Mert.konal
Asistan
Emin olun aramayacaksınız çok şık kullanışlı bir arayüz gelecekGeçen günde yazmıştım.
Bence o çok beklediğimiz Nougat marsmelowu aratır bize.
İnşallah yanılıyorumdur.
Emin olun aramayacaksınız çok şık kullanışlı bir arayüz gelecekGeçen günde yazmıştım.
Bence o çok beklediğimiz Nougat marsmelowu aratır bize.
İnşallah yanılıyorumdur.
(gelmedi) Saka bir yana cidden gelsin artik.S8 cikacak az kaldi zaten.Bu ay içinde gelirse iyidir.
Kaan abi kim?Dün Kaan abiyle konuştum en geç pazartesi veya salı kesin gelir dedi güncelleme yani erken de gelebilir
Sdn den kaan arlıKaan abi kim?
İnşallah kendi tahmini deildirSdn den kaan arlı
Senkronizasyonu ve konumu kapat. Uygulamalar kısmından kullanmadığın uygulamaları kaldır. Zaten pil rahat 1 gün yetecektir sana aşırı tel kullanımın yoksa. Hayırlı olsunBugün s7 edge imi almış bulunuyorum ayarlarimi nasıl yapmam gerek sarjimin daha çok gitmesi için bana yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler..
Senkronizasyonu ve konumu kapat. Uygulamalar kısmından kullanmadığın uygulamaları kaldır. Zaten pil rahat 1 gün yetecektir sana aşırı tel kullanımın yoksa. Hayırlı olsun
Arada girip bakabilirsin kendinSenkronizasyonkapatıldığında Gmaile mailler gelmiyor Onu nasıl halledebilirim ?
Bilmiyorum ki. Maillerimi çok takip etmiyorum. Anca 2,3 günde bi girer bakarım. Çoğu işe yaramaz oluyo zatensenk. kapalı iken otomatik mail alma mümkün değil mi ? 3. parti uygulama ile yapabilir miyiz ?
bendede oluyor o dostum vodafone ile alakalı 4.5 g de sıkıntı vaar mobil ağ ayarlarından 3g 2g yi seç 4.5 g ye ihtiyacın olmadığındaArkadaslar s7 aldim 1 hafta oldu mobil veri acilmio illa reset yeniden baslatma yapinca baglaniyo hattim vodafon hatla ilgisi varmi bilmiom genelde servis format atip geri gonderiyormus bi kac yerde baktm ne yapabilirim servisemi gitmeliyim herseyi denedim yeniden baslatiyorum mobil veri acilio sonra wifiye baglanio wifi kapatiyorum mobil veri ac kapa yapiorum yine baglanmiyo acil destek
Bende 4.5 G yazıyor.Peki sizin telefonunuzda mobil veri açıkken üst kısımda 4G mi yoksa 4.5G mi yazıyor ? Bende her zaman 4G yazıyor.
Peki hız testinde ortalama ne kadar alıyorsun ?Bende 4.5 G yazıyor.
hocam kasko yu nerden nasıl yaptırdınız acaba ? satın alma işleminden sonrada yapılaabiliyormu yadaBen telefonu kasko yaptirmistim 300tl ye 1 ay sonra ekran param parça oldu verdim kaskoya para almadan yaptılar faturada 980tlydi
Herşey açık 90 küsür uygulama kurulu hiçbir kısıtlama yok böyle de bir günü rahat çıkarıyorumSenkronizasyonu ve konumu kapat. Uygulamalar kısmından kullanmadığın uygulamaları kaldır. Zaten pil rahat 1 gün yetecektir sana aşırı tel kullanımın yoksa. Hayırlı olsun
Turkcell 4.5gPeki sizin telefonunuzda mobil veri açıkken üst kısımda 4G mi yoksa 4.5G mi yazıyor ? Bende her zaman 4G yazıyor.
175 mbPeki hız testinde ortalama ne kadar alıyorsun ?
Nereden aldıysanız öncelikle oraya götürün.Cihazınızı servise yollayıp büyük ihtimalle değişim yaparlar.O izler herhangi bir darbeden dolayı olamaz bunu söyleyeyim.Ekranla alakalı kronik bir sorun mevcut.Bu Samsungun kullandığı ekranla alakalı.Ölü piksel sayısı telefonu kullandıkça azalıyor bu da direkmen böyle bir soruna yol açıyor.--- Gönderi Güncellendi ---
Ben de şuan aynı durumdayım sabah uyandığımda bi baktım telefonun ekranı aynı sizin resimlerde olduğu gibi olmuş siz çözüm olarak en son ne yaptınız nasıl hallettin ücret falan
--- Gönderi Güncellendi ---
Merhabalar ben yaklaşık 1 aydır s7 edge telefonu aldım ve bu sabah uyandığımda ekranda siyah beyaz seritler oluşmuş ekran parlaklığını artırdıkca azalıyor kistikca büyüyor 4 serit halinde üstelik hattın üzerinden aldım tarifeye ek ne yapmam gerekiyor kendim halledebilirmiyim
Kasko yaptirabilirsin.Ama benim kaskom galiba Vodafone cep kurtaran in hizmeti telefoncuya gidip sormanızı tavsiye ederim ama detayları iyicede öğreninhocam kasko yu nerden nasıl yaptırdınız acaba ? satın alma işleminden sonrada yapılaabiliyormu yada![]()
Başkan bu ne böyle sen nerde oturuyorsun
Güzel tespit demek ki bu oparotrlerin gizliden yaptıkları bir bit inigi varBurdan herkese başıma gelen bir olayı sizede soracağım hattım turkcell ve lte volte hd ses ayarını aktif ettim. Aktif etmeden önce hat üzerinden görüntülü arama yapıp alabiliyordum ama hd ses volte aktif yapınca kendim karşı tarafı görüntülü arayabiliyordum ama kesinlikle kimseden alamiyordum neler yaptım olmadı turkcell müşteri hizmetlerini aradım onlara da dedim bana *#li bir kod girdirdi tüm yönlendirmeler iptal ettirdi ama yine olmadı turkcell müşteri hizmetlerine bu volte ayarını sordum bana sanki o ayardan kaynaklandı gibi geldi dedim ama kesinlikle alakası yok dediler. Sonra çözümü samsung müşteri hizmetlerini aramaçta bulayım dedim samsung bana telefona başka hat tak öyle dene dedi en son çare telefona format at dedi olmazsa telefonu servise gönderin dedi. Dediklerini yaptım ama sonuç yine aynı bende şu ayarı iptal ettirdim yani volte hd ses sonra hemen düzeldi. Ama kafama takılan şuydu. Ben hd ses ayarını turkcellden yaptım telefona vodafone hat taktığımda bile sanki turkcellden yaptığım telefonun donanımına etki etmiş gibi görüntülü arama alamadım buna hayret ettim. Hatta samsungun müşteri hizmetlerine bu durumu açıkladım. Düşünsenize turkcellden hd ses ayarını yapıp başka hatta geçsem kesinlikle telefon bozuk sanıp garantiye gönderecektim böyle bir saçmalık olabilirmi. Acaba sizin başınıza böyle bir olay geldimi denediniz mi
Eğer ekran görüntüsü aldığında yoksa ya pikseller ölmüştür yada büyük bir sıkıntının küçük bir başlangıcıdırEkli dosyayı görüntüle 16481 Ekli dosyayı görüntüle 16481
--- Gönderi Güncellendi ---
Pilin tam üzerinde çizdiğim gibi ufak bir nokta var cizdigimdende ufak nokta gibi screenshotta gözükmüyor ölü piksel falan mı sizce ?