Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
S7 edge in kötü yanlarından bahsedeyim.Telefonu elinizi aldığınızda edge ekranlara eliniz değiyor ve istediğinizden çok daha farklı bir uygulamaya gidebiliyorsunuz.kullanimizi engelliyor. Telefon cebinizdeyken çağrı geldiğinde kendiliginden açılıyor.hoparlörden çıkan ses yüksek ama kalitesiz.ışık sensörü yavaş çalışıyor.

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Performansina laf yok ilk gün nasılsa sonraki günlerde aynı.bir tane donma takılma yok.oyunlar sorunsuz ve seri çalışıyor.

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
S7 edge in kötü yanlarından bahsedeyim.Telefonu elinizi aldığınızda edge ekranlara eliniz değiyor ve istediğinizden çok daha farklı bir uygulamaya gidebiliyorsunuz.kullanimizi engelliyor. Telefon cebinizdeyken çağrı geldiğinde kendiliginden açılıyor.hoparlörden çıkan ses yüksek ama kalitesiz.ışık sensörü yavaş çalışıyor.
Edge ekranina bende ilk basta uyuz olmustum ama slimarmor kilif aldim.hem telefonu koruyor hemde yanlislikla dokunmalari engelliyor.volte acikken ses kalitesi daha iyi.yada bana oyle geliyor...

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Yaklasik 5 aydir telefonu kullaniyorum.performans olsun kamera olsun tatmin ediyor insani.zaman zaman isinma olayi bende de oluyor.evet gercekten eli rahatsiz edebiliyor ama bir sure sonra aliyorsunuz.benim icin en buyuk dezavantaji telefonu tek elle kullanamamak.arac kullanirken sikinti oluyor.sarji tatmin edici seviyede bir gunu rahat cikariyor.duzenli olarak her gece sarja takinca yari yolda birakmiyor.telefonu severek kullaniyor insan...

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Sizce iphone 6s mi s7 edge mi
Ben kesinlikle iphone önermiyorum.pil açısından kamera açısından her anlamda iphone o paraya göre değersizdir.6s e verecegin parayı s7 edge ver bana dua et.s7 edge kullanıcısıyım.akşama kadar telefonda naparsan yap şarj bitmiyor.bir kere donma duraksama yaşamadım ekran görüntüsü olsun kamerası olsun harika bir telefon oyun performansina işlemcisine asla laf yok harikulede stabil çalışan ve çok güzel bir Android deneyimi sunan Samsung harikası akıllı bir telefon.

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ben kesinlikle iphone önermiyorum.pil açısından kamera açısından her anlamda iphone o paraya göre değersizdir.6s e verecegin parayı s7 edge ver bana dua et.s7 edge kullanıcısıyım.akşama kadar telefonda naparsan yap şarj bitmiyor.bir kere donma duraksama yaşamadım ekran görüntüsü olsun kamerası olsun harika bir telefon oyun performansina işlemcisine asla laf yok harikulede stabil çalışan ve çok güzel bir Android deneyimi sunan Samsung harikası akıllı bir telefon.
Yok ben zaten s7 edge kullaniyorum babam i6s kullaniyor degiselim dedi dusuncem dedim .d.d.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Tek sorunum şarj çabuk bitiyor bende ve anlamsız ısınma oluyor arada

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ne kadar süreyle bitiyor ? Hızlı şarj ile mj şarj ediyorsun
Geceleri hızlı şarja takmam sadece bir yere acil çıkacaksam duş alana kadar hızlı şarjda. WhatsApp grup mesajı çok oluyor mesela sabah bakıyorum 1.000 küsür mesaj öyle diyim ayrıca bileklik ile senkronize bluetooth sürekli açık

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Geceleri hızlı şarja takmam sadece bir yere acil çıkacaksam duş alana kadar hızlı şarjda. WhatsApp grup mesajı çok oluyor mesela sabah bakıyorum 1.000 küsür mesaj öyle diyim ayrıca bileklik ile senkronize bluetooth sürekli açık
Kaç saate bitiyor bir izlenimin var mı

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Kaç saate bitiyor bir izlenimin var mı
3 saatte bittiği de oluyor 5 saatte bittiği de oluyor ama 1 günde bitmediği de oluyor. Tamamen kullanımına bağlı ben çok fazla kullanıyorum. Eğer mesaj atıp arama yapacaksan arada facebook insta falan o şarj sağlam gider ama bende 150 den fazla uygulama var bir çoğu sürekli çalışıyor arkada

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
3 saatte bittiği de oluyor 5 saatte bittiği de oluyor ama 1 günde bitmediği de oluyor. Tamamen kullanımına bağlı ben çok fazla kullanıyorum. Eğer mesaj atıp arama yapacaksan arada facebook insta falan o şarj sağlam gider ama bende 150 den fazla uygulama var bir çoğu sürekli çalışıyor arkada[/QUOTo zaman o kadar dayanması çok normal sen onun şarjına bu halde çabuk bitiyor deme istersen bi iphone al kullan o zaman gör :)

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Eski iPhone kullanıcısıyım desem.[emoji16] Ben zaten kötüleyemem ama daha fazlasını istiyorum bir yerde de

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Eski iPhone kullanıcısıyım desem.[emoji16] Ben zaten kötüleyemem ama daha fazlasını istiyorum bir yerde de
Biraz daha fazlası biraz daha zaman demek bu bir ticarettir önümüzdeki senelerde daha kaliteli bataryalar uzun süreli telefonlar piyasaya sürülecektir.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar forumu takip ediyorum ve cihazdan genelde memnun kalındığını biliyorum.

Muhtemelen yarın ya da öbür gün telefonumu değiştireceğim ama note5 ve s7 edge arasındayım.

Benim kriterim büyük ekrandı s7 edge'in 5.5 inc olması işimi zorlaştırıyor.

Aslında note7 düşünüyordum ama onunda yeni partinin gelmesi uzun sürecek onun için yeni nesil olması beni s7 edge'e yöneltirken kalem ve note 7 özelliklerini alacak olması da note 5'e doğru götürüyor...

Ne dersiniz???

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar forumu takip ediyorum ve cihazdan genelde memnun kalındığını biliyorum.

Muhtemelen yarın ya da öbür gün telefonumu değiştireceğim ama note5 ve s7 edge arasındayım.

Benim kriterim büyük ekrandı s7 edge'in 5.5 inc olması işimi zorlaştırıyor.

Aslında note7 düşünüyordum ama onunda yeni partinin gelmesi uzun sürecek onun için yeni nesil olması beni s7 edge'e yöneltirken kalem ve note 7 özelliklerini alacak olması da note 5'e doğru götürüyor...

Ne dersiniz???
S7 edge den vazgeçme. Kalemle yapacağın herşeyi parmağınlada yaparsın.s7 edge harikulede bir telefon herseyiyle hemde ekranı da gayet büyük ve ilgi çekici sen s7 edge ı al bana dua et.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Öncelikle herkese iyi bayramlar efendim. Size bir sorum var Galaxy s7 edge mi yoksa note 7 mi ? Ne diyorsunuz ? ne gibi farkları var acaba ? Yani batarya kamera performans vs. s7 edge kullanan arkadaşlar yazabilirler mi ? Bugün bi samsung bayii nde inceleme fırsatım oldu kamerasını gerççekten efsane gibi. İphone 5 kullanıcısıyım bu arada yaklaşık olarak 5 senedir kullanıyorum. Bi yardımlarınız alırım efendim. İyi akşamlar herkese

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bluetooth u kapat.sarj hemen fark edecek.cok defa denedim cunku...

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bluetooth u kapat.sarj hemen fark edecek.cok defa denedim cunku...

Aynen katılıyorum. Bluetooth telefonlarda şarjı en çok harcayan olaylardan biridir. Bütün gün bluetooth açık dolaşmakta bence sorumsuzluktur. Bu sebeple yıllar önce bir olay yaşadım. Evde bilgisayarımdan telefona bluetooth ile dosya atacaktım ve şansa daha telefonda Bluetooth açmamıştım. Bilgisayar Virüs uyarısı vermeye başladı. Önce internetten şüphe ettim ve tüm wep sayfalarını kapadım ama bilgisayar 3 farklı virüs tespit edildi ve engellendi diye uyarı vermeye devam etti. Sonra virüslerini isimleri dikkatimi çekti ve bir baktım telefon virüsüymüş. O zamanlar bilgisayarda Norton telefon virüslerini de tespit ediyordu.

Sonra başka birine ait Bluetooth açık olabilir diye düşünüp odamdan salona gittim. Bir yakınımdan özel ders almaya gelen bir öğrenci vardı ve kimin Bluetooth açık diye sordum. Kız benim telefonun ki açık dedi ve farkında değildir diye virüs var galiba telefonunuzda bilgisayarım garip şekilde tespit etti dedim ama keşke demez olaydım çünkü aldığım cevap beni şok etmişti. Kız evet biliyorum ama servise götürmeye ve temizletmeye vaktim olmadı dedi.

Bu arada bilgisayarımın izin vermeden başka cihazlarla bağlantı kurmuyordu ama buna rağmen böyle bir olay olmuştu.

Okan Turk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamun aleykum arkadaslar bi sorum olucak bu aralar sarjim cabuk bitiyor sizdede var mi bole bi skinti
Screenshot_20160915-134559.png
Screenshot_20160915-134604.png
Screenshot_20160915-134559.png Screenshot_20160915-134604.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160915-134608.png
    Screenshot_20160915-134608.png
    223.7 KB · Görüntüleme: 412

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Aynı anda 5 uygulama çalışırken ve pil tüketirken pilin çabuk bitmesi gayet normal.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Nougat 7 de radyo olma ihtimali varmı sizce? S7 için.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler ekran süreniz nasıl bi aralar 7.30 saate çıakrdım bu aralar 5-6 saat arasına düştü.Bazen daha az

Okan Turk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim bu ara android sistem sarjimi cok yiyo telefonu kapatip acti duzelmedi son guncellemeden sonra kaynakli oldu sanirim sarjim cok cabuk bitmeye basladi