Bilmiyorum. Yeni güncellemelerle azalmış olabilir. Ben en son Haziran da açık bırakmıştımWiFi ve always on gece saati ile kullanıyorum edge ekranında güç tasarrufuna da almıyorum
aynen tembellik var.internet bağımlılık yapıp insanı tembelleştiriyor.asosyal biri oldumHavalar ısınınca gidersin. Hem sende biraz tembellik sezinliyorum, evde kalırsın bak!![]()
1 gün derken sürekli internete bağlı kalsam kaç saate şarj biter ?yani normal olarakEkran saati de götürür ama telefonun bi günü rahat çıkarması lazım oyun filan oynam
geri yükleyebiliyormuyuz?Şarj sorunu Kesinlikle yazılımla alakalı.
Ben normalde 3 günde bir şarja takarım.
Bazende 4 günde bir. Ama bu yazılımı yüklediğimden beri 2 günde bir takıyorum. Yeni yazılımın şarja yüzde yüz etkisi var.
Hemde yüzde 30 civarı bir etki. Başta böyle sonra düzelir demiş birisi ama sonradan düzelmiyor biz alışıyoruz.
Daha yeni yazılımı yüklemeyenlere tavsiyem kesinlikle yeni yazılımı yüklemeyin. Faydası yok zararı var.
Öyle bir sorun varsa kısa zamanda tekrar güncelleme yaparlar gerek yok bencegeri yükleyebiliyormuyuz?
yeni yazılımın faydası varmı yani?ben eski hiç kullanmadan direk 6.0.1 güncelledim.Öyle bir sorun varsa kısa zamanda tekrar güncelleme yaparlar gerek yok bence
Bende 100 den 60 lara düşüyor. O yüzden en iyisi gece kapatmak![]()
1 gün derken sürekli internete bağlı kalsam kaç saate şarj biter ?yani normal olarak
oyunlar internete bağlanmaktan daha mı çok şarj tüketir?
1 gün derken sürekli internete bağlı kalsam kaç saate şarj biter ?yani normal olarak
Düşüyor. Okula götürdüm dün törene. 4.5g açık 1 saatte 0 kullanımda cebimde %23 gitmişti.Cidden %40 düşüyor mu ?
Oyun şarjı çok tüketir. İnternet bağlantısı da eğer çekim gücü azsa tüketir ama oyunun yarısı kadar bile deil. Benim tüm gün net açık yaklaşık 1 saate yakin da oyun oynuyorum ama şarj rahat bi günü çıkarıyor1 gün derken sürekli internete bağlı kalsam kaç saate şarj biter ?yani normal olarak
Bende mi sıkıntı varki. Anlamadım. Bu gece açık bırakacağım. Ss atıp. Bir de sabah ss atacağım.Hocam bende şaşırdım %100 den o kadar düşmemesi lazım.
S7'nin kaç mAh bataryası var edge le aynımıBende mi sıkıntı varki. Anlamadım. Bu gece açık bırakacağım. Ss atıp. Bir de sabah ss atacağım.![]()
ben neti her açtığımda 5 dakikada şarj yüzde 1 gidiyor.üstelik tasarruf modundaOyun şarjı çok tüketir. İnternet bağlantısı da eğer çekim gücü azsa tüketir ama oyunun yarısı kadar bile deil. Benim tüm gün net açık yaklaşık 1 saate yakin da oyun oynuyorum ama şarj rahat bi günü çıkarıyor
3000 mAh s7nin 3600 edge nin.S
S7'nin kaç mAh bataryası var edge le aynımı
Oyunun hertürlüsü her telefonda şarjın anasını ağlatıyor. Dışardaysanız eve geç dönecekseniz o gün oyun oynamayacaksınız telefonun şarjı eve dönene kadar yetmesi için.
Oyun şarjı çok tüketir. İnternet bağlantısı da eğer çekim gücü azsa tüketir ama oyunun yarısı kadar bile deil. Benim tüm gün net açık yaklaşık 1 saate yakin da oyun oynuyorum ama şarj rahat bi günü çıkarıyor
1 dakikalık bir video -4K da- %1 götürüyor.peki kamera kullanımı ?video,foto çekmek ?
Yani çok kullanmıyorum günde ortalama 3 4 tane filan. Muzik filanda 1 saat dinliyorum gün sonunda buraya pil kullanımı ss atarım.peki kamera kullanımı ?video,foto çekmek ?
Malesef.geri yükleyebiliyormuyuz?
aynen tembellik var.internet bağımlılık yapıp insanı tembelleştiriyor.asosyal biri oldum![]()
Düşüyor. Okula götürdüm dün törene. 4.5g açık 1 saatte 0 kullanımda cebimde %23 gitmişti.
Video çekmekte aynı şekilde şarjını yer ama şimdi şöyle olmasın o kadar para verdik oyundamı oynamayacağız videoda mı çekmeyeceğiz gibi tabiki yapacaksınız ama şarjı azaltır bu kullanımlar.peki kamera kullanımı ?video,foto çekmek ?
Bende mi sıkıntı varki. Anlamadım. Bu gece açık bırakacağım. Ss atıp. Bir de sabah ss atacağım.![]()
O özelliği istediğimiz zaman aktif edebiliyoruz. Bende iphonedan geçtiğim için iptal ettim[emoji6]Gençler s7 edge baktım mağazada sağ alt köşedeki uygulamalar sekmesi yoktu iphone gibi çok beğendim o özrlliği nasıl aktif ediyoruz ayarların neresinde![]()