S7 edge ekran koruyucu bulmak baya zor spingen gibi bi markadan almak en iyisi. Kılıfa gelice slim ince ve daha zarif duruyo ama koruması ona göre az,tough ise daha kalın(baya bi kalın) ve kaba duruyo kormasıda ona göre fazla. Şunu bunu seç demek doğru olmaz senin kararın.parmak izi okuyucu hom tuşuna basmadan çalışmıyor sanırım. spigen kılıflardan slim armor la toug armor arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? spigen ekran koruyucuyu tavsiye eder var mı?
mantıken fabrika ayarlarına geri döndüğüne mevcut yazılımlarında silinmesi gerekir.Malesef.
Keşke öyle bir imkan olsaydı.
Son yüklediğim her iki yazılımıda iptal ederdim.
telefondaki ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz? yoksa başka kamerayla mı çekiyorsunuzŞu anda 94. Sabah ta ss atıp karşılaştırılmasını yaparız[emoji6]
telefondaki ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz? yoksa başka kamerayla mı çekiyorsunuz![]()
Aynen. Keşke öyle olsaydı.mantıken fabrika ayarlarına geri döndüğüne mevcut yazılımlarında silinmesi gerekir.
windows gibi sistem geri alma özelliği olması lazım![]()
İşte bu Android sistemi yazılımdan önce benim telefonda üçüncü veya dördüncü sıradaydı.![]()
Oyun falan oynadım baya pil durumum böyle
Iyimiş ya ekran surenide atarmisin benimkide boyleOyun falan oynadım baya pil durumum böyle
Ana ekranda ekrana basili tutunca ana ekran ayarlarinda olması lazım menüsüz hersey ana ekranda ondan bahsediyorHangi özelliği anlamadım soylermisiniz merak ettim
Onun kaynağını bulmak lazım bendede tüketiyorİşte bu Android sistemi yazılımdan önce benim telefonda üçüncü veya dördüncü sıradaydı.
Yani çok az şarj yiyordu.
Ama yazılımdan sonra ya birinci yada ikinci sırada.
Yani en çok şarj yiyenlerden.
buna nerden bakıyorsunuz?İşte bu Android sistemi yazılımdan önce benim telefonda üçüncü veya dördüncü sıradaydı.
Yani çok az şarj yiyordu.
Ama yazılımdan sonra ya birinci yada ikinci sırada.
Yani en çok şarj yiyenlerden.
EtkileyiciGüç tasarrufu kullanmıyorum.
Ayarlardan pil kullanımına bakbuna nerden bakıyorsunuz?
Batırdığı felan yok hocam bunun batmış hali bile note 5 ten çok çok iyi. Bende bi aralar düşünüyodumda erken daha note 8 gelsin heleS7 edge almaya karar verdim ama güncelleme batırdı iyice nabayım
Şu anda kullandıgın cihaz nedir hocam ?S7 edge almaya karar verdim ama güncelleme batırdı iyice nabayım
Ohoho 2 katı pil performansı verir o cihaz sana en kötü haliyle bileİphone 6
Samsungun kendi yetkili servsisi.Bir sorum daha olacak samsung türkiye garantili cihaz alırsam hangi servis balıyor garantiye delta,genpa,bilişim falan bir sürü servis var