orhn91
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
aqua mail indir demişinizya onu diyorum. yani birşey indirmeden o gömülü uygulamadan otomatik mailleri alamazmıyım
S7 için ekran koruyucu öneriniz varmı aklımda Spigen var sizin tavsiyeniz nedir
Home tusunun kilcal cizildigi dogru 5 aydir ekran jelatinsiz ve kilifsiz kullaniyorum hicbir sknti yok ekranda cizik fln yok pembe cizgiyede olur veya olmaz diye birsey diyememiyi günler bı sorum olaxak s7 edge alacam ekranın cabuk kırıldıgını hasas oldgnu ve ekrqnda pembe cızgınıb olustugunu home tusununda cabuk cızıldgnı duydum almayı dusunuyordm suan oyle durdum beklıyp arastrym aranısda uZun zamandr kullanan var mı ?
o cızıkler yuzunden parmak ızı bı skntı cıkarmıyor dmı tavsiye edermsn 5 aydr kullanıyorsn parasını hakkedıyor muHome tusunun kilcal cizildigi dogru 5 aydir ekran jelatinsiz ve kilifsiz kullaniyorum hicbir sknti yok ekranda cizik fln yok pembe cizgiyede olur veya olmaz diye birsey diyemem
o cızıkler yuzunden parmak ızı bı skntı cıkarmıyor dmı tavsiye edermsn 5 aydr kullanıyorsn parasını hakkedıyor muHome tusunun kilcal cizildigi dogru 5 aydir ekran jelatinsiz ve kilifsiz kullaniyorum hicbir sknti yok ekranda cizik fln yok pembe cizgiyede olur veya olmaz diye birsey diyemem
Benim parmak izimin bir kısmı baya baya parçalandı. Bir sıkıntı yok okumada.
Hatta daha hızlı okumaya başladı![]()
Calisiyor parmagini koyar koymaz aciyor kardesim bu zamana kadarda hic bir skntisini gormedim ben tavsiye ederim ayrica verdigin parayi hakeden bir telefonpek
o cızıkler yuzunden parmak ızı bı skntı cıkarmıyor dmı tavsiye edermsn 5 aydr kullanıyorsn parasını hakkedıyor mu
--- Gönderi Güncellendi ---
pek
o cızıkler yuzunden parmak ızı bı skntı cıkarmıyor dmı tavsiye edermsn 5 aydr kullanıyorsn parasını hakkedıyor mu
eywl kardsm yardmlarnz ıcın iphone 6s s7 edge arasında kalmıstm ekranı 1 mılyar flan die duydum ama s7 edge cok guzel bı telefon alacgm umarm pısman olmamCalisiyor parmagini koyar koymaz aciyor kardesim bu zamana kadarda hic bir skntisini gormedim ben tavsiye ederim ayrica verdigin parayi hakeden bir telefon
Pisman olmazsin ayrica ekrana sert bir darbe yemezse bisey olmuyor benim telefon cep yuksekliginden dustuydu bisey olmadieywl kardsm yardmlarnz ıcın iphone 6s s7 edge arasında kalmıstm ekranı 1 mılyar flan die duydum ama s7 edge cok guzel bı telefon alacgm umarm pısman olmam
birisi cevap veremezmi? başına böyle bişey gelen yokmu? mailler otomatik gelmiyor. illa programı açmam gerekiyor. otomatik mail geldiğinde bildirim alabilmek için ne yapmam lazım ? sadece şarja takınca otomatik olarak alıyor mailleri. diğer türlü uyarı vermiyor ve mail gelmiyor.
Düştüdusuerdun mu yoksa zmanlamı oyle parcalandı
Ya şu 1.5 gün şarj götürenler bana da bunun yöntemini söyleyebilir mi bende aynı ayarları yapayım bu şarj olayı can sıkmaya başladı en sonunda pili degistirtircek bana bu sorun nougat güncellemesini yapmadım acaba ondan mı böle erken bitiyor şarjım bu kadar fark ediyor mu yani güncelleme.
Ekran suresi kac saatDurum bu bir terslik var mı
Ekran %36 yaziyorya gonderigin resimdeO nereden bakılıyor
Ortalamaya bakilirsa guzel sorun aramana gerek yok bende yogun kullanimda 4.5 saatten fazla alamiyorumŞuan %25 şarjım
Arka plan senkron sürekli açık ancak orta güç tasarrufu açık siyah tema ve kapalı ortamda ekran parlaklığı otomatik ayar ortada kullandım. İş için yoğun kullanım 2 şirket 2 özel mail toplamda günlük 150 civarı mail alımı ve gönderimi, 40 dk civarı telefon konuşması skype yazışmaları biraz whatsapp, haber ve kısa browser gezintileri, 10 dk tapatalk, 20 dk gazete okuma 1 saat simcity oyunu hepsi wi-fi ile yalniz 30 dk kadar sadece 4.5G kullanıldı. Bluetooth ile gear s3 sürekli bağlı kullanım sürem.
Bu şekilde 1.5 gün imkansız tabiki ancak yoğun günde bile akşamı rahat çıkartıyor.![]()
![]()
Ortalamaya bakilirsa guzel sorun aramana gerek yok bende yogun kullanimda 4.5 saatten fazla alamiyorum