Katipadam
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar bana halen gelmedi bu zikkim 7.0 guncellemesi turkiye uretimi telefon
s7 edge

Simdi mesela ben parmak izi okuyucu icin garantiye verdim diyelim elram degistirmeden degisim olmuyor mu ve ekranida degistirmesi iyi mi sizce ? Su anki ekran canavar gibi sonra sikinti cikarmaz degil degil mi ?Ekrani degistir bisey olmaz. Bu kadar kasma 2. El ekran takmiyorlar zaten. Mis gibi kullan cihazini ilk 1 ay degisim var. Parca degisecek. Bu kadar yani
Cikarmaz 0 takicaklar rahat olabilirsin. Parmak izinde degisiyor mu ekran bilmiyorumSimdi mesela ben parmak izi okuyucu icin garantiye verdim diyelim elram degistirmeden degisim olmuyor mu ve ekranida degistirmesi iyi mi sizce ? Su anki ekran canavar gibi sonra sikinti cikarmaz degil degil mi ?
Bu suya dayanıklılık meselesini doğru dürüst bilgi veren duymadım ben servis açıp kapatırsa suya dayanıklılık gidiyor mu kalıyor mu ?Cikarmaz 0 takicaklar rahat olabilirsin. Parmak izinde degisiyor mu ekran bilmiyorum
Bunuda bilmiyorum oyle sey sacma ama bilmiyorumBu suya dayanıklılık meselesini doğru dürüst bilgi veren duymadım ben servis açıp kapatırsa suya dayanıklılık gidiyor mu kalıyor mu ?
S7 edgenin rakibi 7 plus3000 tl civarı bi bütçem var ve 3 telefon arasında gidip geliyorum s7 edge iphone 6s plus ve iphone 7 yaklaşık 3 yıldır s5 kullanıyorum daha önce iphone kullanmadım gönlüm ve mantığım s7 edge e çok yakın ama ne yalan söyliyim içimde bi İOS merakı var sizce hangi telefonu almalıyım
3000 tl civarı bi bütçem var ve 3 telefon arasında gidip geliyorum s7 edge iphone 6s plus ve iphone 7 yaklaşık 3 yıldır s5 kullanıyorum daha önce iphone kullanmadım gönlüm ve mantığım s7 edge e çok yakın ama ne yalan söyliyim içimde bi İOS merakı var sizce hangi telefonu almalıyım
Bluedio t2+ aliexpressde var parasına göre bedava ben 1 yıldır kullanıyorum şarj süresi ses kalitesi hafıza kartı fm radyo bluetooth herşey var cihazda hatta pili ölse dahi ilerde kablolu bile dinleyebiliyorsun cihaz çöp olmuyor hiçbir şekildeFiyat performans bt kulaklik önerebilecek var mı ?
Bu s8 arayuzu sonraki güncellemelerle s7lere gelecek muhakkak çünkü sinyalini verdiler en son guncellemeden sonra yazılım güncelleme ekranı sadeleşmiş zaten ara ara kendi uygulamalarida yavaş yavaş s8 ikonlarına dönüyor yapamayanlar üzülmesinBen direk google playden indirdim ya![]()
Kardeşim 6s plus kullanıcısı ama İOS merakı derken daha uzun süren bi tecrübeyi kasteddim ama dediğinize az çok katılıyorum sonuçta özgürlüğü seviyoruzIos merakını herhangi bir teknolojik mağazaya gidip teşhir ürünlerini deneyerek giderebilirsin. Androidin nasıl bir nimet olduğunu 15-20 dakika ios kullandıktan sonra anlıyor insan![]()
Ben powerbankle gezerim iphone 7 alırım 32gb ile takılırım diyorsan deneyebilirsin s7 veya s7 edge alırsan öncelikle rahatlıkla hem kulaklık olarak hemde uygulama olarak müzik dinleyebileceksin. Android ile İos karşılaştırılamaz. Windows mac gibi düşün o da öyledir android ve windows arka sürekli çalıştırıp kullanan bir sistem ios sürekli kapatıyor tercih senin günlük kullanımda sarj ederken müzikten feragat ediceksin ya da tam tersi tercih senin.3000 tl civarı bi bütçem var ve 3 telefon arasında gidip geliyorum s7 edge iphone 6s plus ve iphone 7 yaklaşık 3 yıldır s5 kullanıyorum daha önce iphone kullanmadım gönlüm ve mantığım s7 edge e çok yakın ama ne yalan söyliyim içimde bi İOS merakı var sizce hangi telefonu almalıyım
Geliştirici seçenekleri açık mı değilse, Ayarlar/Yazılım Bilgisi/Yapım numarasına 5-6 kere tıklayın geliştirici seçenekleri çıkacak. Ayarlar/Geliştirici seçenekleri ile aşağıda animasyonların ölçekleri var onları kapatıp birazda olsa sarja etkisi olucaktır.Yeni güncelleme ile gelen açılış animasyonu çok kötü olmuş. Kapatma yolu varmı diğer animasyonlara dokunmadan
Kardeşim 6s plus kullanıcısı ama İOS merakı derken daha uzun süren bi tecrübeyi kasteddim ama dediğinize az çok katılıyorum sonuçta özgürlüğü seviyoruz
Bırak konuşsunlar da görüp doğru yola yönlendirelimŞu forumda iphone konuşulmasına şaşırıyorum ne iphone muş be gidin ıphone kisminda konuşun
Önemli olan platform un amacı aynı soruyu İOS platformuna da yazdım ve iki tarafında görüşünü almak istedim ayrıca bende bi samsung kullanıcısıyım emir vari konuşmak yerine saygı göstermeyi denemeni tavsiye ediyorumŞu forumda iphone konuşulmasına şaşırıyorum ne iphone muş be gidin ıphone kisminda konuşun
Yaw bluetooth ile başka markalara bağlanmayan bir telefonun adını anmak bile mide bulandırıcı.Ben de bunu söylemeye çalışıyorum eğer daha önce hiç ios kullanmadıysan yaşayacağın uzun deneyim taşı çatlatsan bir hafta sürer. O bir hafta da telefonun ne kadar gerizekalı olduğu konusunda sinir harpleri yaşamakla geçer.
Illa deneyimlemek istiyorum diyorsan da yanında yörende iphone kullanan bir arkadaşın varsa rica et bir hafta telefonları değişin, daha sonra "ben bu telefona mı para verdim" hayal kırıklığını engellemiş olursun en azından.
(Iphone'un hangi modeli olduğunun hiçbir önemi yok hepsinin gerizekalılık düzeyi 'stabil' değişen hiçbirşey yok)
Ios gerçekten sıkıcı derecede stabil. Stabillikten midesi bulanıyor insanın...
Ama kasmıyor ve samsung çok kötü pis ıyyy.Yaw bluetooth ile başka markalara bağlanmayan bir telefonun adını anmak bile mide bulandırıcı.
Neymiş ios'muş.
Şeyimin kenarı.
Ama kasmıyor ve samsung çok kötü pis ıyyy.
Allahım ya.
Yıkın şu tabularınızı shipple'lar
Sen onu elimde kamerada arka arkaya 4 defa donan 2-3 saatlik(evet 2-3 saaatlik yeni ) 6Se söyleTelefon o kadar hiçbirşey yapmıyor ki kasmıyor kasamıyor
Ios'u gömmelere doyamadık yalnız adamlar bunları okusa kalp krizi geçirir![]()
ben bluetooth bile kullanmıyorum nfc ve android beam ile süper dosya aktarımı var Android'den Android'e yav İos'in ios'e faydası yok iphone 7 ile çekilen fotoğrafı arkadaş iphone 5 cihazına whatsapptan yolluyor böyle saçma teknoloji kullanımı olur mu? Adamlar telefonla müzik dinleyemiyor gelmiş olsun iphone artık suya dayanıklı diyorYaw bluetooth ile başka markalara bağlanmayan bir telefonun adını anmak bile mide bulandırıcı.
Saçmalığın ötesi birşey.
Resmen size arabayı satıyorlar direksiyonu vermiyorlar.
Neymiş ios'muş.
Şeyimin kenarı.
Onu da marsta yaşam bulmuş gibi anlatıyorlardıben bluetooth bile kullanmıyorum nfc ve android beam ile süper dosya aktarımı var Android'den Android'e yav İos'in ios'e faydası yok iphone 7 ile çekilen fotoğrafı arkadaş iphone 5 cihazına whatsapptan yolluyor böyle saçma teknoloji kullanımı olur mu? Adamlar telefonla müzik dinleyemiyor gelmiş olsun iphone artık suya dayanıklı diyor
iphone 5 kullanan arkadaşım iphonedan başka birşey kullanamam diyip iphone 7 fiyatlarından dolayı bana samsung soruyor s7 önerdim a7 2017 ye düştü en son j5-j7 prime varmış kanka nasıl diyor kafa zehir sonra samsung donuyor olum resim güzel çekmiyor diyor fotoğrafa resim diyen galiba sadece iphone kullanıcılarıOnu da marsta yaşam bulmuş gibi anlatıyorlardı![]()
Şunu dene bi bakalım orta tuş ses kısma ve güçe aynı anda basıyorbunun nedeni bilen varmı?kırmızı harflerle "bootloader exception Ast_start ox10000 "gibi şeyler yazıyor.öğleden beri takılıp kaldı.telefonda açılmıyor
önce teşekkürler sizden başka burada yardım eden kimse yokŞunu dene bi bakalım orta tuş ses kısma ve güçe aynı anda basıyor
Şuan işe yaradı mı ?önce teşekkürler sizden başka burada yardım eden kimse yok
güç +ses kısma ve ortaki tuşa aynı anda basmayı çoğu zman yapıyorum.ama bazen işe yaramıyor.bu görüntü ilk defa oldu.daha önceleri batarya yüzde 80 civarlarında sürekli kapanıp kalır,şarja taktığım halde şarj olmazdı.1 gün hiç dokunmayıp şarja taktığımda bakıyorum yüzde sıfır olmuş ve dolmaya başlıyor.bu işlem bazen işe yarıyor ama bazende böyle hiçbir tepki vermiyor