Samsung Galaxy S5 Takas

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Türkcell'in Boş Değilim kampanyasının çekilişinden S5 16GB kazandım. Telefon daha gelmedi, geldiği zaman kullanmayı çok düşünmüyorum. Sebebi de gerek Samsung olması, gerekse ekranı bana göre büyük olması (iphone 6 çıkaydı iyiydi). Geldiği zaman benim bu telefonu kutusunu açmadan bir mağazadan vs. Sony Z3 Compact ile filan değiştirme imkanım olur mu?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonuncular alır almasına da değerinin altında fiyat verirler. Sahibinden gibi sitelere kendin ilan verip aracı olmadan ürünü kendin satmanı öneririm.

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hee ben direk kafa kafaya değişecek bir yer bulur muyum diye sormuştum teşekkür ederim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sınırını kafa kafaya degisecek birinin çıkacağını sanmam.

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahibinden vs. koysam ne kadara gider acaba tahmini?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Veya 0 satış fiyatının biraz aşağısında ilan verebilirsin

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3c almak için üzerine para vermek istemiyorum da olmadı ekranı kırık s5830iyi de okuturum diyecem ama ederi kaç para zaten :mrgreen:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar, Türkcell'in Boş Değilim kampanyasının çekilişinden S5 16GB kazandım. Telefon daha gelmedi, geldiği zaman kullanmayı çok düşünmüyorum. Sebebi de gerek Samsung olması, gerekse ekranı bana göre büyük olması (iphone 6 çıkaydı iyiydi). Geldiği zaman benim bu telefonu kutusunu açmadan bir mağazadan vs. Sony Z3 Compact ile filan değiştirme imkanım olur mu?
telefonculara götürüp satma değerinin altında verirler sahibindene koy aracı olmadan değerinde sat alta yaz z3 compactlada takas olur diye öyle sat kardeş.....

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonculara götürüp satma değerinin altında verirler sahibindene koy aracı olmadan değerinde sat alta yaz z3 compactlada takas olur diye öyle sat kardeş.....
Teşekkür ederim ama galiba hiç uğraşmayıp kullanmayı deneyeceğim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kesinlikle sat. Ama hiçbir z3c kullanıcısı s5 ile kafa kafaya takas yapmaz. S5 ölü bir cihaz. Telefoncular ölü fiyattan alır. Sahibinden'de aracı olmadan sat o paraya az katıp Z3C al.

Kusura bakma biraz katmak zorundasın. Daha s5 Marshmellow alacak mı o bile belli değil kimse de saf değil Samsung denince tercih edecekleri son cihazdır s5. Malzeme kalitesinin yerlerde olduğu bir cihaz.

Ve Samsung'a bulaşmadan Z3C'ni al.

LG ile Samsung cihazları hep değer kaybeder ikinci el piyasasında.

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim yerinde olsam kullanmadan satar üstüne biraz daha koyar s6 alırım çok çok daha iy bir cihaz herşeyiyle önde....
İmkanım olsa emin ol üstüne koyarım ama samsung katiyyen almam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlikle sat. Ama hiçbir z3c kullanıcısı s5 ile kafa kafaya takas yapmaz. S5 ölü bir cihaz. Telefoncular ölü fiyattan alır. Sahibinden'de aracı olmadan sat o paraya az katıp Z3C al.

Kusura bakma biraz katmak zorundasın. Daha s5 Marshmellow alacak mı o bile belli değil kimse de saf değil Samsung denince tercih edecekleri son cihazdır s5. Malzeme kalitesinin yerlerde olduğu bir cihaz.

Ve Samsung'a bulaşmadan Z3C'ni al.

LG ile Samsung cihazları hep değer kaybeder ikinci el piyasasında.
Keşke katabilsem üstüne...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
İmkanım olsa emin ol üstüne koyarım ama samsung katiyyen almam.

Keşke katabilsem üstüne...
o zaman s5 kulllanma kardeşim samsungun en başarısız telefonu sat z3c al yada direk z3 ile takas yap....

1350 liraya gider mi?
alacagın cihaz 0 galiba sahibindende bulundugun şehirdeki fiyatlara bak ona göre ortalama bir fiyat biç ve sat....