Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Mayis guncellemesi ne zaman gelecek TR ye? Yemin ederim Samsung un su guncelleme politikasi yuzunden nefret ettigim apple a gecicem. Sinirlerimi altust ediyorlar ya
50 mb lik seyle mi tatmin oluyorsun? Gelecek iste mayisin ortasi daha:) takinri yapmayin şöyle seyleri komik

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Mayis guncellemesi ne zaman gelecek TR ye? Yemin ederim Samsung un su guncelleme politikasi yuzunden nefret ettigim apple a gecicem. Sinirlerimi altust ediyorlar ya
Apple da eskisi kadar stabil değil artık. Varsın geç olsun güç olmasın cihazda sıkıntı yoksa boşverin.

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
50 mb lik seyle mi tatmin oluyorsun? Gelecek iste mayisin ortasi daha:) takinri yapmayin şöyle seyleri komik
Yahu takinti yapmiyorum :) adamlara çatir çatir guncelleme geliyor. Android One platformuna uye degiliz malesef ilk guncellemeyi alamiyoruz. Samsung da bu işi cok agirdan satiyor ona kiziyorum. Yoksa cihazimla aramda duygusal bag var :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Apple da eskisi kadar stabil değil artık. Varsın geç olsun güç olmasın cihazda sıkıntı yoksa boşverin.
Cok sukur cihazimda hic bi sıkıntı yok. Sadece guncelleme politikasina uyuz oluyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yahu takinti yapmiyorum :) adamlara çatir çatir guncelleme geliyor. Android One platformuna uye degiliz malesef ilk guncellemeyi alamiyoruz. Samsung da bu işi cok agirdan satiyor ona kiziyorum. Yoksa cihazimla aramda duygusal bag var :)

Cok sukur cihazimda hic bi sıkıntı yok. Sadece guncelleme politikasina uyuz oluyorum.
Google o ise el atmis iste shiftdelete yazdi. Android 8 ve sonrasi icin artik guncellemelerin hizli yayinlanmasi icin proje basladi. Direk google hazir hale getirmiş olacak. Ureticiler uyum problemleri yasamayacam buda guncelleme olayini çözecektir. Guvenlik guncellemeleri hep ay sonu geliyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Always on varken bu kap kullanmazdim. Ama meraklisina güzel bir ürün. Hayırlı olsun

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Always on varken bu kap kullanmazdim. Ama meraklisina güzel bir ürün. Hayırlı olsun
Olay hem koruma hemde şekil olsun diye 250 lira verip bende almam ama 119 lira bedava kargo orjinal ürün diye aldim bence s8deki özellikler bunada gelecek güncellemeyle

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
pil kullanım durumum ekran görüntüsündeki gibi nasıl sizce
pil kullanımı.jpg

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ekran açık ss bu işte.güç artı ana menü tuşuna basıp ekran görüntüsü aldım sonrada bilgisayardan yolladım

M

Murat Burç

SDN Okuru
ekran açık ss bu işte.güç artı ana menü tuşuna basıp ekran görüntüsü aldım sonrada bilgisayardan yolladım
Ekrana tıklayınca böyle bir yer çıkıyor
Screenshot_20170518-152811.png

Ayrıca resim yükle diyerek telefondan atabilirsin .
Daha önce hangi model telefon kullanıyordun ?

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
s4 kullanıyordum ekrana nasıl tıkılıyınca hangi menüde bu çıkıyor

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Uzunlamasına ekran görüntüsü nasıl aldınız?

ekran görüntüsü aldığınız zaman aşağıda ekran görüntüsünü kaydr diye bir şık çıkıyor oradan
Ekli dosyayı görüntüle 22852
SS alınca bu çıkıyor en soldaki ne basıyorsun

Attığın pil yerindeki ekran yazan yere tıklayinca geliyor

cihaz bakımı pil bölümüne giriyorum orada ekran yazan yer yok

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ekranı açık tutsam bir gün bile gitmez bu pil neyse boşuna uğraştık yani senin dediğinie göre telefonu çok kullanırsam şarjı dahamı uzun gidecek:)

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Oo aldın mı hayırlı olsun. Güle güle kullan:)
Teşekkür ederim kanka 3589₺ ye aldım fiyat uygun mu sence
ekranı açık tutsam bir gün bile gitmez bu pil neyse boşuna uğraştık yani senin dediğinie göre telefonu çok kullanırsam şarjı dahamı uzun gidecek:)
Evet arkadaş doğru söylüyor çünkü telefonlar beklemede çok şarj yer ama aktif kullanırsan daha çok ekran süresi alırsın