Samsung Galaxy S6 Edge Almayı Düşünürken Note 5 Kafamı Karıştırdı

osoztok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba. 3 yılı aşkın süredir Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum. Tam Galaxy s6 edge almayı düşündüğüm günlerde Note 5 ve s6 edge + tanıtıldı. Kafam biraz karıştı. S6 Edge + düşünmüyorum, çünkü fiyatta 3000 tl ye çıkmak istemiyorum. Kategorileri farklı belki ama sizce Samsung Galaxy S6 edge mi yoksa Samsung Galaxy Note 5 mi almalı? Şimdiden teşekkürler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yani çok fark yok. Note 5 daha iyi olur. Note serisi daha uzun ömürlü olduğu için. Başka telefon düşünüyor musunuz?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İPhone 6s'e bakabilirsiniz. Eğer radikal bir değişilik olmazsa iPhone 6 alabilirsiniz. Ben de S6 var. Note ile çok fark yok. Ama Note serisi daha uzun ömürlü gibi hep. S6 Edge bir ekran için o kadar para vermeye gerek yok.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Note 5 de alma s6 da
Note5 tek düşürmeden kiriliyor. İPhone 6 dan da dayaniksiz iPhone 6s bkle

tolgablc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yaw note 5 daha yeni cikti elinden dusuren bile olmadi nerden biliyosun kirildigini :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Note 5 de alma s6 da
Note5 tek düşürmeden kiriliyor. İPhone 6 dan da dayaniksiz iPhone 6s bkle
Hocam kırılıyor ama çizilmiyor. iPhone nun sadece arkası sağlam. Bir de düşürünce iPhone da ekran yandan çıkıp kırılıyor.cihazın arka tarafındaki aliminyum dışındaki hiçbir yeri sağlam değil. Bir de S6 ve Note 5 in malzeme kalitesi işçiliği daha iyi.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba. 3 yılı aşkın süredir Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum. Tam Galaxy s6 edge almayı düşündüğüm günlerde Note 5 ve s6 edge + tanıtıldı. Kafam biraz karıştı. S6 Edge + düşünmüyorum, çünkü fiyatta 3000 tl ye çıkmak istemiyorum. Kategorileri farklı belki ama sizce Samsung Galaxy S6 edge mi yoksa Samsung Galaxy Note 5 mi almalı? Şimdiden teşekkürler.
bak kardeşim ben 2700 tl veririm benim için mikro sd olmaması ve çıkmayan bataryası sorun değil dersen note 5 al fakat o kadar vermeme gerek yok dersen bu 2 özellikten yine yoksunsun ama s6 ve s6 edge alınabilir zaten kamera ve işlemciler s6 ve note 5 de aynı s6 edge plus ise gereksiz bir cihaz....

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Note 5 alınmaz beklentilerin altında kaldı. S6 Edge alabilirsin. Alternatif olarak Apple düşünebilirsin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5 alınmaz beklentilerin altında kaldı. S6 Edge alabilirsin. Alternatif olarak Apple düşünebilirsin.

Edge cöp ısı yapmaktan baksa birşeye yaramıyor bana göre. Samsung un bu sene ki S serisi benim beklentilerimin altinda.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Note 5'i inceledim de G4 gibi olmasa da ele oturuyor. Biraz hız testi yaptım. S6 1 saniye geç açıyor genelde. O da 4 gb ramden.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
SGN5 çok daha iyi seçenek yada SGS6 EDGE...

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Şuan tabiki de note5 alınır. Iphone alacaksan 6s bekle

osoztok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sonunda kararımı verdim ve tercihimi Note 5 'den yana kullandım. Dün satın aldım ve bugün ilk kullanıyorum.Sabah 8'den bu yana şarjım % 60 'a indi. Şu an saat 15.48. Sizce normal mi? Telefon kendisi birkaç güncelleme yaptı, 3-4 konuşma yaptım o kadar. Batarya süresi zamanla uzar mı yoksa böyle gider mi?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonunda kararımı verdim ve tercihimi Note 5 'den yana kullandım. Dün satın aldım ve bugün ilk kullanıyorum.Sabah 8'den bu yana şarjım % 60 'a indi. Şu an saat 15.48. Sizce normal mi? Telefon kendisi birkaç güncelleme yaptı, 3-4 konuşma yaptım o kadar. Batarya süresi zamanla uzar mı yoksa böyle gider mi?
Batarya zamanla oturur merak etme.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bak kardeşim s6 nın tasarımı zaten note 5 le nerdeyse aynı note 5 gerek pil kalem vs de daha yüksek ve iyi tavsiyem note 5 alman....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İPhone 6s'e bakabilirsiniz. Eğer radikal bir değişilik olmazsa iPhone 6 alabilirsiniz. Ben de S6 var. Note ile çok fark yok. Ama Note serisi daha uzun ömürlü gibi hep. S6 Edge bir ekran için o kadar para vermeye gerek yok.
s6 dan memnun musun en son 235 mb güncelleme gelmiş çok daha akıcı olmuş note 5 gibi olmuş simgeler.....

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
bak kardeşim s6 nın tasarımı zaten note 5 le nerdeyse aynı note 5 gerek pil kalem vs de daha yüksek ve iyi tavsiyem note 5 alman....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s6 dan memnun musun en son 235 mb güncelleme gelmiş çok daha akıcı olmuş note 5 gibi olmuş simgeler.....
Hocam cihaz geri dönüşüme gitti :D Android alıcaklar için güzel cihaz. Bana yazılımsal problemler olduğu için güncellemeler gelmedi. İade istemiştim. Kabul ettiler. Yarın iPhone 6 alıcam terslik olmazsa.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Hocam cihaz geri dönüşüme gitti :D Android alıcaklar için güzel cihaz. Bana yazılımsal problemler olduğu için güncellemeler gelmedi. İade istemiştim. Kabul ettiler. Yarın iPhone 6 alıcam terslik olmazsa.
daha önce ios lu bir cihaz kullanmasdıysan yapamassın iphone da başka cihazlara bak....

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Kurcaladım. Biraz öğrendim. Sadece geri tuşu zor oluyor. Niye yapazmışım ki?

Sarpiyicill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şu iostan androide ve androidten iosa geçince yapamazsını anlamıyorum ablam iostan androide geçti çok memnun bende tam tersini yaptım ve gayet rahat kullandım ama android daha iyi bence bu arada hayırlı olsun memnun musun