Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
türkiyeye snapdragonlu gelceğini sanmam gene exynos olur heralde
büyük umutlar beslemiştim ben de!
hayal kırıklığı yaşadım resmen.
tasarımını beğenmedim, pilini 3000 mah'tan büyük bekliyordum, olmadı...
ram'ini mutlaka 3 gb bekliyordum, olmadı...
home tuşu istemiyordum, oldu!
s3 ile yola devam.
aslında iyi de oldu benim için, en azından bir yıl daha onca parayı vermekten kurtulmuş olacağım.
Bilinçli olarak gidip cihaz alanların sayısı bilinçsizlere göre büyük oranda daha az ne yazıkkibu arada, bişey daha ifade etmekten kendimi alamadım: yahu herkes htc en iyisi diyor, en muhteşemi diyor, en sağlamı, en güzeli diyor... diyor, diyor... da diyor... amma, bakıyorsunuz en az satılan htc, rekorlar kıran yine samsung oluyor.
bu paradoksu bi türlü çözemedim gitti yav!
bu arada, bişey daha ifade etmekten kendimi alamadım: yahu herkes htc en iyisi diyor, en muhteşemi diyor, en sağlamı, en güzeli diyor... diyor, diyor... da diyor... amma, bakıyorsunuz en az satılan htc, rekorlar kıran yine samsung oluyor.
bu paradoksu bi türlü çözemedim gitti yav!
ve samsung, snapradon 800 ile 801 model koyan sony'den de iyi bir çalım yemiş oldu.
bakalım HaTiCe abladan nasıl çalımlar yiyecek, onu da yarın göreceğiz inşaallah.
Aynen bir de eskiden antutu test sonuçlarının sızdığı haberde de pek azımsanacak değildi ama 2GB ram nedir gözünü seveyim samsung!belki 2.5 ghz ile z2 ye kafa tutabilir incelemeler bi gerçekleşsin o zaman görürüz galiba z2 2.3 ghz'idi
türkiyeye snapdragonlu gelceğini sanmam gene exynos olur heralde
olmadığı belli z2,lg g3,htc m8(daha çıkmadılar ama s5 kadar kötü yapamazlar) varken bu telefon hiiiiç satılmaz anca gözü dönmüş samung fanboyları alırOlmadı samsung amca bu sefer olmadı
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
S4 gibi düşük kalite plastikten üretilsin, satmasın
Bir de rehber geç açılma sorunu da korunsun, bunlar olmazsa olmazlar.
ya ülkemizde hangi işlemciyle satışa sunuldu snapdragon mu exynos mu kesin olarak biliniyormu?