Samsung Galaxy S5 Teknik sorun Söylentileri

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Samsung'un yeni modeli olan galaxy s5 i almayı düşünüyorum ama bazı kullanıcı yorumlarında işte kasıyor,donuyor,çökme yaşıyorum gibi teknik sorunlar olduğu ve hüsran bir telefon olduğu söyleniyor bu konuda aydınlatıcı bir bilgi verirseniz sevinirim.

s5 yerine htc one m8 almak daha mı mantıklı olur ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc m8 kullanıyorum bir o kadar daha param olsa gider gene m8 alırım açıkcası ne bir kasma ne bir donma kamerası bana iyi geldi eski telefonum s3 idi ondan kat kat iyi çekiyor ses zaten aşmış kendini batarya performansı beni memnun etti wifide otomatik parlaklıkda 8 dk %1 iniyor

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc m8 kullanıyorum bir o kadar daha param olsa gider gene m8 alırım açıkcası ne bir kasma ne bir donma kamerası bana iyi geldi eski telefonum s3 idi ondan kat kat iyi çekiyor ses zaten aşmış kendini batarya performansı beni memnun etti wifide otomatik parlaklıkda 8 dk %1 iniyor

Beni tek düşündüren yanlarından biri HTC deki ultrapixel kamera ve sense arayüzü

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni tek düşündüren yanlarından biri HTC deki ultrapixel kamera ve sense arayüzü
samsungun arayüzüne göre acıkcası daha iyi htcnin arayüzü gerekli özellikler var telefonda zaten s5de olan özelliklerin çogunu sarj yicek diye 1-2 ay sonra kullanmassınız zaten kasa kalitesine dice birşey yok cidden paranın hakkını veriyor kamera bir gidip görün öyle karar verin bence bana kalırsa iyi çekiyor bana az ışıklı ortamlarda çeken telefon gerekliydi az ışık olan ortamlarda iyi çekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadşlar galaxy s 5 de ekran da el işareti geldi bi bilgisi olan yardımcı olabilirmi :angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba iyi günler ben samsung galaxy s5 kullanıyorum orjinal az önce şarjım 1 di ultra tasaruf moduna aldım eve geldim şarj a taktım ultra tasaruf modundan çıkış yaptım telefon kapandı açmak isterken dowloading gibi birşey vardı şarjı çıkarıp taktım telefon gitti gelmiyor bunun sebebi nedir acaba :(