Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
türkiyeye snapdragonlu gelceğini sanmam gene exynos olur heralde

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Exynos candır BUG'una kurban hehehe :lol::lol:
Hala bide Exynos iyi diyenler varya Snapdragondan onlara zaten hiçbişi demiyorum :D

Reaksiyon puanı
10,315
bu arada, bişey daha ifade etmekten kendimi alamadım: yahu herkes htc en iyisi diyor, en muhteşemi diyor, en sağlamı, en güzeli diyor... diyor, diyor... da diyor... amma, bakıyorsunuz en az satılan htc, rekorlar kıran yine samsung oluyor.

bu paradoksu bi türlü çözemedim gitti yav!

ve samsung, snapradon 800 ile 801 model koyan sony'den de iyi bir çalım yemiş oldu.
bakalım HaTiCe abladan nasıl çalımlar yiyecek, onu da yarın göreceğiz inşaallah.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
büyük umutlar beslemiştim ben de!
hayal kırıklığı yaşadım resmen.
tasarımını beğenmedim, pilini 3000 mah'tan büyük bekliyordum, olmadı...
ram'ini mutlaka 3 gb bekliyordum, olmadı...
home tuşu istemiyordum, oldu!

s3 ile yola devam.
aslında iyi de oldu benim için, en azından bir yıl daha onca parayı vermekten kurtulmuş olacağım.

Note 4'ü beklemek daha mantıklı olacaktır.

Ya da, Htc One 2'yi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bu arada, bişey daha ifade etmekten kendimi alamadım: yahu herkes htc en iyisi diyor, en muhteşemi diyor, en sağlamı, en güzeli diyor... diyor, diyor... da diyor... amma, bakıyorsunuz en az satılan htc, rekorlar kıran yine samsung oluyor.

Bilinçli olarak gidip cihaz alanların sayısı bilinçsizlere göre büyük oranda daha az ne yazıkki
Bu konularda bilgisi olmayan bir insan zaten ya gidip İphone alıyor ya da Samsung :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ilk mesajdaki resmi değiştiriverin hayrınıza :D

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadas sanirm htc iyi ama nden satilmiyor deniliyor hatirlarsan iphone telefonlari ilk ciktiginda kimse almiyorlari kotu diye niye samsung ve nokia vardi simdide boyle millet ozellik demeden gidip markaya baglanip aliyorlar

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3

ve samsung, snapradon 800 ile 801 model koyan sony'den de iyi bir çalım yemiş oldu.
bakalım HaTiCe abladan nasıl çalımlar yiyecek, onu da yarın göreceğiz inşaallah.

Snapdragon 800'ü değil, 801 SoC (2.5 GHz) işlemcisini kullanıyor.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
belki 2.5 ghz ile z2 ye kafa tutabilir incelemeler bi gerçekleşsin o zaman görürüz galiba z2 2.3 ghz'idi
Aynen bir de eskiden antutu test sonuçlarının sızdığı haberde de pek azımsanacak değildi ama 2GB ram nedir gözünü seveyim samsung! :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben S4 kullanıyordum. Açıkçası kasası ve touchwiz'i hariç bence 4 4'lük telefondu. Ve hala da yetiyor fazlasıyla. Zamanının rakiplerinden de üstündü bence. Özellikle xperia z'den üstünlüğü barizdi donanımsal olarak. HTC One ile arasında kalmıştım ama one'ın artısı metal kasaydı S4'ün artısı da özellikleriydi. Ben de çok plastik mlastik takmadığım için o kadar gidip S4 almıştım çok da memnunum açıkçası. Ama Eğer S5'i soracak olursanız S4'ten farkları: Su geçirmeme özelliği ve kamera özellikleri. Tansyon falan yazmıyorum çünkü cidden gereksiz bir özellik. Zaten bir su geçirmez telefon yapmışlar tasarımı batırmışlar. S4 de plastik ama hiç değilse zarifti. Bu öyle bir şey ki ilk gördüğümde kesin bu S5 active'dir falan dedim. Çerçeveler S4'ünkinden falza galiba nerdeyse S3 kadar. Onun dışında da söyleyecek laf bulamadım. Samsung neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Herhalde artık note serisine yapacak bütün yatırımlarını.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resmen bizi test etmek istemişler. eğer "isimden" ve "hayranoğlanlıktan" böyle bir telefonu alırlarsa, seneye 5-10 kalas satarız s6 niyetine hahah. ve bundan iyi para kazanırız.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Telefon kimseyi memnun etmedi diyeceğim ama Apple'ın hisselerinin artması onları memnun etmiştir. :D

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Berbat bir tasarım çakma s4 gibi duruyo :hammer:

jerusallem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olmadı samsung amca bu sefer olmadı
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Düzgün haberi bile yapılmıyor teknoloji sitelerinde, olmadı gibi gerçekten :)

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben tasarımı beğenmedim ama shiftdelete.net detaylı incelemesini bekleyecem o kadar kötü olmaz diyorum

jerusallem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung elleriyle satışlarını baltalıyor o kadar kötü tabiki olmaz ama ellerinden gelen bu anca samsung amcanın

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şimdi bu aralar S5 preimum haberleri dönüyor. Metal kasa daha iyi ram daha ,iyi ekran ve bataryayla gelebilirmiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence böyle bir hamle yapabilir samsung. S5 1800 tl S5 premium 2200 tl yazar milleti kakalar.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Abi şu anda Samsung'un bir adı olduğu için ve fanları yenisi çıkar çıkmaz alıyorlar. Cem Yılmaz Fundametals ta anlatıyordu herkesin bir üst model telefonu istemesine sinir oluyorum vs, arabasını evini satar ama en son çıkanını alır :D Biri telefonun ne diye sorduğunda General Mobile diyosun one la cin malı dandik diye ilk tepkileri oluyor, Samsung dediğin zaman oo kardeşim zenginsin bakıyorum veya ayfon içinde aynısı geçerli :) yani Telefon alanların %80'i son çıkanı alıyor. Özelliklere bakarak telefon alanlara çok az rastladım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2199 TL'ymiş. Hayırlı olsun. :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ülkemizde hangi işlemciyle satışa sunuldu snapdragon mu exynos mu kesin olarak biliniyormu?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Valla ben bu telefonu aldım. Hanımın telefon bozulmuştu, gittim avea dan aldım.

Bir kere telefon çok hafif. Ayrıca parmak izi okutma işi büyük kolaylık olmuş. Ultra güç tasarrufu mod'u var, pili o modda yaklaşık 10 gün gidiyor.

Tabi ultra güç tasarrufu modunda sadece telefon, sms ve alarm-saat özellikleri kullanılıyor. Bildiğin 3310 oluyor telefon, ekran da tamamen siyah-beyaz.

Ekranı çok hoşuma gitti. Çözünürlük çok iyi, renkler çok canlı geldi. Hatta shiftdelete.net den Berkin'in incelemesini izliyordum. Sanki gerçek gibi duruyor.

Performans konusunda hiç bir sorun yok, real racing 3 oynamayı seviyorum onu yükledim hemen. Bazen takılma yapıyor oynarken. Sebebini araştırdım ve yabancı inceleme sitelerinde real racing 3 ün yeni işlemci ile pek iyi çalışmadığını, yazılım güncellemesi beklendiğini yazmışlar.

Sportif faaliyetler hakkındaki uygulamasını denemedim. Kalp atışı ölçme tarafı gayet iyi çalışıyor.

Dikkatimi çeken başka birşey, wi-fi çok hızlı. Galaxy note 3 ve Nexus 5 kullandım. Onlardan birkaç adım önde internet hızı konusunda.

Kasa bence makul, aslında xperia Z1 veya Iphone almayı düşünüyordum. Htc One M8 de adaylar arasında idi. Satışçı S5 konusunda beni ikna etti. En iyi telefonu istediğimi ısrarla söylemiştim çünkü alınca 3-4 sene kullanıyorum.

Su sızdırmazlık konusunda şöyle birşey var, orjinal smart cover kapak bulamadım. Çakma bir tane aldım, telefon kilidini her aktif ettiğimde bana uyarı verdi arka kapak tam kapalı değil diye.

Arkadaşım, sensör neresinde bulamadım bir türlü. Bu kadar mı olur, telefonun orjinal kapağını takınca bu uyarılar bitti.

Performans, uzun şarj süresi, biraz da sağlamlık arayanlar bu telefonu alabilir. Sorusu olan varsa cevaplarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya ülkemizde hangi işlemciyle satışa sunuldu snapdragon mu exynos mu kesin olarak biliniyormu?

Snapdragon

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Trde snapdragon satılıyor? iyiymiş. Her ne kadar samsungu sevmesem de bu bir artıdır.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yazmayı unuttuğum 2 ayrıntı. Fotoğraf çekimi çok hızlı, nasıl söylesem, sanal deklanşör butonuna dokunur dokunmaz anında fotoğraf çekiyor.

Video çekiminde de sesleri gayet başarılı buldum.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun güle güle kullanın :)