Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S7 mi S7 edge mi?
Benim S7 de güncelleme kontrolüne giriyorum güncelleme yok.
Telefonu yeni almışsan eski güncellemeler olabilir.

Reaksiyon puanı
35
S6 edge Plus ada geldi Samsung sonunda bize de yeni galeriyi verdi note 7 deki

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Elimde s7 edge orjinal s view kilofi var ilgilenen var midir

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar s7 edge bugün silver renk n11 den sipariş verdim.muhtemel cuma günü elimde olacak.telefonu aldığımda neyi kontrol etmeliyim?birde serviste herhangi bir sorun olup olmadığını bazıları kontrol ettirdiklerini okumuşltum.acaba bundan servis ücret alıyor mu?

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Telefona clean master yükledim gereksiz dosyaları silmek için depolama izni istiyor veriyorum ekran yer paylaşimi tespit edildi diyip izin vermiyor.Ne kadar saçma birşey.Hangi uygulama sebep oluyor onu da bilmedigimden kapatamiyorum

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
yVX7ln.png

Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşın güvenlik kamerası wifi'sine bağlandım.
İnternete girdim ve hatta 2mb bir dosya indirdim sorunsuzdu. 5 dakika sonra wifi'yi kapatıp daha sonra tekrar bağlandım ama telefon internete girmiyor.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi wifi'ye bağlı ama internete girmiyor.
Benim telefonda sorun var diye iki tane daha ayrı telefonda denedim onlardada aynı ilk bağlantıda sorunsuz internete giriyor ama wifi'yi kapatıp tekrar açınca wifi'ye bağlanıyor ama internete girmiyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana bir akıl versin.
Teşekkürlerimle.

Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar s7 edge bugün silver renk n11 den sipariş verdim.muhtemel cuma günü elimde olacak.telefonu aldığımda neyi kontrol etmeliyim?birde serviste herhangi bir sorun olup olmadığını bazıları kontrol ettirdiklerini okumuşltum.acaba bundan servis ücret alıyor mu?
Samsung türkiye garantili mi ithalatçı mi telefon geldiğinde knox sayanın kontrol et bazı arkadaşların 1 çıkmıştı ama 0 olması lazım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Hele şükür[emoji1]
Kutu yu telefonu ve şarj ı kontrol et[emoji6]

baronsavas

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
bende bugün itibariyle s7 edge almış bulunuyorum. kılıf ve ekran koruyucu almalımıyım? arkada tarafında cam olması beni biraz endişelendiriyo, normalde koruyucu ve kılıfa karşıyım çünkü. önerebileceğiniz marka model varsada onuda söylerseniz sevinirim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Samsung türkiye garantili mi ithalatçı mi telefon geldiğinde knox sayanın kontrol et bazı arkadaşların 1 çıkmıştı ama 0 olması lazım
knox sayacı nasıl kontrol edilıyordu?daha önce söylenmişti ama unuttum
acaba ithalatcı garantili telefonu Türkiye garanti diye satma durumları olabilir mi?garanti belgesinden mi bunu anlayacağız yoksa telefonun imeisinden sorgulatarak mı?gerçi imei sorgulatma hep ithalatcı garabti yazıyor diye bılıyorum.sahte garanti belgeside düzenleyebilirler.şuan piyasada en uygun fiyata aldığım için çok endişeliyimservise götürüp kontrol ettirmeyi düşünüyorum.bazıları öyle yapıyor muş?
Hele şükür[emoji1]
Kutu yu telefonu ve şarj ı kontrol et[emoji6]

aynen şükür ya :D nerdeyse s8 çıkacak.bunu 1 sene sonra bunu telefonculara internetten aldığım fiyata satabilirsem s8 edge almayı düşünüyorum.internet fiyatı ile normal piyasa fiyatı arasında nerdeyse 500 tl fark var.bazı kullanıcı yorumlarında da okudum kutu açılmış etıketı değiştirilmiş şekilde yorumlar yazılıyor.aam telefonlarda sroun falan yok dıyorlar.
yine aynı satıcı bana gold renk satmaya çalıştı.elimde başka yok dedi.bende iptal ediyorum diyınce bir bakayım falan dıyerek sonra mecbur gönderdi :)

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
bende bugün itibariyle s7 edge almış bulunuyorum. kılıf ve ekran koruyucu almalımıyım? arkada tarafında cam olması beni biraz endişelendiriyo, normalde koruyucu ve kılıfa karşıyım çünkü. önerebileceğiniz marka model varsada onuda söylerseniz sevinirim.
Spingenin sitesinde ekran koruyucu cam ve güzel kılıflar var ordan sipariş edebilirsin. Piyasada çok bulunmuyo zaten

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Hayırlı olsun

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
teşekkürler.
spingenin sitesi güvenilir mi?bende telefonu aldıktan sonra şeffaf kılıf almayı düşünüyorum.bazılarında sararma falan oluyormuş ve kılıfın yerine tam oturmadıklarını söylüyorlar
Spingen orjinal sağlam bi marka dediğim gibu piyasada fazla seçenek yok. Spingenin sitesinden hic alışveriş yapmadım. Ama aynı ürünleri hepsiburadada, hepsiburada kendisi de satıyo oradan da alabilirsin.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Spingen orjinal sağlam bi marka dediğim gibu piyasada fazla seçenek yok. Spingenin sitesinden hic alışveriş yapmadım. Ama aynı ürünleri hepsiburadada, hepsiburada kendisi de satıyo oradan da alabilirsin.
baktım fiyatı da biraz pahalı gibi.
şeffaf kılıf kullanan varsa buradan tavsiyelerini bekliyorum.ekran koruyucaya da gerek varmı?

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Ben tavsiye ettim ama ne ekran koruyucu ne de kılıf kullanıyorum. :D Eğer dikkatli kullanabileceksen gerek yok.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Ya da götür yakınlardaki bi telefoncuya kırılmaz cam yapan. Onlara yaptır 3 5 liraya

hidayet ocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s7 edge yi gittigidiyor n11 gibi sitelerden sipariş etmek normal cihaz almaktan daha iyi bir seçenek olabilirmi.

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ekran koruyucusu kullanmak gerekli bence ihmal etme ben kullanmadım bir süre ve ekran da kılcal çiziklerle doldu kesinlikle kullanmalisin

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
yVX7ln.png

Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşın güvenlik kamerası wifi'sine bağlandım.
İnternete girdim ve hatta 2mb bir dosya indirdim sorunsuzdu. 5 dakika sonra wifi'yi kapatıp daha sonra tekrar bağlandım ama telefon internete girmiyor.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi wifi'ye bağlı ama internete girmiyor.
Benim telefonda sorun var diye iki tane daha ayrı telefonda denedim onlardada aynı ilk bağlantıda sorunsuz internete giriyor ama wifi'yi kapatıp tekrar açınca wifi'ye bağlanıyor ama internete girmiyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana bir akıl versin.
Teşekkürlerimle.
Way be. Bu konuda bilgisi olan biri yokmu acaba?