Hakkı abi'nin bilgisayari
Öğrenci
Merhaba arkadaslar eylul 2017 de aldigim s7 oyunlarda kasiyor. Pubg gibi oyunlardada, düşük boyutlu oyunlarda bile oyun modunu vs açtım çözüm olmadi. ne yapabilirim cihaz orjinal rom vs yok
Anladığım kadarıyla cihazda orjinal rom yok birde diğer orjinal özellikleri yok.Kasması normal.Birde gereksiz uygulamalar belleği sömürüyorsa.İşlemci yoruluyordur.
Sonra X ve 8 Plusun iOS 12 macerası ile devam ederiz değil mi?S7 kasıyor başlığından sonra s8 kasıyor diye bir başlık daha gelecek hazırlıklı olun ve seri tamamlanacak pardon s6'yı unutmuşum ve note serisini de![]()
İphone X ile 8'in ios 12 macerası değil o korku filmi olacak ios 12 ile X ile 8'in ios 12'den ormanın içinde batarya ile kaçışını izleyeceğizSonra X ve 8 Plusun iOS 12 macerası ile devam ederiz değil mi?
Daha 2 ay öncesine kadar ben kullanıyordum Mortal Kombat X'de 60 FPS veriyordu cihaz. Ne kolay gömdünüz.
Ben bu filmi appledan hatırlıyorum senaryoları karıştırdın galibas9 çıktı o kadareğer diğer telefonlar yavaşlamazsa kullanıcılar s9a geçmez değil mi? hemen yavaşlatılması lazım güncelleme ile. aksi takdirde büyük zarar.
Samsung ta bir şekilde o işi yapıyor yoksa s9 gibi performanslı çalışması gerekirdi s7’nin kimse s9’u almazdıBen bu filmi appledan hatırlıyorum senaryoları karıştırdın galiba