sonerozkaynak
Asistan
Ekli dosyayı görüntüle 18082
Düz s7 ekran sürem. İngiltere romu
Benimkide düz ekran s7 bunun 3 saati youtube 1 saati normal oyun gerisi haber internet v.s
Ekli dosyayı görüntüle 18082
Düz s7 ekran sürem. İngiltere romu
Çok uzun ya
O zaman servis deneyelim çünkü bayağı kötü %20.Daha dün resetledim sıkıntı orada.![]()
Çok uzun ya
--- Gönderi Güncellendi ---
O zaman servis deneyelim çünkü bayağı kötü %20.
Evet nougat tan beri bendede öyle hemde daha 2 gün oldu reset atalıHayır değil. Marshmallow'dayken hiçbir şekilde yüzdelik dilime bile girmezdi Android OS. Ama Nougat'a geçtikten sonra aşırı bir artış ve tüketim başladı.
Tema adı black edition hicbir ayar yok sadece ekran full hdHangi tema bu acaba
Bir de acaba ayarlarınız nasıl öğrenebilir miyim ? Mesela efektleriniz kapalı mı vb. ?
Arkadaşlar bazen instagram donuyor. Sebebi nedir
Evet nougat tan beri bendede öyle hemde daha 2 gün oldu reset atalı
Bende de bazen sinemalar hepsiburada tarzı bir kaç uygulama duruyorArkadaşlar bazen instagram donuyor. Sebebi nedir
Kotadan yemiyor limitsiz kullaniyorum. Cihazim note 5Benim hep otomatikte olduğu için sıkıntı yokAkıllı telefon biraz çalışacak. Onla da ben mi uğraşacağım
Fizy logosu gördüm orda. Kota yiyor mu durum nasıl? Birde Tr romu mu? Bazı kaynaklar romlarda yediğini söyledi de
Hattınız turkcell muhtemelen, tarifede önemlidir kotadan yememesi içinKotadan yemiyor limitsiz kullaniyorum. Cihazim note 5![]()
4G+ yazıyorda ondan yabancı rom mu diye sordum.Kotadan yemiyor limitsiz kullaniyorum. Cihazim note 5![]()
Bende kurmuştum ama bende böyle yazıyor bilmiyorum nedenini![]()
![]()
Ben cihazi turkiye romu kurdum ama hagla bu yazio nedendir
Galaxy appste olabilir. Apk olarak ta bulabilirsinizBeyler dün varmıydı hatırlamıyorum ama bugün telefonu aldığımda Dosyalarım klosörü-ikonu artık ne diyorsanız yoktu. Biyere taşınmış olacağını düşünüp heryere baktım ancak bulamadım nasıl geri getiririz yardım!!!!!!
Sammobile 'dan indiren rom türkiye romu değilBende kurmuştum ama bende böyle yazıyor bilmiyorum nedenini
Phone info uygulamasını indirip romun csckodunu öğrenebilirsinizSammobile 'dan indiren rom türkiye romu değil
Neden ki? Tr diye indiriyoruz arap romu çıkıyor[emoji36]Sammobile 'dan indiren rom türkiye romu değil
Phone info uygulamasını indirip romun csckodunu öğrenebilirsiniz
Işık altında otomatik olmasa bile full parlaklıkta veya herhangi bir parlaklıkta(hangi seviyede olduğunu tam bilmiyorum) sensörler algılıyor ve otomatikman en yükseğe getiriyor. Otomatik parlaklık kapalı olsa bile buna kendin ulaşmanın imkanı yok.Telefonun ''Otomatik ekran parlaklığı'' kapalı. Ayrıca ''Uyarlanabilir ekran'' da kapalı. Amoled sinemada kullanıyorum. Şöyle bir şey var, parlaklığı sona alıyorum, odanın ışığını yakıyorum ekran görüntüsü oldukça parlak geliyor göze. Hiç bir ayarı ellemeden karanlık bir yere geçiyorum anında ekranın parlaklığı kısılıyor fakat ayarlarda hala önceki ayarda gözüküyor. Yani kendi kendine karanlığa - aydınlığa girince ayarlamaya yapıyor gibi. Bunun sebebi nedir? Ve bunu nasıl çözebilirim böyle olmasını istemiyorum. Bilen birisi yada deneyen birisi cevap verirse çok mutlu olurum.
Dosyalarım klasörü Samsung Klasörünün içinde kardeşim orayı kontrol edebilirsinBeyler dün varmıydı hatırlamıyorum ama bugün telefonu aldığımda Dosyalarım klosörü-ikonu artık ne diyorsanız yoktu. Biyere taşınmış olacağını düşünüp heryere baktım ancak bulamadım nasıl geri getiririz yardım!!!!!!
Hem cihaz rahatlamış olacak hem temizlenmiş olacak (virüs vs.).. Hemde daha iyi bir kullanım olacaktır..Arkadaşlar android sürümünü yükseltmeden önce teli sıfırlamak neden faydalı ?