahuAcaba biz s8 alalım diye mi yapıldı![]()
Note 5 i kilifsiz kullandim 1.5 sene kilif cok kaba yaptı diye. Düştügude oldu elimden geldigince dikkat etmeye calistim. S8 de thin fit kilif oldugu icin tasarimi bozmayan kilifli kullaniyorum. Ekran yine ayni eskisi gibi.
o zaman kılıfsız özgürce kullanmaya devam![]()
Note 5 i kilifsiz kullandim 1.5 sene kilif cok kaba yaptı diye. Düştügude oldu elimden geldigince dikkat etmeye calistim. S8 de thin fit kilif oldugu icin tasarimi bozmayan kilifli kullaniyorum. Ekran yine ayni eskisi gibi.
Aynen oyle kilif kullan bir tane tasarımı bozmayan mis gibi. Adamlar ekrana o kadar yatirim yapip incelikler dosuyorlar. Biz gidip 100 tl cam takiyoruzVallaha bende ilk geldigi gunden beri ekran koruyucu kilif kullaniodum. Sizin yorumlarinizi okudum haklisiniz adamlar youtube da ne testler yapiolar ekran cizilmio hasar gormuyor. Cikardim jelatini megersem simsiyah olmuşsuanda ekrana bakiyorum yemin ederim cam gibi keskin.... kullanmicam jelatin kilif falan aldigimiz telefonu öldürüyoruz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada s7 edge kullaniyorum. Kilif olarak spigen kristal kullabiyorum ida yetip artiyor. Ekran koruyucu cam olmadigi surece streç film den baska bi espirisi olmayan jelatinleri kullanmama karari aldim. Aldigim telefondan zevk almak istiyorum artik. Cidden yok. Ekranin guzelligini bitirmişim....
şeffal al geç ya. Hem bozmuyor hem koruyorAynen oyle kilif kullan bir tane tasarımı bozmayan mis gibi. Adamlar ekrana o kadar yatirim yapip incelikler dosuyorlar. Biz gidip 100 tl cam takiyoruz![]()
şeffal al geç ya. Hem bozmuyor hem koruyor![]()
Galaxy S7 Kılıf, Spigen Crystal Shell - Spigenseffaf da cok korumuyor
cizilmeye karsi iste oda takinti yapanlar icin. Zaten cam takmak öldürüyor.