mertcankaraman20
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 35
Yeni touchwiz artık öyle bir sorun yaratmıyorSamsung larda bı kasma sorunu vardı bı 2 yıl sonra duzeldımı o?
Yeni touchwiz artık öyle bir sorun yaratmıyorSamsung larda bı kasma sorunu vardı bı 2 yıl sonra duzeldımı o?
Ama arada ufak bir sorun çıkarsa da bize sövme lütfenTeşekkürler
AynenAma arada ufak bir sorun çıkarsa da bize sövme lütfen
Arkadaşlar s7 edge kullanıyorum ekranın sağ tarafında bir şerit iniyor neden olabilir ??![]()
Hocam bazen geçiyor sonra tekrar geliyor ben ürünü 2. El aldım faturası mevcut media marktan alınma ürün. Bayramdan sonra mı götürsem nasıl bir yol izlesem yardımcı olur musunuz ?Acilen servise versen iyi olur. Donanımsal bir sorun o. Samsung ürünlerinde en çok rastlanan olaylardan biridir. Üründen kastım sadece telefon değil. Televizyon ve Bilgisayar Ekranlarında bile oluyor.
Kiminde yeşil kiminde başka renk sende pembe renk gibi görünüyor. Telefon değişimi olmadı ekran değişimi talep et.
Hocam bazen geçiyor sonra tekrar geliyor ben ürünü 2. El aldım faturası mevcut media marktan alınma ürün. Bayramdan sonra mı götürsem nasıl bir yol izlesem yardımcı olur musunuz ?
Fiyat ne kardeşim.![]()
![]()
Hizli sarji destekliyorum 2 tane oldugu icin satiyorum isteyen mesaj atabilir
90a almistim 80e satiyorum 2 gun kullanildi bu dahaFiyat ne kardeşim.
Numara bırak dostum haberleşelim yer neresi90a almistim 80e satiyorum 2 gun kullanildi bu daha
Istanbul kargo ile gonderebiljrimNumara bırak dostum haberleşelim yer neresi
Tamam ankara benimde sen numara bırak ben seni arayayım bi kaç gün içindeIstanbul kargo ile gonderebiljrim
aynı probleme sahibim herkeste varmı bu durum. telefon eli rahatsız etcek kadar ısınıyorYeni s7 aldım telefona daha ilk kullanımdan aşırı derecede ısınmaya başladı. Ne yapmalıyım?
Bütün telefonlar da ısınma var.aynı probleme sahibim herkeste varmı bu durum. telefon eli rahatsız etcek kadar ısınıyor
YouTube'a mı yükleyeceksin?Arkadaşlar göndereceğim videonun cozunurlugunu nasıl düşünebilirim
Teşekkürler
Evdeki diğer cihazlar plastik ve kalın mı?[emoji16]arkadaşlar merhaba. cihazı alalı bir ay olmadı fakat ciddi bi ısınma sorunuyla karşılaştım. önceleri g3 beat s5 mini gibi daha basit cihazlar kullandım fakat bu kadar ısıyı hissettiren olmadı. cpu z den karşılaştırıyorum evdeki diğer cihazlarla değerler yaklaşık olarak aynı ama diğerleri ılık olmasına karşın s7 nrmalde de sıcak. snapchatteyken, video çekerken ve ya izlerken yada crome da 15-20 dk takıldığımda önceki kullandığım cihazlara nazaran telefon çok ısınıyor. aynı durum şarj esnasındada geçerli. düşündüğümde arkasının plastik olmaması ve telefonun ekran kartına sahip olması ısınmanın nedenleri olabilir. aklıma takılan soru çevremde başka s7 yok acaba benim cihazımmı sorunlu yoksa diğer cihazlardada var mı ciddi ısınma sorunu?
not: cpu z de telefon boştayken batarya ısısı 30 32. snapteyken 37-38. şardayken 40 a yakın değerler gözüküyor. evdeki diğer telefonlarda yaklaşık aynı değerde fakat bu kadar ısındığı belli olmuyor yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler![]()
Yok kardeşim wp den gönderecektim 2 Gb a yakın olmuş boyutu gönderemiyordum ama hallettim düzenle kısmından dışa aktara tıkladığınız zaman size boyut seçenekleri sunuyor ve galeriye istediğiniz boyutta kayıt ediyor.YouTube'a mı yükleyeceksin?
Lafı bile olmaz.Yok kardeşim wp den gönderecektim 2 Gb a yakın olmuş boyutu gönderemiyordum ama hallettim düzenle kısmından dışa aktara tıkladığınız zaman size boyut seçenekleri sunuyor ve galeriye istediğiniz boyutta kayıt ediyor.
Teşekkürler yinede eyw