Ekim ayı güncellemesi gelmiş. Güvenlikle alakalı bir güncelleme[emoji6]Arkadaşlar bu neyin güncellemesi bugün geldi
Güncelleme kontrolüne giriyorum güncelleme yok bende?Ekim ayı güncellemesi gelmiş. Güvenlikle alakalı bir güncelleme[emoji6]
Banada gelmedi. Bilmiyorum ne çeviriyorlar. Benimkisi teknosa alım. Belki trkcll lere falan hızlı geliyordur.Güncelleme kontrolüne giriyorum güncelleme yok bende?
Bi alışamadım şu galeriye yaa. 1 ay olacak ama yok. Olmuyor[emoji34]S6 edge Plus ada geldi Samsung sonunda bize de yeni galeriyi verdi note 7 deki
Aynen hocam sağa sola kaydırmak falan biraz zor oluyor eskiden albümler falan hep göz önündeydi ama şıklık açısından bu galeri daha güzelBi alışamadım şu galeriye yaa. 1 ay olacak ama yok. Olmuyor[emoji34]
Samsung türkiye garantili mi ithalatçı mi telefon geldiğinde knox sayanın kontrol et bazı arkadaşların 1 çıkmıştı ama 0 olması lazımarkadaşlar s7 edge bugün silver renk n11 den sipariş verdim.muhtemel cuma günü elimde olacak.telefonu aldığımda neyi kontrol etmeliyim?birde serviste herhangi bir sorun olup olmadığını bazıları kontrol ettirdiklerini okumuşltum.acaba bundan servis ücret alıyor mu?
Hele şükür[emoji1]arkadaşlar s7 edge bugün silver renk n11 den sipariş verdim.muhtemel cuma günü elimde olacak.telefonu aldığımda neyi kontrol etmeliyim?birde serviste herhangi bir sorun olup olmadığını bazıları kontrol ettirdiklerini okumuşltum.acaba bundan servis ücret alıyor mu?
knox sayacı nasıl kontrol edilıyordu?daha önce söylenmişti ama unuttumSamsung türkiye garantili mi ithalatçı mi telefon geldiğinde knox sayanın kontrol et bazı arkadaşların 1 çıkmıştı ama 0 olması lazım
Hele şükür[emoji1]
Kutu yu telefonu ve şarj ı kontrol et[emoji6]
Spingenin sitesinde ekran koruyucu cam ve güzel kılıflar var ordan sipariş edebilirsin. Piyasada çok bulunmuyo zatenbende bugün itibariyle s7 edge almış bulunuyorum. kılıf ve ekran koruyucu almalımıyım? arkada tarafında cam olması beni biraz endişelendiriyo, normalde koruyucu ve kılıfa karşıyım çünkü. önerebileceğiniz marka model varsada onuda söylerseniz sevinirim.
Hayırlı olsunarkadaşlar s7 edge bugün silver renk n11 den sipariş verdim.muhtemel cuma günü elimde olacak.telefonu aldığımda neyi kontrol etmeliyim?birde serviste herhangi bir sorun olup olmadığını bazıları kontrol ettirdiklerini okumuşltum.acaba bundan servis ücret alıyor mu?
teşekkürler.Hayırlı olsun
Spingen orjinal sağlam bi marka dediğim gibu piyasada fazla seçenek yok. Spingenin sitesinden hic alışveriş yapmadım. Ama aynı ürünleri hepsiburadada, hepsiburada kendisi de satıyo oradan da alabilirsin.teşekkürler.
spingenin sitesi güvenilir mi?bende telefonu aldıktan sonra şeffaf kılıf almayı düşünüyorum.bazılarında sararma falan oluyormuş ve kılıfın yerine tam oturmadıklarını söylüyorlar
baktım fiyatı da biraz pahalı gibi.Spingen orjinal sağlam bi marka dediğim gibu piyasada fazla seçenek yok. Spingenin sitesinden hic alışveriş yapmadım. Ama aynı ürünleri hepsiburadada, hepsiburada kendisi de satıyo oradan da alabilirsin.
Hepsiburada spingenin kırlmaz camı var. Onu al youtube da nasıl yapıstiracaginin videosu var. Ordan bakarak evde kendin yap.
Hacı hemen sitede nasıl yapıldığının videosu var izle bi yere not al hangi sirayla ne yapacağını sonra tekrar izleyerek yap. Bence yaparsın.Teşekkür ederim, baktım şu sanırım:
Spigen Galaxy S7 Edge Kavisli Tam Kaplayan Ön Ekran Koruyucu Fiyatı
Lakin kendim yapabilir miyim bilemiyorum. Az para da değil ziyan edersem![]()
kullanıcı yorumlarına baktım pek memnun kalınmamışTeşekkür ederim, baktım şu sanırım:
Spigen Galaxy S7 Edge Kavisli Tam Kaplayan Ön Ekran Koruyucu Fiyatı
Lakin kendim yapabilir miyim bilemiyorum. Az para da değil ziyan edersem![]()
Way be. Bu konuda bilgisi olan biri yokmu acaba?![]()
Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşın güvenlik kamerası wifi'sine bağlandım.
İnternete girdim ve hatta 2mb bir dosya indirdim sorunsuzdu. 5 dakika sonra wifi'yi kapatıp daha sonra tekrar bağlandım ama telefon internete girmiyor.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi wifi'ye bağlı ama internete girmiyor.
Benim telefonda sorun var diye iki tane daha ayrı telefonda denedim onlardada aynı ilk bağlantıda sorunsuz internete giriyor ama wifi'yi kapatıp tekrar açınca wifi'ye bağlanıyor ama internete girmiyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana bir akıl versin.
Teşekkürlerimle.