Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Katipadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bana halen gelmedi bu zikkim 7.0 guncellemesi turkiye uretimi telefon :( s7 edge

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ekrani degistir bisey olmaz. Bu kadar kasma 2. El ekran takmiyorlar zaten:). Mis gibi kullan cihazini ilk 1 ay degisim var. Parca degisecek. Bu kadar yani
Simdi mesela ben parmak izi okuyucu icin garantiye verdim diyelim elram degistirmeden degisim olmuyor mu ve ekranida degistirmesi iyi mi sizce ? Su anki ekran canavar gibi sonra sikinti cikarmaz degil degil mi ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Simdi mesela ben parmak izi okuyucu icin garantiye verdim diyelim elram degistirmeden degisim olmuyor mu ve ekranida degistirmesi iyi mi sizce ? Su anki ekran canavar gibi sonra sikinti cikarmaz degil degil mi ?
Cikarmaz 0 takicaklar rahat olabilirsin. Parmak izinde degisiyor mu ekran bilmiyorum

Assln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3000 tl civarı bi bütçem var ve 3 telefon arasında gidip geliyorum s7 edge iphone 6s plus ve iphone 7 yaklaşık 3 yıldır s5 kullanıyorum daha önce iphone kullanmadım gönlüm ve mantığım s7 edge e çok yakın ama ne yalan söyliyim içimde bi İOS merakı var sizce hangi telefonu almalıyım

M

Murat Burç

SDN Okuru
3000 tl civarı bi bütçem var ve 3 telefon arasında gidip geliyorum s7 edge iphone 6s plus ve iphone 7 yaklaşık 3 yıldır s5 kullanıyorum daha önce iphone kullanmadım gönlüm ve mantığım s7 edge e çok yakın ama ne yalan söyliyim içimde bi İOS merakı var sizce hangi telefonu almalıyım
S7 edgenin rakibi 7 plus
Gerisi boş
Hoş o senaryoda da S7 Edge seçerdim

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Ios merakını herhangi bir teknolojik mağazaya gidip teşhir ürünlerini deneyerek giderebilirsin. Androidin nasıl bir nimet olduğunu 15-20 dakika ios kullandıktan sonra anlıyor insan :D

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yeni güncelleme ile gelen açılış animasyonu çok kötü olmuş. Kapatma yolu varmı diğer animasyonlara dokunmadan

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Fiyat performans bt kulaklik önerebilecek var mı ?
Bluedio t2+ aliexpressde var parasına göre bedava ben 1 yıldır kullanıyorum şarj süresi ses kalitesi hafıza kartı fm radyo bluetooth herşey var cihazda hatta pili ölse dahi ilerde kablolu bile dinleyebiliyorsun cihaz çöp olmuyor hiçbir şekilde
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben direk google playden indirdim ya :D
Bu s8 arayuzu sonraki güncellemelerle s7lere gelecek muhakkak çünkü sinyalini verdiler en son guncellemeden sonra yazılım güncelleme ekranı sadeleşmiş zaten ara ara kendi uygulamalarida yavaş yavaş s8 ikonlarına dönüyor yapamayanlar üzülmesin

Assln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ios merakını herhangi bir teknolojik mağazaya gidip teşhir ürünlerini deneyerek giderebilirsin. Androidin nasıl bir nimet olduğunu 15-20 dakika ios kullandıktan sonra anlıyor insan :D
Kardeşim 6s plus kullanıcısı ama İOS merakı derken daha uzun süren bi tecrübeyi kasteddim ama dediğinize az çok katılıyorum sonuçta özgürlüğü seviyoruz

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Ben powerbankle gezerim iphone 7 alırım 32gb ile takılırım diyorsan deneyebilirsin s7 veya s7 edge alırsan öncelikle rahatlıkla hem kulaklık olarak hemde uygulama olarak müzik dinleyebileceksin. Android ile İos karşılaştırılamaz. Windows mac gibi düşün o da öyledir android ve windows arka sürekli çalıştırıp kullanan bir sistem ios sürekli kapatıyor tercih senin günlük kullanımda sarj ederken müzikten feragat ediceksin ya da tam tersi tercih senin.

Yeni güncelleme ile gelen açılış animasyonu çok kötü olmuş. Kapatma yolu varmı diğer animasyonlara dokunmadan
Geliştirici seçenekleri açık mı değilse, Ayarlar/Yazılım Bilgisi/Yapım numarasına 5-6 kere tıklayın geliştirici seçenekleri çıkacak. Ayarlar/Geliştirici seçenekleri ile aşağıda animasyonların ölçekleri var onları kapatıp birazda olsa sarja etkisi olucaktır.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Kardeşim 6s plus kullanıcısı ama İOS merakı derken daha uzun süren bi tecrübeyi kasteddim ama dediğinize az çok katılıyorum sonuçta özgürlüğü seviyoruz

Ben de bunu söylemeye çalışıyorum eğer daha önce hiç ios kullanmadıysan yaşayacağın uzun deneyim taşı çatlatsan bir hafta sürer. O bir hafta da telefonun ne kadar gerizekalı olduğu konusunda sinir harpleri yaşamakla geçer.

Illa deneyimlemek istiyorum diyorsan da yanında yörende iphone kullanan bir arkadaşın varsa rica et bir hafta telefonları değişin, daha sonra "ben bu telefona mı para verdim" hayal kırıklığını engellemiş olursun en azından.

(Iphone'un hangi modeli olduğunun hiçbir önemi yok hepsinin gerizekalılık düzeyi 'stabil' değişen hiçbirşey yok :D)

Ios gerçekten sıkıcı derecede stabil. Stabillikten midesi bulanıyor insanın...

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Şu forumda iphone konuşulmasına şaşırıyorum ne iphone muş be gidin ıphone kisminda konuşun

Assln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu forumda iphone konuşulmasına şaşırıyorum ne iphone muş be gidin ıphone kisminda konuşun
Önemli olan platform un amacı aynı soruyu İOS platformuna da yazdım ve iki tarafında görüşünü almak istedim ayrıca bende bi samsung kullanıcısıyım emir vari konuşmak yerine saygı göstermeyi denemeni tavsiye ediyorum

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
iPhone övecek arkadaşlar ücretsiz nasıl zil sesi yapacağız onu öğretin bi hele:D

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ben de bunu söylemeye çalışıyorum eğer daha önce hiç ios kullanmadıysan yaşayacağın uzun deneyim taşı çatlatsan bir hafta sürer. O bir hafta da telefonun ne kadar gerizekalı olduğu konusunda sinir harpleri yaşamakla geçer.

Illa deneyimlemek istiyorum diyorsan da yanında yörende iphone kullanan bir arkadaşın varsa rica et bir hafta telefonları değişin, daha sonra "ben bu telefona mı para verdim" hayal kırıklığını engellemiş olursun en azından.

(Iphone'un hangi modeli olduğunun hiçbir önemi yok hepsinin gerizekalılık düzeyi 'stabil' değişen hiçbirşey yok :D)

Ios gerçekten sıkıcı derecede stabil. Stabillikten midesi bulanıyor insanın...
Yaw bluetooth ile başka markalara bağlanmayan bir telefonun adını anmak bile mide bulandırıcı.
Saçmalığın ötesi birşey.
Resmen size arabayı satıyorlar direksiyonu vermiyorlar.
Neymiş ios'muş.
Şeyimin kenarı.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yaw bluetooth ile başka markalara bağlanmayan bir telefonun adını anmak bile mide bulandırıcı.
Neymiş ios'muş.
Şeyimin kenarı.
Ama kasmıyor ve samsung çok kötü pis ıyyy.
Allahım ya.
Yıkın şu tabularınızı shipple'lar

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Saçmalığın ötesi birşey.
Resmen size arabayı satıyorlar direksiyonu vermiyorlar.
Neymiş ios'muş.
Şeyimin kenarı.
ben bluetooth bile kullanmıyorum nfc ve android beam ile süper dosya aktarımı var Android'den Android'e yav İos'in ios'e faydası yok iphone 7 ile çekilen fotoğrafı arkadaş iphone 5 cihazına whatsapptan yolluyor böyle saçma teknoloji kullanımı olur mu? Adamlar telefonla müzik dinleyemiyor gelmiş olsun iphone artık suya dayanıklı diyor

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ben bluetooth bile kullanmıyorum nfc ve android beam ile süper dosya aktarımı var Android'den Android'e yav İos'in ios'e faydası yok iphone 7 ile çekilen fotoğrafı arkadaş iphone 5 cihazına whatsapptan yolluyor böyle saçma teknoloji kullanımı olur mu? Adamlar telefonla müzik dinleyemiyor gelmiş olsun iphone artık suya dayanıklı diyor
Onu da marsta yaşam bulmuş gibi anlatıyorlardı:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
kudur.PNG

Tahmin edin bu kim :D

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Onu da marsta yaşam bulmuş gibi anlatıyorlardı:D
iphone 5 kullanan arkadaşım iphonedan başka birşey kullanamam diyip iphone 7 fiyatlarından dolayı bana samsung soruyor s7 önerdim a7 2017 ye düştü en son j5-j7 prime varmış kanka nasıl diyor kafa zehir sonra samsung donuyor olum resim güzel çekmiyor diyor fotoğrafa resim diyen galiba sadece iphone kullanıcıları

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bunun nedeni bilen varmı?kırmızı harflerle "bootloader exception Ast_start ox10000 "gibi şeyler yazıyor.öğleden beri takılıp kaldı.telefonda açılmıyor

Ekli dosyalar

• 318708087620.jpg
    318708087620.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 374

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Şunu dene bi bakalım orta tuş ses kısma ve güçe aynı anda basıyor
önce teşekkürler sizden başka burada yardım eden kimse yok
güç +ses kısma ve ortaki tuşa aynı anda basmayı çoğu zman yapıyorum.ama bazen işe yaramıyor.bu görüntü ilk defa oldu.daha önceleri batarya yüzde 80 civarlarında sürekli kapanıp kalır,şarja taktığım halde şarj olmazdı.1 gün hiç dokunmayıp şarja taktığımda bakıyorum yüzde sıfır olmuş ve dolmaya başlıyor.bu işlem bazen işe yarıyor ama bazende böyle hiçbir tepki vermiyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
önce teşekkürler sizden başka burada yardım eden kimse yok
güç +ses kısma ve ortaki tuşa aynı anda basmayı çoğu zman yapıyorum.ama bazen işe yaramıyor.bu görüntü ilk defa oldu.daha önceleri batarya yüzde 80 civarlarında sürekli kapanıp kalır,şarja taktığım halde şarj olmazdı.1 gün hiç dokunmayıp şarja taktığımda bakıyorum yüzde sıfır olmuş ve dolmaya başlıyor.bu işlem bazen işe yarıyor ama bazende böyle hiçbir tepki vermiyor
Şuan işe yaradı mı ?