WhereIsMyMind
Öğrenci
Arkadaşlar odin ile stock rom kurarken Ap dosyasının yanında BL CP CSC dosyaları ne işe yarıyor? Ben kurulum sonrası 0 bir şekilde kullanmak isiyorum. Geçen yaptığımda telefon eski halindeydi.
Günaydın. Launcher'i nereden edindiniz?O iş çok karışık ve riskli. Launcher ile idare etmek en iyisi![]()
Sam mobiledan sanırımGünaydın. Launcher'i nereden edindiniz?
APK Version Archive buyur kardeşim.Ama AOD yi yüklemiyoSam mobiledan sanırım
Bütün galaxy s8 uygulamalarını bulabilirsinAPK Version Archive buyur kardeşim.Ama AOD yi yüklemiyo
Hocam package ile ben yapmıştım ama yine çakışıyor ya hepsini devre dışı bırakmadım yada olmuyor öyleO çakışmaları gidermek için package disable isimli programla kendi paketlerinizi silin. S8 paketlerini gömün. Çakışma olmaz o zaman
Ekran görüntüsü al ve buraya at kendi telefonundan Güç tuşu+ ana tuş ayrıca aldıktan sonra çıkan sol alttaki daah fazla yakal ile sayfanın aşağısında kalan yerleride alabilirsin ayrıca ekrana tıkla ve ordan da ekran görüntüsü atSelam s7 nin dördüncü şarjı %15 e düştü şarj veriler resimdeki gibi nasıl normalmi sizce ?Ekli dosyayı görüntüle 22736
İşte ekrana tıklayıp ss atman gerekiyor. O listede Ekran yazarresimde görüldüğünden başka bir şey yok aşağıda çalışan programlar var sadece
Attığına göre yorum yaparsak tek şarjla 2 gün kullanmışsın cihazı bu iyi gayet iyi.şarja taktım artık o listede yazan ekran da ne olursa normal değerler oluyor atamam ss falan ben anlamam o kadar
Telefonu aktif kullanman gerekiyor pilin bittiğinde orda ekranın ne kadar açık kaldığını bize ekran görüntüsü atman gerekiyor ki pil durumun nasıl bir yorum yapabilelim.evette hiç bir şey yapmadım bu sürede wifi açıktı mesajlar geldi birde bir kaç telefon görüşmesi yaptım o kadar
Isin komikligi teli ne kadar aktif kullanirsan ekran suresi o kadar uzun sarj suresi o kadar dusuk oluyor. ( ornek ekran suresi 6.5 saat normal sarj suresi 1 gun ) tam tersini yapinca da sarj suresi uzun ekran suresi kisa oluyor ( ornek 4.5 saat ekran 2.5 gun sarj suresi ).Bence onemli olan ekrandan ziyade normal sarj suresi.Cunku teli her zaman aktif kullanmiyorsun.Arada muzik aciyorsun aod acik oluyor indirme yapiyorsun ve ekran kapaliyken yaptigin icin bunlari ekran suresinden saymiyor ama teli kullanmis oluyorsun.O yuzden normal sarj suresi 1 gun ve ekranda 4.5 - 5 saat altina dusmuyorsa s7 edge icin iyidir bence.Telefonu aktif kullanman gerekiyor pilin bittiğinde orda ekranın ne kadar açık kaldığını bize ekran görüntüsü atman gerekiyor ki pil durumun nasıl bir yorum yapabilelim.
Kardeşim o Bildirim Hatırlatıcısı.Kapattığın zaman tekrarlamaz.Ayarlar>Erişilebilirlik>Bildirim Hatırlatıcısı.Bu yolu izle ve kapalı konuma getir.Isin komikligi teli ne kadar aktif kullanirsan ekran suresi o kadar uzun sarj suresi o kadar dusuk oluyor. ( ornek ekran suresi 6.5 saat normal sarj suresi 1 gun ) tam tersini yapinca da sarj suresi uzun ekran suresi kisa oluyor ( ornek 4.5 saat ekran 2.5 gun sarj suresi ).Bence onemli olan ekrandan ziyade normal sarj suresi.Cunku teli her zaman aktif kullanmiyorsun.Arada muzik aciyorsun aod acik oluyor indirme yapiyorsun ve ekran kapaliyken yaptigin icin bunlari ekran suresinden saymiyor ama teli kullanmis oluyorsun.O yuzden normal sarj suresi 1 gun ve ekranda 4.5 - 5 saat altina dusmuyorsa s7 edge icin iyidir bence.
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde benim tele bazen hatta cogu zaman bildirimler bir kac kez tekrarli sekilde geliyir.Ornegin faceden mesaj geldi diyelim.Acik okuyorum cevap yazip siliyorum. 1 saat icinde yine ayni bildirim geliyir.Bu sizdede var mi yoksa sosyal medya uygulamalarindan kaynakli bende bulunan bir sorun mu anlamadim ?
Bu dediğine aynen katılıyorum.Isin komikligi teli ne kadar aktif kullanirsan ekran suresi o kadar uzun sarj suresi o kadar dusuk oluyor. ( ornek ekran suresi 6.5 saat normal sarj suresi 1 gun ) tam tersini yapinca da sarj suresi uzun ekran suresi kisa oluyor ( ornek 4.5 saat ekran 2.5 gun sarj suresi ).Bence onemli olan ekrandan ziyade normal sarj suresi.Cunku teli her zaman aktif kullanmiyorsun.Arada muzik aciyorsun aod acik oluyor indirme yapiyorsun ve ekran kapaliyken yaptigin icin bunlari ekran suresinden saymiyor ama teli kullanmis oluyorsun.O yuzden normal sarj suresi 1 gun ve ekranda 4.5 - 5 saat altina dusmuyorsa s7 edge icin iyidir bence.
Birde benim tele bazen hatta cogu zaman bildirimler bir kac kez tekrarli sekilde geliyir.Ornegin faceden mesaj geldi diyelim.Acik okuyorum cevap yazip siliyorum. 1 saat icinde yine ayni bildirim geliyir.Bu sizdede var mi yoksa sosyal medya uygulamalarindan kaynakli bende bulunan bir sorun mu anlamadim ?
Bende almayi dusunuyorum ama edge icin.Var midir acaba onlarda.Ozellikle siyahi tr piyasasinda kalmamis herhalde.Koskaca Ankara da bulamadim bir turlu.Bugün s7 me pdateknolojiden orjinal led bildirimi kılıf aldım. Samsung mağazasında 250tl burda 120 tl garanti bonusa 3 taksit kargo bedava adamları aradım sordum neden piyasadan ucuz diye toplu alım yapmışlar o yüzden ucuz dedi orginal genpadan alınma samsung türkiye garantili ürün dediler yarın gelir deneyimlerimi yazacam almak isteyen varsa bence bu fiyata hiç kaçırmasınlar
Zaten acik degil.Baska bir sıkıntı var.Kardeşim o Bildirim Hatırlatıcısı.Kapattığın zaman tekrarlamaz.Ayarlar>Erişilebilirlik>Bildirim Hatırlatıcısı.Bu yolu izle ve kapalı konuma getir.
Bende almayi dusunuyorum ama edge icin.Var midir acaba onlarda.Ozellikle siyahi tr piyasasinda kalmamis herhalde.Koskaca Ankara da bulamadim bir turlu.
Zaten acik degil.Baska bir sıkıntı var.
Stokta yok 189 liraymış s7 edge için piyasada var ama 250 300 arasıBende almayi dusunuyorum ama edge icin.Var midir acaba onlarda.Ozellikle siyahi tr piyasasinda kalmamis herhalde.Koskaca Ankara da bulamadim bir turlu.
Zaten acik degil.Baska bir sıkıntı var.
Güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 22807
Kılıf geldi 119 tl %100 orjinal nerdeyse 250 liraya alacaktım samsung bayiden iyiki almamışım pdateknoloji iyiki varsin
Akıllı saat alma.s7 için uygun fiyatlı akıllı saat tavsiye edebilecek olan varmı alışveriş sitelerine baktım ama bilgim olmadığı için karar veremedim
Neden alma diyosunuz sorabilir miyim ? Bende S3 frontier almayı düşünüyorumda neden böyle dediğinizi merak ettim ?Akıllı saat alma.
Gear S2 kullanıcısı olarak söylüyorum
Gereksiz.Neden alma diyosunuz sorabilir miyim ? Bende S3 frontier almayı düşünüyorumda neden böyle dediğinizi merak ettim ?
Benim ki hevesti. O paraya değmediğini anladım. Bir olayı yok bunların.Siz neden aldınız o zaman ha bide neden gereksiz sorabilirmiyim yada neden dolayı soğudunuz ??