Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar gòrev yòneticisini bulamiyorum ya.hani ordadaki tusa basip cikdigimizda arka planda calisiyo oluyorya

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Birde radyo indireniniz varmi arkadaslar internetsiz radyo.ben lg g2 icin kurmustumda

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Radyoyu destekliyorsa her hangi internetsiz bir radyoyu çalıştırır.

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kısmetse 1 hafta sonra kullanıcam..
Gün sayıyorum :-))

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Teşekkür ederim..
Şuanda iphone 4s 64gb kullanıyorum gayette memnunum ama Galaxy s5 bana yurtdışından hediye olarak gönderildi ve pasaport kaydını yaptıramadım kısmetse 1 hafta sonra o işlemde tamam olacak Allah'ın izniyle o zaman bol bol burdan fikir alış verişi yaparız :-)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Teşekkür ederim..
Şuanda iphone 4s 64gb kullanıyorum gayette memnunum ama Galaxy s5 bana yurtdışından hediye olarak gönderildi ve pasaport kaydını yaptıramadım kısmetse 1 hafta sonra o işlemde tamam olacak Allah'ın izniyle o zaman bol bol burdan fikir alış verişi yaparız :-)
Benimde cok bilgim yok dun aldim.lg g2den gectim buna ama hosuma gitmedi sanirim.lg g2 dokunmatigi cok daha seri.s5 yawas kaldi.ama 4s den sonra bu sana cok iyi gelcek :)

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Benimde cok bilgim yok dun aldim.lg g2den gectim buna ama hosuma gitmedi sanirim.lg g2 dokunmatigi cok daha seri.s5 yawas kaldi.ama 4s den sonra bu sana cok iyi gelcek :)

İnşallah iyi gelir gerçi biraz kullandım 1 hafta falan kullandım hiç bir sorun yaşamadım..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sizin telefonunuzdan sorun olmasın ? Dokunmatik te herhangi bir yavaslık yok, gayet akıcı. Ayrıca bu standart hassasiyet size yetersiz geliyorsa ayarlardan hassasiyeti artırabilirsin.

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Evet elektronik cihazlarda şans faktörü var, mesela ben geçen sene iPod Classic 180gb aldım ses çıkışı o kadar düşükki anlatamam o yüzden 2 hafta içinde geri gönderdim ve yerine gelen cihaz çok iyi çıktı.. Bence senin yapman gereken cihazı geri gönderip yerine yenisini istemendir, çünkü kullanıcı hatası değil sistem hatası bu..

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Evet elektronik cihazlarda şans faktörü var, mesela ben geçen sene iPod Classic 180gb aldım ses çıkışı o kadar düşükki anlatamam o yüzden 2 hafta içinde geri gönderdim ve yerine gelen cihaz çok iyi çıktı.. Bence senin yapman gereken cihazı geri gönderip yerine yenisini istemendir, çünkü kullanıcı hatası değil sistem hatası bu..
Evet yapmam gerekende bu sanirm.tesekkurler

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Rica ederim..
Ve şunuda eklemek isterim; eğer bir cihaz alacak olursan ilk önce sosyal platformlarda araştırma yapmak gerekir (örn. Tavsiye ve şikayet siteleri) sonra karar vermen daha kolay olur..

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Rica ederim..
Ve şunuda eklemek isterim; eğer bir cihaz alacak olursan ilk önce sosyal platformlarda araştırma yapmak gerekir (örn. Tavsiye ve şikayet siteleri) sonra karar vermen daha kolay olur..
Cok arastirdim burda bile takip ettm.ancak cogu kisi kullanmadan yorum yapiyor.dedmki ayni donma arizalari bendede olcak deglya dedim.fotograf kalitesi cezbetti beni acikcasi lg g2 muhtesem bi tlfn hic sorun yasamadim ama foto cekimi cokda guzel degldi.sirf foto icin s5 terch ettm.

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çoğu kişi cihazlardan haberdar olmadan yorum yapıyor ve diğer kişileri mağdur duruma düşürüyor..

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Benim yazılarımın bir bölümü gelmiyor sanırım :)
4c65a44fd47859c42c70279f56864396.jpg
[/IMG]