Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Valla şuan 3 cihazı birden kullanıyorum, fakat ses, görüntü ve işletim Hızı olarak HTC one m8 daha seri ve ben müzik hastası olduğum için sesleri olağanüstü bir şekilde canlılık katıyor birde beats de.dre kulaklıkla dinleyince daha süper.. Ve performans olarak hiç bir cihazdan bu kadar verim alamamıştım işletim olarak..
Isletim hızında katılmıyorum. Samsung en iyisi bu konuda emin olun ;)
Htc ultrapixelden ziyade Samsung'un 16 mp kamerasıni tercih ederim.

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkesin bir cihaz üstünde farkındalığı vardır ve ben şahsen müzik ve teknoloji ilgi odaklı bir kişi olduğum için hemen hemen iyi olan tüm cihazları elimde bulunduruyorum bu yüzden m8 benim için bir adım önde bu yarışa henüz iPhone 6 ve 6+ dahil etmedim kısa süre sonra onuda dahil edicem ve onun performansınıda test edicem.. Onu test edene kadar benim favorim m8'dir..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Herkesin bir cihaz üstünde farkındalığı vardır ve ben şahsen müzik ve teknoloji ilgi odaklı bir kişi olduğum için hemen hemen iyi olan tüm cihazları elimde bulunduruyorum bu yüzden m8 benim için bir adım önde bu yarışa henüz iPhone 6 ve 6+ dahil etmedim kısa süre sonra onuda dahil edicem ve onun performansınıda test edicem.. Onu test edene kadar benim favorim m8'dir..
Senin ilgi alanın müzik ve teknoloji ise bize kamera ve hızı savunma burda ;)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
İş işlemciyle bitmiyor yazılım konusunda htc nin eline kimse su dökemez şu ultrapixel de ısrar etmeseler ne güzel olcak

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Amiral gemilerin donanımı zaten birbirlerine çok yakın donanıma niye bakıyorsun.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şöyle bir şey var. Yeri geldiği Zaman işlemcide yeri geldiği zaman ya2 ılımda bitiyor. Yazilim güncelleme ile yenilenir ya işlemci?

Yukarda arkadaşın dediği gibi çoğu amiral gemileri hep aynı işlemciyle çıkıyor. Snapdragon 801,805 falan. Geriye ne kalıyor ayırt edici olarak yazılım. Haliyle esas bitiş noktası yazılım.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yukarda arkadaşın dediği gibi çoğu amiral gemileri hep aynı işlemciyle çıkıyor. Snapdragon 801,805 falan. Geriye ne kalıyor ayırt edici olarak yazılım. Haliyle esas bitiş noktası yazılım.
Ben yazılım ko nusunda Samsung'da sorun görmüyorum
Samsung us hangi telefonundaki yazılımnda sorun var?

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Senin ilgi alanın müzik ve teknoloji ise bize kamera ve hızı savunma burda ;)

Eğer Hız konusuna değinirsek lg g2 s5den daha seri ve Sony xperia son ürünü grafik olarak s5 den daha çözünürlüklü, şunu açıklamak gerekirki piksel yada ultrapiksel bişey anlam ifade etmez çözünürlüğü düşük olduğu zaman ÇOĞU kişi bu yanılğıya aldanıp aa bunun megapikseli daha yüksek deyip ürünü alıyor ve tam bir hayal kırıklığı yaşıyor.. [emoji2][emoji2]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Eğer Hız konusuna değinirsek lg g2 s5den daha seri ve Sony xperia son ürünü grafik olarak s5 den daha çözünürlüklü, şunu açıklamak gerekirki piksel yada ultrapiksel bişey anlam ifade etmez çözünürlüğü düşük olduğu zaman ÇOĞU kişi bu yanılğıya aldanıp aa bunun megapikseli daha yüksek deyip ürünü alıyor ve tam bir hayal kırıklığı yaşıyor.. [emoji2][emoji2]
Evet utrupixel deyince OOO bu ultra imiş deniliyor :D : D

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Şunu anlamak gerekirki dünya genelinde telekominikasyon ürünlerinde bizler daha yükseğe uçmaya çalışıyoruz çünkü her birimiz her yeni çıkan ürünü taksite bağlayıp o ürünlerle birikimimizi yok ediyoruz.. Ben performans araştırması ve ses kalitesini denetliyorum ve bunu bazı forumlarda göz önüne seriyorum maksadım diğer insanlara eksileri ve artıları aktarmaktır..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şunu anlamak gerekirki dünya genelinde telekominikasyon ürünlerinde bizler daha yükseğe uçmaya çalışıyoruz çünkü her birimiz her yeni çıkan ürünü taksite bağlayıp o ürünlerle birikimimizi yok ediyoruz.. Ben performans araştırması ve ses kalitesini denetliyorum ve bunu bazı forumlarda göz önüne seriyorum maksadım diğer insanlara eksileri ve artıları aktarmaktır..
Yanlış anlamayın size bir tepkim yoktu Sadece tartışıyordum

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Evet utrupixel deyince OOO bu ultra imiş deniliyor :D : D

Aynen kardeşim ve bunun yüzünden insanlar sömürülmekten kurtulamıyor.. Buda acı bir durum, ama bazen o kişilere üzülüyorm bazende hak ediyor diyerek gülüp geciyorum..[emoji2][emoji2][emoji2]

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynen evet bendede oluyor o : D

Avrupa geneline bakıyorum hiç bir millet bizim kadar teknolojiyi oyuncak gibi kullanmıyor ve teknolojiye kendini ezdirmiyor..
Mesela Diğer Ülkelerin insanlarına bakıyorum ellerinde ne Android işletim sistemli telefonlar nede tablet PC'ler var adamları bizimkiler görseler direk diyecekleri şey bunlar cimri derler [emoji41] ama adamların Yaşamları çok çok üst kalitede.. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım.. Iyi formlar diyerek son noktayı koyayım.. [emoji2][emoji2][emoji2]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Avrupa geneline bakıyorum hiç bir millet bizim kadar teknolojiyi oyuncak gibi kullanmıyor ve teknolojiye kendini ezdirmiyor..
Mesela Diğer Ülkelerin insanlarına bakıyorum ellerinde ne Android işletim sistemli telefonlar nede tablet PC'ler var adamları bizimkiler görseler direk diyecekleri şey bunlar cimri derler [emoji41] ama adamların Yaşamları çok çok üst kalitede.. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım.. Iyi formlar diyerek son noktayı koyayım.. [emoji2][emoji2][emoji2]
İyi forumlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynısı oldu sakın hattı kesmeye takma en yakın bayiye git ve sana yeni bir hat versinler

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
lolipop ile ilgili bir gelişme varmı ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Bunlardan değerlendirdiğim telefon s5 memnunmusunuz? Şarji gündelik olarak kaç gün gidiyor.?

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2 gün önce telefona bir şeyler oldu şarj dayanmıyor ben öyle çok kurcalamam telefonu 2 gün rahatlıkla yetiyordu şarjım şu anda sah çekiyorum akşam eve gidince tekrar takmak zorunda kalıyorum ne olmuş olabilir ki ?
not : mobil veri ve gps kapalı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
2 gün önce telefona bir şeyler oldu şarj dayanmıyor ben öyle çok kurcalamam telefonu 2 gün rahatlıkla yetiyordu şarjım şu anda sah çekiyorum akşam eve gidince tekrar takmak zorunda kalıyorum ne olmuş olabilir ki ?
not : mobil veri ve gps kapalı
Pil kullanım grafiğini paylaşırmisin

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Pil kullanım grafiği nerede ? ayarlardamı ?
Pil kullanım grafiğini paylaşırmisin

buldum

ekran %23
android sistemi %16
android os %11
facebook %8
google play store %7
hücre askıda %5 ( veri kullanımı kapalı bu niye çıkıyorki ? )
şeklinde devam ediyor

power_24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 3 ay önce almış olduğum s5 im son zamanlarda takılma ve donma durumunu çok sık yaşamaya başladım.fabrika ayarlarına dönsemde fayda etmedi.telefonumu herhangi bir rotlama falan yapmadım.konu ile ilgili bilginiz varsa yardımcı olun lütfen

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Pil kullanım grafiği nerede ? ayarlardamı ?

buldum

ekran %23
android sistemi %16
android os %11
facebook %8
google play store %7
hücre askıda %5 ( veri kullanımı kapalı bu niye çıkıyorki ? )
şeklinde devam ediyor
Hücre askıda demesi hattın harcadığı güç anlamına geliyor baz istasyonu ile telefon arası bağlantıya harcanan güç o ayrıca anormal bir durumda yok wipe cache wipe data yapıp sıfırlama yapın. Wipe işlemi Knox sayacını etkilemez.